/ 8000 merkkiä käytetty
3503 - 12.4.2010 (arvosana: -107)

Nyt vituttaa! Vappu kohta ovella, ei sinänsä itse vappu vituta vaan se ketä sitä juhlii. Vappuhan on kansainvälinen työväen juhlapäivä. MIKS VITUSSA LAKKIPÄÄT JUHLII SITÄ!???? Mihin vittuun ne on valmistunu?????? Siwan kassalle??? "joo mennään vappuna sitten lakitukseen" VOI JUMALAUTA! Ottaa niin saatanasti päähän tollanen lukion käyneiden ihmisten kuvitelma että vappuna HEIDÄN kuuluu juhlia MIKÄ EI TOSIAAN OLE NIIN! Jumalauta ne istuu 3 vuotta perse homeessa koulun penkillä jonkun valkolakin takia. Itsehän en välitä tuosta lakista hevonpaskaakaan koska mielestäni se on aivan TURHA! Ja iniskää vitun lukiopellet ihan rauhassa koska tulette aina olemaan luusereita..(itsehhän kävin amiksen ja suoraan koulusta oman alan töihin ja ollut nyt hyvä palkkaisessa työssä liki 2 vuotta)
- jaokd

Kommentit

pelle kirjoitti...
tienaatko peräti 17€ tunnilta?:D Sanotaan et 2vuoden päästä kun valmistun niin tienaan heittämällä 2x enemmän? Ja väitätkö ettei hammaslääkärit saa töitä?
PS. Vituttaa lukea tämmöstä krapulaisena kun joku perus "amis" itkee "lukiopelleistä"
morosmo kirjoitti...
huoh vitun amis.
lukiopelle kirjoitti...
Oot vaan kade.
pekka kirjoitti...
lukiossa on vaan homoja joidenka isit vielä pyyhkivät näiden perseet kultahuovalla.
lukiopelle kirjoitti...
...ja amikseen menee ne, jotka ei lukioon päässy ;) Siitä tää alituinen katkeruus johtaa juurensa. Lapsellista amikset, lapsellista.
SPUDROSPÄDRE kirjoitti...
Ymmärrän että sinua vituttaa kun en ollut tarpeeksi älykäs päästäksesi lukioon.
Mechanix kirjoitti...
Lukiopelle: Lukioon menee ne jotka ei amikseen päässy. Ainakin täällä päin...
lääkärit kirjoitti...
Eli lääkäritkin ovat siis luusereita?
asdfffasfe3 kirjoitti...
amikset on aina niin fiksua sakkia
toinen pelle kirjoitti...
Onhan se tyhmää käydä lukio, josta pääsee helpommin hyvään paikkaan opiskelee, josta taas pääsee helpommin paljon parempipalkkaseen duuniin. Sen jälkeen onki sitten varaa pyyhkiä perseensä niillä kultahuovilla.
M28 kirjoitti...
amis->amk -> 5k€ kuukausitulot.

molemmat about lukematta läpi paskoilla arvosanoilla. otin paperit kouraan ja opettelin kouluaikana lintsatessani ohjelmointia.
javisst kirjoitti...
Mechanix: Jos teilläpäin on noin, missähän tämä "teilläpäin" mahtaa olla? Seudulla yksi lukio, jossa ka-raja 6 tjsp?
Pral kirjoitti...
LOL, joo 5k kuukausitulot AMK:lla :D

Herätkää jo todellisuuteen, AMKn käymällä et tienaa.
17 kirjoitti...
Mä vihaan näitä ainaisia amis vastaa lukio kirjoituksia. Mä oon molemmissakin eikä kumpikaan niistä ole toistaan parempia. Ja kun valitetaan siitä, että mennään amikseen kun ei päästä lukioon. Niin lukioon pääsee aivan surkeillakin keskiarvoilla kun taas amikseen voi olla pääsykoe, kuten itselläni oli. Että olkaa jo hiljaa, kiitos!
aarre89 kirjoitti...
ite kävin peruskoulun ja sain perinnön. ei tarvi enään koskaan mennä töihin. repikää siitä
aarre89 kirjoitti...
peruskoulu JEEJEE
Villjami kirjoitti...
Amiksilla ei ole tarpeeksi älyä ymmärtää asioita, mitä lukiossa opetetaan. Amiksia vois verrata hyvin saappaisiin :D.
LauriKurpainen. kirjoitti...
Lukiolaiset taas pelkäävät työntekoa. Mutta ei hätää, onneksi isi on auttamassa. Ja lukiolainen astuu työelämään kun ikää on lähemmäs 30v ja taskussa joku turha maisterin arvo. Amis taasen on ollut työelämässä jo lähemmäs 10v.
kissa kirjoitti...
Voi jumalauta? Ei kaikki lukiolaiset ole snobeja "isin lemmikkejä". Meidänkin koulussa on aika monta ketä maksaa opiskelun kokonaan ite tuilla ym. Ja harvemmassa ne persepyyhittävät on.

Toisekseen käytiin amiksessa just ja voi voi ku nousi myötähäpeä tappiinsa niitten touhua katsellessa? En siis yleistä tätä mitenkään...
molempiparempi kirjoitti...
Joo voi vittu. ihan ala-aste meininkiä-.- voisin kuvitella jonkun ala-asteen pihalta: '' lukiolaiset on tyhmiii'' ''amiksetpas !!!'' menkää kotii kasvamaa.
A kirjoitti...
Amis ja 5000-8000 kuukausitulot <3
afs kirjoitti...
Vituttaa ne lukiolaiset jotka kuvittelee että ne jotka ei pääse lukioon menee amikseen. Lukioonhan pääsee tuhat kertaa helpommin kun amikseen.
Ite tosin käyn kauppista, mutta silti.
dgfg kirjoitti...
Ei näissä kommenteissa oo mitään järkee...
Jokainen lukekoon itselleen sellaisen tutkinnon tai ammatin, mitä haluaa tehdä työkseen. Jokaista ei ole tarkoitettu putkimieheksi, eikä myöskään jokaista ole tarkoitettu ohjelmistopäälliköksi.
amis_on_legenda kirjoitti...
(itsehhän kävin amiksen ja suoraan koulusta oman alan töihin ja ollut nyt hyvä palkkaisessa työssä liki 2 vuotta).

oot nero
Kaisa-Ella. kirjoitti...
Lukio on homoille koska lukiossa vaan runkataan kirjoja.
44t4 kirjoitti...
amis ja 10000000000€ päivässä
siiseihelv kirjoitti...
asiahan on näin että peruskoulun päätyttyä nuoret, yleensä 15-vuotiaat (poikkeuksia toki löytyy) ovat tietoisia siitä, että valitessaan jatko-opiskelupaikan (ammattikoulu, lukio tai joku muu, eivätkä kaikki välttämättä opiskelua jatka) he samalla määräävät kohtalonsa niin työ- kuin sosiaalisen elämänsä kannalta koko loppuelämäkseen.

Lukioon menevät vain snobit joilla on rikkaat vanhemmat ja liikaa vapaa-aikaa, kun taas ammattikouluun kaikki, joiden älykkyysosamäärä on samalla tasolla kivien kanssa ja jotka eivät yksinkertaisesti lukioon päässeet.

Tai sitten ei. Mitä helvettiä muiden elämä jengiä jaksaa näin helvetisti kiinnostaa, lopputulos kaikil sama, henki pois.
kauppislainen kirjoitti...
suurin piirtein samaa mieltä. tosin nytkin suuriosa hakee täällä päin suoraan kauppikseen, amistoon yms. lukiossa varmaan puolet opiskelijoista on siellä vanhempiensa takia ja sen takia että luulevat oikeasti olevan paremmin elämässä menestyviä kun ammatilliseen koulutukseen hakijat. tosin kyllä sieltä lukiostakin oikeasti löytyy näitä valopilkkujakin. mitenkäs sanotaan niille, jotka vielä ammatillisten opintojen päällä heittää kaksoistutkinnon, kunniaa molemmille puolille, lopettakaa tuo vittuilu.
asd kirjoitti...
Amis=fail. Amkin matematiikan opettaja itkee melkein joka tunti, kun joutuu amiksille selittämään kädestä pitäen miten kummassa laskuissa voi olla kirjaimia.
Eivät kuulemma millään ymmärtäneet miksi on olemassa edes ensimmäisen asteen funktioita.
LauriKurpainen. kirjoitti...
Entäs ne amiksen opettajat sitten, jotka ovat käyneet lukion aikoinaan päästäkseen unelma-ammattiinsa opettamaan meitä amiksia?
y kirjoitti...
Ja niin me hikiset lukiolaiset täällä vauhkoamme ja "dominoimme" keskustelua tyhmistä amiksista kun he ovat ulkona pitämässä hauskaa ja panemassa ;___;
9i9oo0rty kirjoitti...
Lukiolaiset on homoja edelleenkin.
novittu kirjoitti...
no helvetti onko tullu mieleen että ehkä ei oo mitään vitun tietoo mitä haluaa tehdä isona ja sit päättää että menee lukioon koska sielä ainakin oppii jtn. ja sit menee vaa jonnekkin opiskelee sen jälkeen. hui kamala. sehän tekee ihmisestä kusipään kyllä.
e__e kirjoitti...
No, pitää käydä lukio et pääsee yliopistoon
Pekka Laukkanen kirjoitti...
monet Pekka nimiset ja täysin aikuiset miehet imee mustien neekeri miesten kyrvän nuppeja nykyään helsingin keskustassa

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa