/ 8000 merkkiä käytetty
3443 - 4.4.2010 (arvosana: -45)

Hei,
No ei ehkä vituta mutta harmittaa kai eniten se että kaikki nätit tytöt, kyllä yleistän, kaikki tykkäävät idiooteista jätkistä. Itselläni on 8 keskiarvo, olen ihan kiltti kaveri, en ole ilkeä kenellekkään, mutta silti jostai syystä pojat jotka sylkevät, juovat viina ja polttavat maria ja joilla on kuuden keskiarvo täällä lukiossa ovat tyttöjen suosikkeja.

Ketuttaa myös aina tämä kilpailu/vertailu juttu. Neli veto vs kaksiveto, Republikaanit ja Demokraatit, Valtio ja kansalaisten sorto, sivari vs armeija, derbi vs fude, nelitahti vs kaksitahti, amis ja lukio, pc vs mac, pelit vs tietyt pelit, pokemon vs digimon, naruto vs dragonball, suomi vs ruotsi, homo vs hetero, teinit vs jonnet, emot vs gootit, hevimiehet vs klassinen, ja kaikkea muuta

Onko tällä kaikella oikeasti väliä? Saa sitä jankata vaikka kuinka haluaa, mutta eipä maailma siitä sen kummemaksi muutu. Eikö sitä vois ihan elää elämäänsä silleen vaatimattomasti ilman kaikkia näitä hömpötyksiä?

Eipä muuta :)
- Notjaah

Kommentit

moi kirjoitti...
sama vika tääl tosin käytän alkoholia.
hmm kirjoitti...
teinit vs jonnet...
Hetuu kirjoitti...
Itse voisin rehellisesti sanoa, että olen nätti ja silti minulla näyttää olevan samantyylinen poikaystävä kuin sinäkin. Poikaystäväni ei juo, ei polta, on hyvä koulussa, urheilee paljon, on kiltti ja rauhallinen. Rakastan häntä hyvin paljon.
Tarkoitan siis sitä, että kyllä sellaisiakin tyttöjä löytyy, joita ei kiinnosta kuvailemasi tyyliset pojat. Musta tuntuu kuitenkin, että useimmat tytöt olettaa, että rauhallisemmat pojat ovat jollaintavalla 'nörttejä' ja 'mammanpoikia', vaikkei se todellakaan ole niin :-)
tyhmä kirjoitti...
ahh... keskiarvo. älyllisyyden ainoa yksikkö.
Blaargh kirjoitti...
"Bad boys, bad boys. What's ya gonna do, what's ya gonna do when they come for you?"

Kyllä sinulla vielä tärppää! :]
Anonyymi kirjoitti...
Vituttaa, kun patologinen valehtelija ja pedofiili Thomas Aho Tammisaarelta ei jätä leikkipuiston lapsia rauhaan ollenkaan ja pelaa pelimiehen roolia.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa