/ 8000 merkkiä käytetty
3465 - 7.4.2010 (arvosana: -53)

AARGH! Vituttaa olla 17v sinkku, ja vielä neitsyt! Tänään näin bussissa ihanan tytön, ja hän oli melko selvästi kiinnostunut minusta. Katselimme siinä sitten toisiamme, mutta kun olen tällainen saamaton apina enkä uskalla mennä juttelemaan niin siihen se sitten jäikin... :(
- voihan perkele :(

Kommentit

pla kirjoitti...
et sinä paskahousu koskaan saa pillua.

totuttaudu jo olemaan ikineitsyt niin pääset vähemmällä.
hehe luuseri kirjoitti...
Muista välillä käyttää vasentakin, niin ei pääse oikea väsymään liikaa!
outoLintu kirjoitti...
17 toista ei oo ikä eikä mitään. kyl sä viel ehit.
äläpähätäile kirjoitti...
Itsehän vasta sain herkkua ekan kerran ja oon kuitenki jo 20... että ei siin mitää hätää ole, jos suinki vaa oot siedettävän näkönen nii eiköhä sieltä joku kiva tytsy ilmaannu ennen pitkään
äläpähätäile kirjoitti...
ja itseasiassa voisin vielä lisätä, että kovin yliarvostettua tuo pilluvouhotus, paljon enemmän arvostan sitä läheisyyttä kuin itse aktia, ei se niin kummoista ole..
saamaton kans kirjoitti...
onhan tuota ikää jo kohta 21 ja sinkkuna mennään.
eikä sitä nyt varmaan kuitenkaan ihan joka reikää pääse kuitenkaan koittaan ku niitä kuitenki kävelee kadulla vastaan joka päivä.
laiska leija kirjoitti...
voi kuule löytyy niitä 17 vee tyttöjäkin jotka itkee et vitu ku ollaa neitsyjä nyyhky yyhky pyy tapetaa ittemme.
Plööp. kirjoitti...
Ehippä facesta sen tytön, yritä löytää.. kyllä sä vielä saat sen! :) Niin kauan ku on sähköö niin on toivoo kans! :D eli siis kyllä sä saat vielä pillua vaikka kuinka.. :)
Exitos kirjoitti...
Suurin osa ikäisistäsi on ihan samassa tilanteessa vaikka kertoisivat mitä tarinoita seksiseikkailuistaan (todellisuudessa kädensä kanssa)
Chin up!
äitis kirjoitti...
mitä jos alkaisit ihan vaa homoks ihan nyt vaa alkuu. Ku ei tosta sun pelleilystä mitään tuu ja jos kerran oot apina niin vielä paremmalla syötillä. Onnea suosittelen DTM:mää =)
onna92 kirjoitti...
Ite oon 17, kohta 18v. tyttö. En oo koskaa seurustellu ja tuntuu et en varmaan vähään aikaan tule ees seurustelemaankaan. Neistytkin vielä oon, onhan sitä ottajia ollu pari mut en vaa jotenki sitte uskaltanu. Ärsyttää ku tollasia ihmisiä ku sinä on hirveesti, mut miks niitä ei tule ikinä vastaan?? kelpais. tää on nii väärin :D kaikilla kavereilla on jotai kokemusta ja suurin osa seurustelee ni kiva siinä olla sinkkuna vaa. mikä mussa on vikana?? :P mut oon mä vähän aatellu et ehkä sitä vielä ehtii..
m92 kirjoitti...
onna, tuskin tätä luet mutta olet varmaan oikein hyvä kumppani sitten jollekulle. sama tulee kirjoittajaan. älkää hätäilkö, seksi on yliarvostettua (kivaa, toki jos rakkaan ihmisen kanssa harrastaa). ei se kuitenkaan kuin laske itsetuntoa ellei ole muutakin pelissä, uskokaa huviksenne. ja rakkaan ihmisen kanssa ei sitten edes tarvitse seksiä, silti tuntuu aivan mahtavalta! tietty seksikin on sitten upeaaa....

mutta ei ole ideaa hoppuilla. kumppani löytyy kun on löytyäkseen. turha sitä on kiirehtiä. itsellä on nyt ensimmäinen, ainoa ja viimeinen kumppani, vajaa vuos tulee kohta täyteen ja meinasin kosia ensisuudelman vuosipäivänä. olemme luodut toisillemme!! =D

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa