/ 8000 merkkiä käytetty
3141 - 28.2.2010 (arvosana: -48)

Minua vituttaa erityisen paljon ihmiset, jotka mainostavat itseään. Eräs tuttuni on tästä ihmisryhmästä ehkä pahin mahdollinen. Ja kuten arvata saattaa, 17-vuotias naispuolinen henkilö, jolla arvelen olevan huono itsetunto, koska hän nähtävästi haluaa olla taukoamatta huomion keskipisteenä.
"Vähän mun tissit on pienet!". No se on kyllä totta. Silti se saatanan puudeli käyttää paitoja, joiden kaula-aukko roikkuu melkein navassa. Ja väittää vielä ettei "heruta"? Voi vittu että naurattaa ja vituttaa samanaikaisesti. Ketään ei kiinnosta sun pienet tissis vaikka ne ois kuin tarjottimella. Vittuuu..
Myös kyseisen henkilön kiljuminen, karjuminen ja teennäinen nauru ottavat erityisen paljon päähän. Vittu joku tulee aikeinaan kutittaa sitä persenaamaa, niin se alkaa kiljua, karjua ja vikistä ja juoksee ympäriinsä kuin päätön kana. Hyvä kun kerennyt edes koskee sitä. Voi vittu että pulssi nousee aina tähtitieteellisiin lukemiin ja korvat vuotaa verta kun kuulee sen "kauhunhuudot". Niin ja siitä naurusta: pakotettu ja teennäinen nauru on ehkäpä yksi kamalimmista asioista mitä tiedän. Jos ei vittu ole oikeesti hauska juttu niin miksi vitussa sille pitää yrittää väenvängällä nauraa? Pitäisit vaan pikku turpasi kiinni saatana!
Myös se, että kaikista asioista täytyy esittää se ääliömäinen mielipide, kyrpii ihan helvetisti. Sun kavereita ehkä, mutta mua ja monia muita ei kiinnosta seuraavat asiat:
a) Unelmiesi mies
b) Mitä mieltä olet perseestäsi
c) Kuinka kovia paineita otat tulevista kokeista
d) Mitä haluaisit tehdä ammatiksesti
e) Missä haluaisit joskus asua
Ja löytyisi tähän vielä monta muuta esimerkkiä, mutta en jaksa rueta luettelemaan. Voi vittu mikä dille!
Koska tämä henkilö on läpimätä ja vittumainen molopää näin persoonaltaan ja käyttäytymiseltään, myös ulkonäköseikkoihin kiinnittää enemmän huomiota. Jos nopeasti katsoo, niin saattaahan se näyttää ihan nätiltä. Mutta sieltä löytyy kyllä pidemmän tarkastelun jälkeen jotain ERITTÄIN SAATANAN VITTUMAISIA SEIKKOJA! Esimerkkinä ne hiukset. Vittu mitä hamppua! On kyllä niin hamppua, että jos esim. jonkun tupakasta lentää tuulen mukana vielä palava tuhkahomopläntti hänen hiuksiinsa, ne ottavat kipinää niin paljon että kohta tuo pikkurunkku olisi ilmiliekeissä hiuksista, ja hetkessä makaisi tuhkana maassa. Ne hiukset on NIIN kamalat. Jos hän menisi parturiin ja käskisi leikata kaiken kuivan helvettiin, lopputulos olisi kiiltävä kalju, semmonen ruma nahkakuula. Se kyllä kävisi sille kävylle paremmin kuin se saatanan ruma puudelipehko.
Ton ämmän ääni, ulkonäkö, jutut...kaikki ärsyttää mua niin että tekisi mieli lähettää hänet raketilla kuuhun tai johonkin muualle vittuun, niin kauas kuin mahdollista. Näin on.
- vitunhomonaama

Kommentit

graurr kirjoitti...
Aamen. :D

kuulostaa aika ärsyttävältä tyypiltä ja ihan perus nykynuorelta, joka ei tajua mistään mitään.
plopplop kirjoitti...
et saanu pimppaa ni vitutata? :)

muistaakseni ei ole pakko olla kenenkään seurassa jos ei tahdo. ja suoraakin voit sanoa hänelle jos pokkaa on =]
Joo kirjoitti...
Toi böönä on vielä yks teini.

Ei sun tarvii vittuuntua siitä jos olet vähänkään kypsä.
Maestro kirjoitti...
Sano asiat niinkuin ne on kahden kesken kys. ihmiselle. Veikkaan, että jompikumpi kokee varsinaisen valaistumisen. Ellei jopa molemmat.
Nanitaah_86 kirjoitti...
17-vuotias on vielä ihan kakara, anna sen olla.
Jos seura ei kiinnosta niin vaihda, ja jos olet niin paljon kypsempi kuin hän, kerro henkilölle mikä ärsyttää suoraan.
heh kirjoitti...
parahimmillaan sillon ku sukeltaa tai nukkuu
amis kirjoitti...
meijän luokalla on ihan vitun samallainen tyyppi ihan vitun ärsyttävä ampuis itensä
hauskaa kirjoitti...
Hahhaha, mainiota! :D Hyvät naurut.
Mutta en kyllä suosittele päin naamaa haukkumista, sillä minkäs toinen sille mahtaa että on vielä vähän lapsen tasolla. Sitäpaitsi huonoitsetuntoisen haukkuminen lyttyyn ei ainakaan paranna tilannetta. Antaa tytön nolata itsensä ja hävetköön sitten vanhempana :D
Peksi kirjoitti...
Aikamoinen tilitys, pakko sanoo. :DD

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa