/ 8000 merkkiä käytetty
3071 - 24.2.2010 (arvosana: -70)

Vituttaa tää tilanne. Oon ollu muutaman kuukauden ihastunut yhteen tyttöön - tosi hauska ja mukava - ja me ollaan hyvissä väleissä (ystäviä). Nyt ei vaan enää millään uskalla alottaa mitään juttua kun menee vielä hyvä ystävä ja nolaan vaan itteni (kokemusta on). Sitten meni vielä tulemaan tämä toinen tyttö kuvioihin, "objektiivisesti ajatellen" selvästi paremman näköinen ja fiksumpi, ja tuntuisi vielä olevan aika helppo (kiinnostunut musta). En vaan sen kanssa haluaisi aloittaa mitään, kun tämä aikaisempi tyttö on jollain tavalla vaan niin uskomattoman kiehtova, ja haluaisin olla sen kanssa. Nyt oon sitten saatana tällasessa pattitilanteessa. Kohta sen uudenkin tytön kiinnostus mua kohtaan varmaan laantuu...
- Hubert

Kommentit

mau kirjoitti...
Otat ihan rohkeesti siihen aikasempaan tyttöön yhteyttä! Jos se on fiksu, niin kyllä se ymmärtää vaikkei samoin tuntiskaan. Ja tietty tommoset asiat on hyvä selvittää, tai ne jää vaivaamaan, eikä sillon mistään tuu mitään.
suklaapusu kirjoitti...
mä olisin sun tilanteessa rohkee, ottasin riskin ja kertoisin sille aikasemmalle tytölle, että välität siitä.. ja jos te ootte hyvissä väleissä niin en usko, että teijän ystävyys pilalle menis.. parempi vaan selvittää asia niin saat itelles rauhan, eikä tartte miettiä sitten enempiä.. :)

voin kertoo että itellä ollu vähän samankaltanen tilanne.. kerroin sille niin ihanalle ihmiselle, että välitän siitä aika paljonkin.. tunteet ei kuitenkaan kohdannu, mutta ollaan silti ystäviä.. :)

tsemppiä ja rohkeutta
Joo kirjoitti...
Eikun käyt vaan rohkeesti päälle. Ei siis mitään rivoa mutta kunhan teet selväksi että olet kiinnostunu.

Ja jos tyttö antaa pakit, epäröi tai on vain kohteliaskiinnostunut niin se tarkoittaa että se ei pidä sinua minään (ainakaan seksuaalimaailmassa) eikä sellaset suhteet, jossa molemmat ei ole samalla tasolla, ikinä kestä. Sillon sun pitää tarttua siihen toiseen.
näin kirjoitti...
Panet niitä molempia? Ei se niin vaikeaa ole.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa