/ 8000 merkkiä käytetty
3661 - 28.4.2010 (arvosana: -33)

Vituttaa tämä sössötys että linja-autot on liian pieniä ihrakasoille. Jos ne ihrakasat haluaa mennä jonnekkin, eikä jaksa laihduttaa että sinne pääsee, niin maksaa vähän extraa ja menee taksilla. Tai kuorma-autolla.
Se on ihan heidän oma vika että päästävät itsensä tuon kokoisiksi.
(Ja kyllä minä tiedän mistä puhun, olen itsekkin ollut vitun läski. Otin itseäni niskasta kiinni ja laihdutin, niinkuin kaikkien ihrakasojen pitäisi tehdä.)

Sama juttu lentokoneissa. Jos läskit sinne haluaa mennä niin ostaa kaksi paikkaa. Inhottavaa istua litistyneenä seinää vasten kun vieressä istuu valas.
Minun verorahoja en halua antaa siihen että joku laiska paska pääsee bussilla mäkkäriin syömään ja lihomaan vielä lisää.
- läskinatsi

Kommentit

Q_Q kirjoitti...
Ota ensi kerralla hieman asioista selvää, jos pitää oikein kehuskella tietävänsä mistä puhuu. Liikalihavuus voi olla myös perinnöllistä, rajoittuneesta liikuntakyvystä johtuvaa tai sairauden aiheuttamaa. Siinäs sitten laihdutat. Kaltaisesi ylimieliset ex-"ihrakasat" pitäisi pistää kävelemään, niin busseissa riittäisi ne kaksi paikkaa lihavile.
pppo kirjoitti...
Huonoja tekosyitä lihavuudelle. Itsestä se on kiinni läskimoosekset.
pillu kirjoitti...
prosentuaalisesti aika mitätön osa liikalihavuudesta johtuu jostain sairaudesta. ihan oikein että mm. jotkin lentoyhtiöt ovat ottaneet käytännöksi maksuttaa hirveiltä palloilta kahden paikan hinnan. vieväthän ne käytännössä kaksi paikkaakin.
huumekoera kirjoitti...
Ei se lihavuus mitään perinnöllistä ole taikka geeneistä riippuvaa..

pitää vain olla syömättä itseään siihen kuntoon- eihän ihminen itsestään läskiinny!
asd kirjoitti...
ei syö niin ja liikkuu ei voi enää olla niin vitun läski.
lol kirjoitti...
huumekoera: Joo eihän se yleensä olekaan, mutta tällaisiakin tapauksia ihan oikeasti on silti olemassa. Tosin jos ei yhteen penkkiin mahdu, voisi ihan lihavuuden syyhyn katsomatta laskuttaa kahdesta paikasta. Jos on sairaudesta tai perinnöllisyydestä johtuvaa, maksakoon Kela sen toisen paikan. Tässä vaan tulee äkkiä eteen se rajan määrittäminen. Kuka ei mahdu yhdelle penkille?
ääliö kirjoitti...
Semmoinen henkilö, joka ei mahdu yhdelle penkille, tollo.
lol kirjoitti...
^ NO SHIT!!!1! EI OO TOSIKAA!

Niin, se nyt ei ole ihan niin mustavalkoista. Kuka päättää, mahtuuko? Entä jos ihrakasa itse mahtuu mielestään hyvin mutta kenellekään ei tulisi mieleenkään yrittää ahtautua viereiselle paikalle? Pitäisikö kuskin mitata bussiin nousijan ahteri? Kyllä taas julkinen liikenne sujuisi sulavasti.
metalgirl kirjoitti...
Huooh, laihuttaminen ei ole niin yksinkertaista. Kaikilla lihavuus ei johdu pelkästä mäkki ruuasta. Perintötekijä altistaa usein lihavuudelle. Ja vaikka kokeilisi kaikkia mahdollisia laihdutuskeinoja niin siltikään välttämättä laihdu.

Jos aiotaan tehdä se "läskivero", niin minä vaadin että meille alipainoisille annetaan alennusta, siinä missä läskejä verotetaan!
  kirjoitti...
^Joo mut kaipa sen oman läskiintymisen huomaa? meinaan sillä että kun välttää liian syömisen niin ei tarvitse edes ajatella laihduttamista vaikka oliskin taipumusta ylipainoisuuteen
pate kirjoitti...
totta on että jotkut sairaudet altistavat ihmisiä liikalihavuudelle. Heidän osuutensa on kuitenkin helvetin pieni. JA JUMALAUTA NE 95% LOPUISTA LÄSKEISTÄ SYÖ LIIKAA PISTE
No moro kirjoitti...
Perus läskien sössötystä, "se on geeneissä, on isot luut, liikunta ei tehoa, se on sairaus." VITTU ei, se ei ole mikään noista edellisistä, se on se ruokalautanen josta vedät norsun annoksen ruokaa jokaikinen päivä useaan otteeseen.
Exitos kirjoitti...
hahahahhahaha :D::D:D

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa