/ 8000 merkkiä käytetty
3107 - 26.2.2010 (arvosana: -9)

Vituttaa niin perkeleesti läskit ihmiset jotka ei vaivaudu tehdä ylipainolleen mitään! kaveritkin on niin helvetin epäluotettavii tai muuten vaan niin perkeleen vajaita!
- huhhuhh

Kommentit

vitukehari kirjoitti...
Ei semmoiset yli satakiloiset vaan voi sille mitään. Kyllä moni lihava varmana haluaisi laihduttaa, muttei vaan pysty.

Btw, et vaikuta itekkään mitenkään tosi luotettavalta kaverilta.
heh kirjoitti...
Tuntuu aivan kuin tukisit heitä laihuttamaan ja kannustamaan ja PASKAT!
vitunpässi! kirjoitti...
haha, ei muka yli satakiloiset voi sille mitään? taidat ite kuuluu niihin jolla ei kantti kestä laihduttamaan? :D
vitunkehari kirjoitti...
Vitun pässit, tarkotin että ne ei pysty koska niillä ei oo mitään vitun voimaa.
Seonjämpti kirjoitti...
Vittu kaikki voi laihduttaa. Pitää sen turpansa kiinni. Sillä tavoin estetään kaiken ylimääräisen joutuminen kitaan. Kyllä lihavat ihmiset saavat syyttää ihan itseään siitä että on lihavia. Näin se vaan menee. Case closed!
lakiehdotus? kirjoitti...
Kaiken maailman pizzapaikkoihin ja hampurilaismestoihin pitäis laittaa EI LÄSKEILLE-kyltti..ennen kun läski saa ostaa mitää, tarkistetaan painoindeksi. karkkikaupoissa sama. muksuille viinaa ennemmin kuin läskeille karkkia!!!
huumekoera kirjoitti...
^ mut sit on taas jotkut vihervasemmistolaishyysäri vitut valittamassa miten kansalaisten oikeuksia karsitaan
napa kirjoitti...
onko sekin ihmisen oma syy, jos lihavuus johtuu esim. jostain sairaudesta?

mullakin on epäluotettavia ja järjettömiä ystäviä. vituttaa tyhmyys!!
jaffa kirjoitti...
lihavat on uhka yhteiskunnalle!! kaikkine lihavuudesta johtuvien sairauksien takia, nivelvaivoineen, veritulppineen ja muine sydänsairauksineen, ne kuormittaa terveydenhoitoa..eikös vain. Ja kuinka monella läskillä on oikeesti joku lääkitys ja kuuinka moni vaan tykkää syödä.. ja PALJON!vaan murto-osa voi vedota sairauteen..

vituttaa ahneus
pakkodieetti kirjoitti...
Läskileireille kaikki joilla ei ole lääketieteellistä selitystä hyllyvään olomuotoonsa. Ei sen takia, että pullerot näyttää pahalta katukuvassa, vaan koska ne tukkii sen! vitutti kaupassa kun kapeilla käytävillä ei päässy ohi yli eikä ali kun leveä kuljetus lyllerti edessä.
Janne R kirjoitti...
VALTA OSA LÄSKEISTÄ ON LÄSKEJÄ OMASTA SYYSTÄ, JOILLAKIN VOI OLLA JOKU VITUN SAIRAUS MUTTA HYI VITTU ETTÄ VITUTTAA LÄSKIT SAATANA.

Jokainen pystyy laihduttamaan jos vain haluaa, en ymmärrä miksi lihavia pitää puolustella. Tottakai jokainen saa olla ruma ja läski jos haluaa, mutta sitten ei sovi valittaa. Toki muut saavat häntä haukkua koska a, on ruma b, läski c, laiska.
gtfofatass kirjoitti...
läskit pitäis tappaa armotta ei niihi kannata tuhlata ruokaa -.-
raggarbil kirjoitti...
Tekis mieli vetää sua turpaan.
Joo kirjoitti...
Voi vittujen kevätpurossa solisee saatanasti kaloja kun tämäkin seinä täynnä ahdasmielisiä paskoja.

Ensinnäkin eiköhän se ole jokaisen oma vitun asia mikä se painoindeksi on. Ainakin jos kouluttautuu/tekee työtä maksaakseen sitten veroja, joilla teidänkin synnytys on maksettu.

Toiseksi ei se ole kenenkään oma vika jos on sattunut syntymään surkeilla geeneillä ja vanhemmat on hemmotellu herkuilla pienestä pitäen. Ei sitä tosta vaan opita pois ruokatottumuksista jotka on olleet koko elämän.
jaa vittu kirjoitti...
onko sitten se oikein ettän just lihavuudesta johtuvien sairausten takia esim leikkausjonot on vitunmoiset? lapset, joitten vanhemmat hemmottelee ja tarjoaa lounaaksi bic mac in ennen kalakeittoa, pitäs ottaa huostaan.

"ei oo kenenkään oma vika.." VITTU kaikkeen voi vaikuttaa, ja painon ei luulis olevan se hankalin asia. se on juuri OMA VIKA.
suklaapusu kirjoitti...
En usko, että kukaan ihminen tarkotuksella tai omaks huvikseen haluaa olla ylipainoinen ja sen takia sairastella. Jokaisella ylipainoisella ihmisellä on varmasti jokin henkilökohtainen syy, jonka vuoksi on tullut ylipainoiseksi ja se voi johtua monesta eri syystä, kuten esim. juuri jostain sairaudesta tai huonoista geeneistä tai sitten syy löytyy henkiseltä puolelta...

Monilla ylipainoisilla on yleensä huono itsetunto ja he tuntevat häpeää siitä minkälaisia ovat ja täten päätyvät lohduttamaan itseään ja oloaan syömällä. Tätä voisi verrata vaikka tupakoitsijoiden tarvitsemiin hermosauhuihin tai alkoholismiin. Kaikki kolme tapaa ovat huonoja lohdutus metodeja stressaavaan elämään....

suklaapusu kirjoitti...
Ja jos todellista syyllistä ylipainoisuuteen ja sen runsauteen maailmassa halutaan löytää, niin mielestäni se johtuu huonosti voivasta yhteiskunnasta.

Nykyään kun ei saa olla hitusenkaan verran erilainen tai massasta poikkeava. Kaiken pitäisi aina olla ja näyttää täydelliseltä. Juurikin mm. tämä (muitakin syitä toki on) liika täydellisyyden tavoittelu saa mielestäni yhteiskunnan voimaan pahoin, sillä sen seurauksena ihmiseen kohdistuu liikaa paineita, jota ihminen loppujen lopuksi ei enää kestä ja romahtaa joko henkisesti, fyysisesti tai sekä henkisesti ja fyysisesti.

Tää on vaan mun mielipide asioista tai oikeestaan puolet mun mielipiteestä. Vielä ois sanottavaa,muttei jaksa kirjottaa
suklaapusu kirjoitti...
jaa niin.. sit vielä.. sana läski on musta todella alentava sana...............
Blaargh kirjoitti...
Kyllähän tämän ymmärtää, että teitä vituttaa. Teitähän on lellitty pienestä pitäen uusilla mopoilla ja pleikkareilla. Ilmankos sitä itketään joka asiasta nykyään, kun lapsena on saatu kaikki niin helpolla.

Ja oikeasti, ei kaikki voi pakolla lihavuudelleen mitään. Jos on henkisesti niin romahtanut syystä x (esimerkiksi juuri teidän naperoiden takia jotka ette hyväksy heitä).
Suklaapusu, heitit asiaa.
Blaargh kirjoitti...
Jaha, katkesi vähän ajatus tuossa..
*Jos on henkisesti romahtanut syystä x (esimerkiksi juuri teidän naperoiden takia jotka ette hyväksy heitä), niin ei siinä paljoa itse kykene tekemään. Varsinkaan, kun jokasuunnasta kuuluu "Läski!"-huutoja tai vastaavaa teiltä ihanilta nuorilta.
suklaapusu kirjoitti...
Aina ei tartte ees mitään huutoja.. pelkkä alentavan näkönen katsekin riittää, vaikkei tiiä ees mitä oikeesti ihminen ajattelee.. silti se riittää painaan mielen maahan....
liikuliikuliiku kirjoitti...
tehkää dokkari? läskien elämästä näyttää löytyvän paljonki tietoa:D puhutte kun eläimestä oikeesti..

pitääkö niitten sit masentua ja syödä lisää? nuppilekurin kautta keventäjiin ja elämä uusiks. asiolle pitää tehä jotakin jos haluaa välttää tuijotusta kaduilla, eikä vaan inistä.. asenteesta tääki kii
lii kirjoitti...
Jep, todella säälittäviä tapauksia nämä läskit ihmiset, jotka valittavat olevansa läski. LIIKKUKAA helvetin idiootit, et sinä itsestään laihdu tollo idiotttii

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa