/ 8000 merkkiä käytetty
3526 - 14.4.2010 (arvosana: -95)

Jos joku vituttaa, niin vitun teini-kihlat.

Meinaan että.. vittu ne on perseestä.

Ja teini-kihloilla tarkotetaan nyt joka vitun kihlausta, joka ei johda avioliittoon. Nimitys nyt vaan tulee siitä, että nykyään näillä kahdella jalalla kävelevillä räkää litroittain tuottavilla sivistymättömillä paska-kasoilla (karkea yleistys, myönnän) on joku vitun hinku "mennä kihloihin" kun ollaan seurusteltu kolme viikkoa. Vittu vuosikin on liian lyhyt aika saatana! Omat porukat ehti tekeen kuus kakaraa, ennenkuin menivät kihloihin, saati sitten naimisiin aikoinaan. Vitun taunot.

Vittu, parin kaverin kanssa naurettiin aina näitä vitun idiootteja, jotka jossain perkeleen koulun röökinurkkauksessa esitteli vitun kinder-yllätyssormuksiaan turvonneille kavereilleen, ja sitten halaili toisiaan kikattaen. Huudot "Ihquu!" "Onneee rakas!" "AAAAH! IHANAA!" huudot vain kajahteli koulun kolkolla pihalla. Ja sitten ollaan pari viikkoo myöhemmin avautumassa johonkin irc-gallerian blogiin kun maailma kaatu, rakas jätti ja sydän on paskana ja itkettää. Haistakaa nyt jo oikeesti vittu. Mitä vittua odotitte? Jos se jätkä jota te imette / muija jota nuolette suostuu siihen vitun kihlaukseen just ennen H-hetkeä, niin se suostuu siihen tasan siitä syystä että et lopeta touhuasi ennenkuin se saa täyttää sun suusi miljoonilla syntymättömillä lapsillaan / saa ruiskia ihan vaan nestees ympäri kasvojas. Vittu, siinä ei oo muusta kyse.

Niin joo, ja eiköhän nää kaverini sitten tietty mennyt kummatkin kihloihin alle vuoden seurusteltuaan. Ihmettelivät vielä et "miks sä heebo et onnittele mua?" "Miks sä et tullu meen kihlajaisiin?" Vittu, en mä tuu vessaankaan silloin kuin te paskotte, meinaa toi tapahtuma oli mulle jotakuinkin yhtä tärkeä. Idiootit, te vitun riemuidiootit. Olisko se ollu niin vaikeaa sanoa, että "Hei perkele, katotaas nyt hiukan pidemmän ajan päästä uusiks?", varsinkin kun kummatkin on joka toinen päivä jättämässä muijias. Voin sanoa, että jos suhde loppuu siihen, että et suostu vitun teini-vitun-kihloihin, niin sitten se on loppuakseen muutenkin. Itse kieltäydyin jyrkästi moisesta paskasta, ja tyttö vaan totesi, että jaksaa kyllä odottaa. Noin ikkään! En mä silti sen kanssa kihloihin oo menossa, vaan vaihdan uuteen heti kun parempi löytyy.

Vitun teinikihlat. Tästä lähtien syljen joka vitun runkun varjolle, joka on mennyt kihlautumaan alle vuoden seurustelun jälkeen. Hei, haistakaa vittu!
- aksaP

Kommentit

KainoVieno. kirjoitti...
Teinit on saastaa josta on päästävä eroon hinnalla millä hyvänsä..!
Homo kirjoitti...
Vittuako sillä ajalla on väliä? Se riippuu ihmisestä.
Meh kirjoitti...
Asian olisi voinut ilmaista yhdellä yksinkertaisella lauseella. Hanki elämä.
. kirjoitti...
"En mä silti sen kanssa kihloihin oo menossa, vaan vaihdan uuteen heti kun parempi löytyy."

Voi luoja miten pelle jätkä oot. Voi saatana et alko vituttaan. Jos tuntisin muijas ni olisin jo kertonu todelliset tuntees sille. Saunan taakse tollaset idiootit.
pässi kirjoitti...
^Mitä vittua? Juuri oikea asenne tuo. Turhaan sitä tuhlaa aikaansa, jos parempaakin on tarjolla.
miau kirjoitti...
alkuperäisellä kirjoittajalla mitään muijaa ole, kunhan itkee ja runkkaa nurkassa.
KainoVieno. kirjoitti...
AHAHAHAHAHAHAH!
:DD kirjoitti...
joo yks tuttu meni eukkonsa kanssa kihloihin ja ne kihlat kestikin jopa pari viikkoa.
-.- kirjoitti...
pässille toivosin luetunymmärtämistä: nimenomaanhan avautuja tuhlaa omaansa ja sen tytön aikaa olemalla ihmisen kanssa, vaikkei aio siitä mitään suurempaa.. "paremman puutteessa sinäkin käyt".. tossa oo mistään "oikeesta asenteesta" kyse. ihan yhtä säälittävä jätkä, ku ne jotka menee kihloihin -- ja on joka toinen päivä jättämässä. -.-

nimenomaan, hanki elämä.

kainovieno on syntyny 30v:nä, muutenhan oltas jouduttu hankkiutuun siitäki eroon, mokomasta teinistä. ^^ (mee muualle jo trollaan, ei sulla oo mitään viisasta sanottavaa mihkään, mitä oot kommannu. sori.)
Exitos kirjoitti...
Ohhoh mitä angsti teini tekstiä. Tuen Miaun kommenttia, reps :D:D Mutta on tässä se hyvä pointti että alle vuoden yhdessäolon jälkeen kihlautuminen on aika kummallista, mutta ihmiset ovat erilaisia. Tuo kyllä oli myös aika osuvaa: "Ihquu!" "Onneee rakas!" "AAAAH! IHANAA!" Superteinit ovat kyllä syvä piikki lihassani :D Mutta sinäkin voisit kyllä korjauttaa tuon asenneongelmasi pikkuhiljaa!
vahinkopano kirjoitti...
aika hyvä tarina. tosin ei sun porukakkaan aivan mitään normaalia oo jos saatana ei kerkee kihloihin mennä nussimisen lomas jos oikeesi teitä kuus kakaraa on.
Audio kirjoitti...
Too long, did not read.
mitävittua kirjoitti...
tosiaan, teinit vittuun. mutta myöskin: kirjoittaja syö pääs ole hyvä! saatanan mulkku oikeesti. vaihdat vai heti kun löydät toisen, paremman? ääliö. sano se ees sille naiselles. toinen hyvää hyvyyttään oikein vois odottaa vuokses.

ja mitä kihlautumisiin tulee: en ole mikään teini mutta en myöskään ikäloppu. meinasin kosia kultaani ensi suudelmamme vuosipäivänä, eikä siinä ole mielestäni mitään hosumista. eikösa se olisi ihan romanttinen ajankohta? (en toki olisi itse muistnut ko. päivää, mutta muru sen itse oli kalenteriini näemmä käynyt raapustamassa =D)
noJEEEE! kirjoitti...
hiton runkkari syö pääs, sitä saa mennä kihloihi ko siltä tuntuu, vaikka oliskin ollu vaa 3 viikkoo yhessä, jos sitä omaa kultaa rakastaa ihan helvetisti ja ei ketään muuta tai mitään muuta niin totta vitussa sit pitää mennä kihloihi !
ahhahahaha kirjoitti...
ei kolmen viikon jälkee rakasta, vitun urpot.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa