/ 8000 merkkiä käytetty
3513 - 13.4.2010 (arvosana: -53)

Välillä ärsyttää kun ei ole koskaan ollut varsinaista tyttöystävää. Jotain juttujakin on alkanut vasta tässä vuoden aikana olemaan. Ne sitten päättyvät siihen, kun huomaan, ettei toista kiinnosta, tai minua ei kiinnosta, tai siitä ei tulisi mitään.
Joskus kun huomaan jonkun tytön olevan kiinnostunut, enkä itse ole, annan silti hänen yrittää, jos "pääsisi vaikka panolle." Omasta mielestänikin tämä on aika tyhmää, enkä edes pohjimmiltani halua sitä.

Osaan olla ihan mukava tyyppi ja minulla on paljon naispuolisia ihanvain kavereita. Osan kanssa on ollut vähän enemmän juttua, mutta se katkeaa siihen, kun alan ajattelemaan, että jos se menisi pidemmälle. Huomaan ettei minua kiinnosta/en olisi valmis siihen. Siis jatkamaan pidemmälle. En tiedä, pitäisikö sitten vain kokeilla ja antaa mennä pidemmälle.

Osaan kuitenkin olla onnellinen ihan vain kavereiden kanssa, enkä tiedä, ehken välttämättä tarvitsekaan tyttöystävää. Ainakin nyt tyydyn tähän, sillä yksi syy tyttöystävän puuttumiseen voi olla ajanpuute.

Sekin voi olla tekosyy, sillä en minä oikeasti tee mitään muuta kun käyn lenkillä, salilla, koulussa ja istun koneella. Kyllähän siihen varmaan saisi yhden ihmisen ängettyä.
Kuitenkin nautin omasta ajasta, siitä, että saan juosta ulkona rauhassa, kuunnella lintujen laulua. Koulussa on kuitenkin tarpeeksi hälinää.

Kuitenkin välillä kaipaisin jotain hellyyttä, mutta nykyään "sen oikean" löytäminen tuntuu niin vaikealta. En haluaisi sellaista joka juo ja polttaa liikaa (itse en tee kumpaakaan terveydellisistä syistä). Tykkään kuitenkin käydä bileissä, ja siellä saan aina paljon uusia kavereita. Kuitenkin taas tuolla bileissä melkein kukaan ei etsi mitään vakavaa, kun tytöt pussailevat välillä poikien kanssa ja välillä keskenään.

Ei tämä edes tavallaan vituta, mutta ajattelin silti kirjoittaa, kun häiritsee "lievästi". :D
- The A S D

Kommentit

koira kirjoitti...
Olet minä.
Jeps kirjoitti...
Älkää ihmiset huoliko kyllä sen ihmisen sinne "aikatauluun" saa mahdutettu ihan ilman tuskia :D
hö kirjoitti...
nii mikä täsä nyt oli sitte se ongelma/vitutuksen syy..? ;)

ei muutako elät elämääs nii todennäkösesti aika tuo tullesaan halut mennä pitemmälle.
asdh kirjoitti...
Olet myös minä. Mutta kyllä se kaikki aikanaan tapahtuu jos on tapahtuakseen. Ite oon jo oppinu sen, että ihan turha ainakaan ettiä mitää/ketään. Antaa vaan tilanteiden tulla luokse.
näin täälläpäin kirjoitti...
kuulostaa ihan omalta elämältä vuos sitte. Ny seurustelen mitä parhaimman naikkose kanssa ja kihloihi menossa. Kyl se siitä
:) kirjoitti...
älä hätäile! sulla on koko elämä edessä elää vaikka sen saman tyypin kanssa.
YourLife=MyLife kirjoitti...
Terve, satunko juuri nyt puhumaan itselleni?

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa