/ 8000 merkkiä käytetty
3623 - 22.4.2010 (arvosana: -27)

Vituttaa olla rasisti. Pietin ennen itteäni suvaitsevaisena ja avoinmielisenä ihmisenä, mut ei. Saatanan mannet onnistu muuttaan minutki rasistiksi ja vaan kahessa kuukaudessa. En ollu aikasemmin ollu tekemisissä kyseisen vähemmistön kanssa ja olin oikeen avoinmielinen niitä kohtaan. Mutta sitten menin kauppaan töihin.
Ekana työpäivänä muut myyjät varoitteli minua mustalaisista ja neuvo mitä pittää tehä jos niitä sattuu tulleen liikkeeseen. Ja nyt en voi sietää niitä töissä. Aina vaan ne mädät yksilöt sattuu pelmahtaan paikalle isona laumana ja kas heti pari hajuvesipulloa ja muuta tavaraa katoaa mystisesti. On se kumma. Aina ku käy mustalaisia ni jotaki katoaa ja sit ne on epäkohteliaita ja meluaa ja möykkää ku viimistä päivää.
Roistoja taitaa olla kaikki, en ole yhtään fiksua ja filmaattista mannea tavannut tähän mennessä. Odotan innolla koska semmoinen ihme tulee vastaan.
- manne rasisti

Kommentit

kirjoitti...
Hei, älä ajattele itteäs rasistina.. useimmiten nykypäivän valkoihoisen harrastama "rasismi" on vain yksinkertasesti realismia ja niin se vaan on että vierasmaalaiset huonosti käyttäytyvät pistävät vituttamaan ja jos joku väittää että siinä pitäisi olla vielä suvaitsevainen niin haistakoon vitut.
keeprocking kirjoitti...
näi o, pysy samoilla linjoilla, se tarvi saatana mielistellä ketään jos on vähän pigmenttiä kertyny naamaan
FuckThisShit kirjoitti...
Yhdyn ensimmäisen kirjoittajan kanssa samaan asiaan. Rasismi on sitä että kuljet keskellä valtavaa kasipallojen valtaamaa aluetta kyltin kaa, jossa lukee "Neekerit vittuun!" Se on rasismia. Mä pidän itseäni semi-rasistina (kaikki muut tummaihoset on jees, PAITSI SOMALIT!)
joops kirjoitti...
Ei pidä yleistää "manneja", kaikki ei ole varaselevia idiootteja. On niitä mukaviakin, mutta kai niihin tulee sitten harvemmin törmättyä.
hai sie kirjoitti...
HAI SIE OSTA UUS KELLOOOO EI KAUA LEIKKAA TUNTTII??
meh kirjoitti...
hahahaha ittellä käyny ihan samalla tavalla. Ennen ollu suvaitsevainen mutta sitten tajunnu että ne paskapääthän on tosissaan iha roskasakkia. Kyl siinä pikkuhiljaa alkaa väkisinki yleistää kun 100/100 mannesta mitä on nähny niin on roistoja ja törkimyksiä
Jawoll kirjoitti...
Manne valitti: Minult ammuttiin hyvä ravuri alta ja jouduin jatkaa matkaa jalan.Toinen manne valitti: Minult ammuttiin kaunis vaimo alta ja jouduin jatkaa käsin.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa