/ 8000 merkkiä käytetty
3406 - 29.3.2010 (arvosana: -34)

Vitutttaa niin helvetisti noi kaikki ylihemmotellut pikku piskit jotka kipittää nokka kohti taivasta mummon edellä!! "Voi ihanaa fifi, kun paskoit keskelle jalkakäytävää. Kuses vielä tuon herran lahkeelle niin saat sitten illalla hanhenmaksa höystöllä friteerattua karitsan sydäntä" JUMALAUTA! vois edes korjata ne paskat siitä jalkakäytävältä pois ja hirttää ne pikku rotat ja miksei myös isommatkin siihen timantti pantaan mikä killuu niiden kaulassa! Ja ne jotka ostaa koirilleen vaatteita vois myös hirttää! Jos piskisi ei pärjää ilman burberrykarvahuppusilkki takkia, TAPA SE! Eläimillä on turkki sitä varten mutta jos olet erehdyksissäsi ostanut sellaisen rotan joka värisee +25 asteen helteelläkin niin tee maailmalle palvelus ja vaikka syö se! Ja rakas naapurini, jos sattumoisin luet tätä palstaa ja löydät tämän tekstin niin voin kertoa sinulle että jos näen vielä kerrankin koirasi kusevan/paskovan tuija aitaani tai se EDES KATSOO minun talooni päin lupaan kautta sydämeni että hankin jostain aseen ja ammun sen siihen paikkaan ja grillaan sen ruhon pihallasi!
- koliijs

Kommentit

win kirjoitti...
win
werwt kirjoitti...
Kerrankin asiatekstiä..! Kuka tosissaan pitää söpöinä tuollaisia piiku-fifejä?? Koiran pitää olla koiran kokoinen! Eikä mikään kusimutteri tai rotta langan päässä.
dtys kirjoitti...
Kun jumalauta sen koiran kuuluu olla sitten koiran näkönen eikä sellanen tsiihuahua jolta vittu pullistuu silmät päästä kun sillä on kuono niin rytyssä ettei saa henkeä! Miks vitussa ne pitää jalostaa niin päin persettä! Sitten ne piipittää jalan vieressä ja leikkii isoa! VITTU TALLON SELLASET ROTAT!
aarrrattatat kirjoitti...
buhhaha.. ei chihuahualla lyttykuonoa ole daiju. Meiltä löytyy chihu.. sellanen rotta:] puri hupparini.. luitte varmaan joskus..
Vitun ärsyttävähän se välillä on mut minkäs sille voi kun naisia kerää mukavasti ympärille kun tuolla ulkona sitä vilautat:) (tosijuttu)

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa