/ 8000 merkkiä käytetty
3239 - 10.3.2010 (arvosana: -60)

Sairastan epävakaata persoonallisuushäiriötä. Sen lisäksi mulla on ADD eli tarkkaavaisuudenylläpitohäiriö. Minulle myös epäillään Skitsofreniaa ja ms tautia, niitä kun suvussa on ja nämä kaikki ovat perinnöllisiä.. ainiin tosiaan epäilläänhän mulle vielä dementiaakin. Näiden vuoksi en voi tosiaan elää normaalia elämää. Harvoille uskallan sairauksistani kertoa koska heti leimataan hulluksi. No.. teille kerron.
Itseasiassa mua rupes jo ala-asteella vituttamaan kokohomma koska jouduin vaihtamaan koulua erityiskouluun. Kun ala-aste kaverit saivat tietää sairauksistani niin siihen loppui nekin ystävyyssuhteet. ylä-asteella kavereita ei paljoa lisää herunut kun pompo(erityis) luokalla mentiin taas. Amiksessa alkoi helpottaa mutta eikös opettajat saanut tietää että tälläisiä sairastan ja jouduin niiden silmä tikuiksi. Muut kyrpiinty muhun kun sain helpompia tehtäviä ja selitettiin tarkemmin ja selvemmin kaikki. siinä oli tosi kiva olla kun koko luokka vittuilee. Alkanu pikkuhiljaa olla aika varpaillaan ihmisten suhteen. Miks ihmiset leimataan tällästen sairauksien suhteen? ei me vittu niitä ite valita.. ei kukaan meistä oo täydellinen! toisilla vaan menee vähän paskemmin ku toisilla...
- kälälä

Kommentit

FSM kirjoitti...
Katsos se johtuu siitä kun ihmiset on niin saatanan tyhmiä ettei ne vaan ymmärrä että jollain on eri tilanne ja koulukin on vaikeampaa kuin normaalisti.
huahaha kirjoitti...
Sulla kukaan mitää epäile, diagnosoit nuo taudit vaa itelles wikipedian oirelistasta jotka sattumalta sairastit kerran pari..

jos nyt on pakko sinne lääkärin vastaanotolle mennä ni selitä ensmäseks ainaki oma luulotautisi..

En tottapuhuen lukenut paria riviä enempää huhhaihaihui
uifhdncf kirjoitti...
^pystyit kuitenkin kommaan sen perusteella, pässi. :D en tiä, miten vois sairastaa "kerranpari" esim ADDta. tai teknisesti sano kirjoittajan sairastaneen kerran pari sen oirelistan.....

lapset -eikä vähän isommatkaan- ei vissiin oikein tajua, että nuo mitä sairastat ei oo mitään tarttuvaa. ne pelkää. :(

se on perseestä.

kälälä kirjoitti...
Tosiaan noita tauteja ei voi sairastaa kerran pari vaan ne on elinikäisiä. Jos ei oikeesti tiedä mistä puhuu ni älä saatana tuu tänne sopottaa jotain paskaa..
huahaha kirjoitti...
älkää viitsikö selvittää. luulotautia iha selkeesti
Hmm kirjoitti...
Voihan noista monikin tauti olla sinulla. Mutta voiko dementiaa sairastaa jo noin nuori henkilö?
sss kirjoitti...
Pelätäänhän minuakin ja kokoajan kuuluu hyi iuu yök sanoja takaanta päin ja luullaan etten kuule niitä..


Niin siis kärsin niinkin yleisestä kuin AKNE:sta tosin "pahalla tasolla"
Sellasta se elämä on:/
-- kirjoitti...
Itseäni ei kyllä haittaa jos kaverilla on ton tyyppisiä sairauksia, etäisyyttä ottasin kai aikasintaan sillon, kun niistä on ongelmaa itelle.. Enkä usko että sun tutuilles olis koskaan ollut, aika paskamaista sanoisinko. Sais nekin ihmiset tajuta ettei oo helppoo sairastaa, tarvii vaan lapata paskaa niskaan sillä vittuilulla.. Ja joo, en ehkä osannu sanoa mitään järkevää mut koita pärjäillä..
uifhdncf kirjoitti...
eiköhän dementiaakin voi sairastaa kuka vaan, voihan syöpäkin tulla nuorellekin. ei se kovin todennäköstä ole, muttei mahdotontakaan.

ihmiset on ihan vitun omituisia. esimerkkinä huahaha, joka ei pysty lapsellisuttaan (?) käsittään, että joillakin voi olla oikeitakin ongelmia elämässä.

kirjoittaja kertoo, että hänen epäillään sairastavan ADD:n ja epävakaan persoonallisuushäiriön lisäksi näitä muita. Viksumpi olisi tajunnut, että varmistunut diagnoosi on kahteen ekaan, muita vasta tutkitaan.

Jollei oo mitään älykästä sanottavaa voi pitää lättynsä kiinni.

toivon, että jaksat silti yrittää pyrkiä niin normaaliin elämään, kuin mahdollista:)

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa