/ 8000 merkkiä käytetty
3180 - 3.3.2010 (arvosana: -31)

mua VITUTTAA ! Avomies on ihan seurusteluajoista asti(n. vuoden) tehny selväks että se haluaa mun kanssa lapsen ja kun muutettiin yhteen niin puhuttiin asiasta vielä lisää ja päätettiin että ollaan valmiita siihen, se oli siis ihan aktiivisempana osapuolena tässä.
Nyt mä istun YKSIN raskaana kotona tiistaiyönä kun mies on baarissa !!! Voi perkele että vituttaa ! Luulis että jos ihminen on niin valmis siihen vastuuseen ja lapseen ja muuhun niin noi baarittelut vois jäädä vähän taka-alalle kun mä en voi tän saatanan möhömahan kanssa lähteä yhtään mihinkään. Mitä sitten kun lapsi syntyy, aikooko hän sillonkin jättää mut yksin hoitaan vauvaa ja itse jatkaa normaalia elämää luuserikavereittensa (työttömiä, elää tuilla ja juo viikot) kanssa ja mä käyn töissä, hoidan vauvaa ja kämppää yms. Tän pitäis olla meidän yhteinen "projekti" !
Ajattelin lähinnä että kun mä en voi baaritella tai muutakaan niin jotenkin edes sympatiasta mies jäis kotiin mun kanssa, se on ihan samalla tavalla mukana tässä kuin mäkin. Jos mä tän raskausajan yksin kärsin tässä ja sitten vielä yksin joudun vauvan hoitaan niin saa nähdä jos ero tulee niin onko miehellä MITÄÄN oikeuksia tähän lapseen. Tällä hetkellä hän ei oo ainakaan ollut mitään muuta kun spermanluovuttaja, mitään tukee saati sympatiaa ei oo koko (vaikean) raskauden aikana herunut. Ja tää on kaikki ihan uutta mulle, koska oon aina pitänyt miestäni niin välittävänä ja ihanana mutta nyt kyllä huomaa raskausaikana mikä välinpitämätön luuseri mun kohdalle on sattunu. Vituttaa että oon tämmösessä loukussa, tekis mieli vaan pakata tavarat ja olla kadonnu kun hän kömpii joskus aamuyöllä takas kotiin. Oikeastaan voisin mennä pakkaan vaikka heti.
- fat-H

Kommentit

HCS kirjoitti...
Jos mies menee kerran baariin, niin sehän tarkoittaa että hän ei välitä lapsestanne pätkääkään? Naiset...
h kirjoitti...
naiset kuuluu keittiöön joten elä yhtää ulise..
Minä kirjoitti...
Mikset puhu miehellesi tästä? Ehkä hän haluaa vain viettää aikaa ystäviensa kanssa kuten normaalisti, ellei hän sitten monena iltana siellä baarissa viihdy. Mutta puhu, ehkä hän silloin tajuaa tilanteesi ja osaa ottaa paremmin sinut huomioon.
Joo kirjoitti...
Niinpä... mikä näillä ihmisillä on kun ne eivät voi puhua asioista suoraan vaan kaikki pitäisi viestittää joillain signaaleilla ja oletetaan että ymmärretään.
kk kirjoitti...
lähe mukaan, kisko kännit ja kato mitä miehes siihen sanaa:D
MorsecodeA kirjoitti...
hmm... jos se tosiaan on harvakseltaan paarissa, nii en näe ongelmaa.. ? mut jos heppu on siellä joka viikko, joka ilta... sit näen.

pip pip piip piiiip piiiip... (wait what??) puhu miehelles. :)
perspektiivi kirjoitti...
Jos se aattelee, että baarittelee nyt kun vielä ehtii.
fat-H kirjoitti...
Ihan järkevää kommenttia täällä ! Joskus kun lapsesta vasta puhuttiin sanoin kyllä että jos mun baarittelut loppuu, niin sitten hänenkin. Ei suostunut tähän järjestelyyn, juo aina kun on vapaata.

En vaan viitti olla mikään nalkuttava akka, oon asiasta maininnut mutta en todellakaan jaksa tapella. Jos baarissa käyminen on sille niin tärkeetä niin joo-o, mutta mulla on kyllä sitten oikeus vittuuntuakkin siitä kun hän menee sinne tietäen että mä en hyväksy.
stoned&drunk&:) kirjoitti...
HAH! itse taidan olla näitä "luuserikavereita". Kaverilla nimittäin oli taannoin samanlainen tilanne. Laittoi akkansa paksuksi, mutta ei se juomasta estänyt. Ilmeisesti siitä tulikin jotain kränää rouvan kanssa, mutta PUHUMALLA on asiat selvenneet ja nykyään heillä on 3 lasta, joita molemmat hyysäävät yhtälailla tasapuolisesti. Ehkä lievä aikuistuminen tapahtunut matkan varrella, mutta voin sanoa, että kuitenkin tämä luuserina olo on paljon hauskempaa :)
rtet kirjoitti...
Vittu nämä nykyajan vanhemmat saatana. Nyt kun nämä 90-luvun tuotokset ovat alkaneet lisääntyä, mietin vain minkälaisia vanhempia heistäkin tulee?
fat-H kirjoitti...
...tai minun tapauksessa 80-luvun tuotokset enemmänkin :) Ja varmasti aivan yhtä hyviä vanhempia kuin kenestä tahansa muustakin, turha alkaa ikään vetoamaan.
kissa kirjoitti...
Joo, jos istuu yhden illan yhdeksästä kuukaudesta baarissa, on huono isä. Eikä niiden huutomerkkien eteen kuulu tunkea sitä välilyöntiä!
1212121212 kirjoitti...
Ei kukaan tässä ole sanonut että se istuu vaan yhen kerran kuukaudessa baarissa. Älkää kommatko jos ette asiasta mitään tiedä!
nana kirjoitti...
eiköhän jokainen saa kirjotella täällä miten haluaa. itse kannatan puhumista, oli asia mikä hyvänsä. ja jos ei mee viesti perille ja sama homma jatkuu, mieti haluatko sitä vai lähetkö meneen. ite lähin enkä oo kertaakaan katunu sitä. tsemppiä !!!
muutaeivoisanoa kirjoitti...
Tymä nainen.
LOLLERO kirjoitti...
Vituttais muaki. Onneks en ole sinä.
blivande pappa kirjoitti...
vaimolla on lapsi tulossa. Olen kyllä kotona hänen kanssaan, mutta pitäisi yrittää olla enemmän tukena...näin kun alkaa ajattelemaan. On se varmaan kova muutos, kun on vatsa pullollaan eikä voi toimia normaalisti. Pidetään mielessä!
fat-H kirjoitti...
blivande pappa, hyvä että teksti pisti sut ajatteleen ja onnee tulevasta lapsesta ! :) Mutta silti kun sanoit alussa "VAIMOLLA on lapsi tulossa", jotenkin symboloi mun mielestäni hyvin miesten yleistä näkökulmaa. Että naiselle se lapsi tulee kun nainen kantaa ja synnyttää. Mutta kyllä se TEILLE molemmille tulee ;) Onnea jatkoon !

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa