/ 8000 merkkiä käytetty
3629 - 23.4.2010 (arvosana: -56)

Ei saatana ku jää abiristeily käymättä mitä on hehkuttanu viimeset 2kk ku on tollanen vitun pikkutarkka ja vainoharhanen mutsi joka epäilee kärpästäki vakoilulaitteeks. Ny se sit viimesenä iltana päättää et eipäs maksakkaa sitä ku se epäilyttää sitä ja ite ei helvetti osaa hoitaa sitä ku ei oo ikin tullu tehtyy mitään tilisiirtoja. Eihä se perkele sit suostu auttaankaan siin sitte lisäks. Vituttaa niin saatanasti perkele.
- Vittuuntunut opiskelija

Kommentit

pillu-heikki kirjoitti...
Et osaa tehdä tilisiirtoa? Vitu käsi! Hohhoh... joo, for real. Kuinka kauan meinaat käyttää tota (Ei oo ikin tullu tehtyy ni en osaa) tekosyynä tyhmyydellesi? Mitä vittua, jos ei osaa niin sitten vittu opetellaan eikä itketä. Saatanan tunari.
kookeli kirjoitti...
En kyllä minäkään noin idioottia ihmistä laskisi mihinkään.
KainoVieno. kirjoitti...
Kyllähän se teidetään että siellä siemaillaan alkoholia joka ei sovellu Suomen jo valmiiksi typerälle nuorisolle. Ja nyt vielä puhutaan lukiolaisista!
Pöllö kirjoitti...
Niinpä KainoVieno, sinähän olet ES vuosikerta ekspertti. Keulithan tänäänkin etuvetoisella opelilla?
KainoVieno. kirjoitti...
En, vaan keulin takavetoisella Fordilla.
Pöllö kirjoitti...
Älähän valehtele, corollanhan sinä omistat :)
lol kirjoitti...
Joo hajoo siihen. Abi joka ei osaa tehdä tilisiirtoa? Millos ajattelit opetella? Vitut joo, miten oot oppinu yleensä yhtään mitään jos asenne on että ei voi osata kun ei oo koskaan tehny. Ihan oikein kyllä ettei oo abiristeilylle pääsyä, ties vaikka tallustelisit väärään paattiin. Eihän sitäkään voi osata jos ei ole ennen tehnyt.
:| kirjoitti...
Huomaa, että jotkut on elänyt koko elämänsä äidin helmoissa ja tässä on nyt se lopputulos. Ei osata edes tilisiirtoa tehdä. Mitäpä jos leikkaisit sen napanuoran ja opettelisit elämään itsenäisesti.
typerykset kirjoitti...
En minäkään osannut tilisiirtoa tehdä ennen kuin täytin 18 ja sain omat verkkopankkitunnukset. Silti olen ihan kunnon ihminen ja itsenäinen, osaan tehdä omat ruokani, pestä pyykkini ja siivota. Jos ei koskaan ole tilisiirtoa tehnyt, voi siihen ekalla kerralla tarvita apua. En näe tässä mitään "säälittävää" tai "tunaria" tai "idioottia".

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa