/ 8000 merkkiä käytetty
3179 - 2.3.2010 (arvosana: -22)

Seurustelevalla ihmisellä ei näköjään saa olla ystäviä. Tyttöystävä vihottelee, koska ehkä paras ystäväni sattuu olemaan tyttö. Tällä ystävällä on ollut elämä jo pidemmän aikaa enemmän tai vähemmän päin helvettiä ja olen häntä joutunut ongelmiensa kanssa tukemaan toisinaan omaankin turhautumiseeni asti. Silti tätä teen, ja kaikki joilla joskus on yksikin hyvä ystävä ollut, ymmärrätte kyllä miksi.

En ole millään tavalla kiinnostunut ystävästäni seksuaalisella tasolla, eikä hänkään minusta ja tämän olen tehnyt tyttöystävälleni selväksi, mutta ei riitä. En minäkään vihoittele, vaikka tyttöystäväni käy kavereidensa kanssa (myös poikien) kanssa elokuvissa. Mistään vitun teini-ihastussuhteesta ei sitten ole kysymys.

Suhteella on jo mukavasti ikää, enkä tahdo tehdä hätiköityjä päätöksiä, koska kaikesta huolimatta rakastan tyttöystävääni yli kaiken. Haluaisin vain, että hänkin ymmärtäisi, että minulla on oikeus omiin ystäviin, sukupuolesta huolimatta. Keskustelusta ei tunnu tällä haavaa olevan apua.
- Ham

Kommentit

Minää kirjoitti...
Saattaa olla, että tyttöystäväsi ei vielä osaa luottaa sinuun täysin tai omistaa huonon itsetunnon. Itse kyllä haluan myös, että poikaystäväni ymmärtää myös haluani viettää aikaa poikapuolisten ystävieni kanssa. Ja tästä ei ole tullut mitään ongelmaa ainakaan tähän mennessä. Tsemppiä sulle!
Muna-Heikki kirjoitti...
Anna sille munaa niin usein että se on varma ettei susta tuu enää tippakkaa ulos ketään toista varten.
bam kirjoitti...
heh sama ongelma on mulla paitsi poikaystävä on mustis mun kaveripojista....
Ham kirjoitti...
Hmmm... Mukavaa että porukoilta on tullu oikeesti rohkasevaa ja rakentavaa kommentointia eikä sitä perus "JÄTÄ SE!!!1" -paskaa. Ja hieno huomata etten oo ongelman kanssa ihan yksin. Kyllä tilanne on taas vähän parempi, vaikkei oikeen mikään oo muuttunu. Muna-Heikin ideassa ois muuten ideaa, mutta nähdään suhteellisen harvoin :D Kiitos hei kaikille!
FuckThisShit kirjoitti...
Välillä naisten logiikkaa on vaikeata tajuta. Mutta kyllä se siitä sujuu, kunhan vaan annat sen ymmärtää, että jos se tosiaan rakastaa sua, niin se antaa sun myös olla sun kavereiden kanssa, sukupuolesta piittaamatta.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa