/ 8000 merkkiä käytetty
3164 - 1.3.2010 (arvosana: -33)

vituttaa uskovaiset, jotka tuputtaa uskoaan! tänäänki joku hulle rupes huutelee mulle "herää sinä syntinen, palat helvetissa!!" jne jne.. ja kun yrittää kiltisti kertoa siihen oman vakaumuksensa alkaa semmonen saarna..

heittäkää hullut oikeesti se raamattu tai muu satukirja vittuun, ja älkää viittikö runoilla niistä vitun mielikuvitusystävistä! tommonen on pelottavaa!! vitun apinat, antakaa ihmisten ajatella ite ja pitäkää kaikki vinksahtaneet ajatuksenne ominanne! uskokaa ihan mihin vaan mielikuvitus riittää, mutta antakaa muitten olla eri mieltä tai sit muuttakaa se vesi viiniks.. pellet saatana!
- vitun pässit!!

Kommentit

Äijä. kirjoitti...
Varsinkin kaikki lestadiolaiset pitäis tappaa!
loll kirjoitti...
Amen. (kirjoitukselle)
Joo kirjoitti...
Jeesus pelastaa
koir kirjoitti...
sano seuraavalla kerralla että jos nyt et ole hiljaa niin kerron alakerran ukolle että sinäkin oot tervetullut helvettiin
agnosis kirjoitti...
Joo ja samalla tavalla kun kaiken maailman jehovat tuolla ulkona, vituttaa myös tunnustukselliset ateistit internetissä. Siis just ne jotka on mielestään niin vitun fiksuja että TIETÄVÄT ettei jumalaa ole ja pitävät pyhänä tehtävänään julistaa tätä missä ikinä aihe edes vähän sivuaa uskontoa.

Vain agnostismi on oikeassa ja luterilaisuus on pohjimmiltaan agnostinen suuntaus. Ateistit ovat tasan yhtä väärässä kuin teistitkin, kummallakaan porukalla ei ole mitään näyttöä vaitteidensä tueksi.
vittunmaahinen kirjoitti...
agnostikkot on munattomia! "emmää voi tietää.." jumalauta tolla perusteella joulupukki ja hammaskeijutkin voi siellä jossain olla!! järki käteen nyt..
agnosis kirjoitti...
No paha se on mitään muutakaan sanoa kun asia nyt vaan on niin, ettei voi tietää. Vaan jospa sinä vähemmän munaton sitten vaikka todistaisit jumalan olevan joko olemassa tai olematta. En tosin pidätä henkeäni odottaessani.

Käytännön elämässähän moisella nyt ei tietenkään ole paskaakaan väliä, ellei ole kiihkouskovainen tai militanttiateisti.
Joo kirjoitti...
Agnostikot ovat yleensä tylsiä tyyppejä.
tapahahmottaa kirjoitti...
Teille teinihomoille kaikki on niin mustavalkoista. Joko ollaan ateisteja tai sitten hengataan mielikuvitusystävien kanssa. Harvalle kristitylle uskominen tapahtuu raamatun ohjeistuksen mukaisesti. Jokainen uskovainen ei ole syntisiä kippaamassa helvettiin ja varautumassa iänkaikkiseen paratiisiin. Monelle, kuten minulle, usko tarjoaa vain elämänfilosofian perusteet, joita itse muokkaan tarpeilleni sopiviksi. Kristillinen elämänfilosofia ei tarkoita automaattisesti uskomista Jumalaan ja ihmetekoihin te vitun "itsenäiset ja riippumattomat ajattelijat". Ateismi on samalaista kiihkomielisyyttä kuin fundamentalismi.
ibeliveinlife kirjoitti...
Ateistit on oikeassa, todisteina ovat mm. haitin maanjäristys, syntymättömien lasten kuolemat, sodat, murhat, taudit ja köyhyys. Jos jumala olisi, olisi hän aika kusipää tyyppi. Kattokaa maallikot tubesta sellanen kuin George Carlin niin ehkä opitte joitain(siis se on edesmennyt stand up koomikko)
ettänäin kirjoitti...
Herätkää helvetin uskovaispellet siitä mielikuvitus maailmasta! Hoi maa kutsuu! Ei saatana...
KePe kirjoitti...
Ja miksi ihminen ei saa uskoa siihen mihin haluaa? Itse olen henkeen ja vereen asti ateisti ja valmis vaikka kuolemaan ateismini puolesta, mutta en ota asiaa mielelläni puheeksi uskovaisessa seurassa enkä todellakaan pakota tai edes tarjoa uskoani (tai uskomattomuuttani?) kellekään, kuin siinä tilanteessa, että sitä omaa elämänkatsomusta tarjotaan minulle. Suurin osa uskovaisistakin on ihan kelpo sakkia. Ei se sitä katso. Mielestäni tietysti hukkaavat aikaansa ja voimiaan, mutta käsittääkseni myös saavat uskoltansa paljon. Antakaa kaikkien kukkien kukkia! Jookos? 8)
dog kirjoitti...
te tässä ääriliikkeelle vaikutatte. Jokainen uskoo mihin haluaa kunhan ei väkisin käännä toisten päitä, itse uskon mutta jos joku sanoo että ei kiinnosta niin en puhu sanaakaan uskonnosta sitten, toki muista asioista mutta jätän hänet kyllä heti rauhaan jos niin tahtoo. EI OLE PAKKO USKOA ja minä hyväksyn silti sellaiset ihmiset, en karta heitä. No olenko minä sitten kamala? ketkä leimaa ja ketkä ei...

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa