/ 8000 merkkiä käytetty
3045 - 23.2.2010 (arvosana: -34)

No puoliks vituttaa tää meno, mutta puoliksi myös masentaa. Mutta tuollahan lukee 'avaudu' niin tästä lähtee.

Ihan ekaks sanon että oon semmonen että suru pakkautuu kunnes purkautuu, ja sillä on tekemistä asian kanssa.

Eli, alotetaan Sunnuntaista. Kyselen kaverilta onko tulossa harkkoihin tekstarilla, koitinpa soittaakin. No, ei vastausta, mikä tunnetusti hänen taholtaan tarkoittaa sitä että nyt on muuta tekemistä, eli eipä varmaan ole harkkoihin tulossa. Oltiin ihan puhuttukin että jollei vastaa, ei tulekaan muitten tekemisten takia. No kappas kepposta, tuohan ilmestyikin sitten harkkoihin, eikä mitään ilmotellu. Vitutti siinä vaiheessa kun olin tuon takia joutunut seisomaan tunnin asemalla kiitos VR:n. Venaile Rauhassa? No, eihän tuo vielä riittänytkään. Tuo sama ihminen vielä jaksoi keljuillakin, sanoi että mulla on pitkät piuhat, täysin ilman mitään syytä. Otinpa sen loukkauksena minkä myös huomasi, eipä hän välittänyt.

Huomasinpa harkkojen loppuvaiheessa että oli peukalo venähtänyt (taas). Tunteet kasautuvat.

No, eilen (kello on 2:02) tuo ihminen sitten ilmestyi meseen. Eipä ollut huomaavinaan vaikka miten masentunut olen. Kipeäksikin olen tulossa, jonka mainitsin, eipä välittänyt, vaan lähti sanaakaan sanomatta menemään. Tulipa hylätty olo, tuo ihminen kun on minulle hyvin tärkeäkin menneiden tapahtumien vuoksi. Siinä oli sitten purkautumisen paikka, ja olin lähellä itkua (mitä en ole aikoihin tehnytkään), mutta onneksi yksi ystävä pelasti. Ystävä jota en ole koskaan tavannutkaan, tutustuttiin netissä yhen kaverin kautta. Ihana ihminen, joka toimi tuossa tilanteessa paljon paremmin kuin toinen 'ystäväni'.

Ainoa mitä toivon enää tässä vaiheessa on että tuo nyt edes myöntäisi toimineensa väärin. Haluaisin pitää hänet ystävänäni, koska hän on yksi harvoja joiden läsnäolo saa minut voimaan paremmin jos ja kun olen surullinen.

Kiitos, avauduttu...

(ps, jos luet tän (sinusta ei nyt ikinä tiedä), tiedä että tuo on totisestikin minun näkemykseni asiasta, enkä taivu siitä senttiäkään.)
- Outo otus

Kommentit

1643 kirjoitti...
Itekki oon sitä tyyppiä et suru (tai yleisesti tunteet) pakkautuu kunnes räjähdän tai vaivun syvään masennukseen. Kavereille avautumisen oon lopettanu jo kauan sitte koska se ei vaan toimi. Onneks netissä törmää joskus mukaviin ihmisiin joille voi vuotaa ja joita vuorostaan kuuntelee.
Mmh ja tosiaan, eipä kyllä oo mitään ihmeen pahaa toi sun kaveriskaa ainaki ton stoorin perusteella tehny. Onko oikeesti yllättävää et joku lähtee mesestä kahelta aamuyöllä sanomatta sanaakaa? En yritä pakottaa sua vaihtamaan kantaasi, mutta kannattaa yrittää miettiä asioita kaveris kannalta (vaikka se onkin ihmisille hyvin vaikiaa)

Et tämmönen sepustus
Outo otus kirjoitti...
Pitänee selventää tähän vielä vähän tuota mesestälähtöä... Ensinnäkin, hän on itse minulle sanonut ettei lähde sanomatta sanaakaan, ja hän aiemmasta tietää että otan sen huonosti jos näin tekee, ja hän lähti aikaisemmin, jäinpä vain koneelle lagaamaan sen jälkeen. Yritän toki ajatellakin muitten kannalta, mutta on juuri tämä yksi ihminen jota en näinä hetkinä kerta kaikkiaan ymmärrä, joten se on vaikeaa.

Kiitosta kuitenkin.
jees kirjoitti...
mulla on yks kaveri joka angstaa aina kaikesta paskasta. Se on perseestä enkä nykää enää huomioi sitä. Koska elämässä nyt paskaa kaatuu niskaan anyway, kaikkii pikkujuttui ei tartte pohtii. Huoh. Vaikutat rasittavalta, en olis sun kamu.
Ibiskus kirjoitti...
Joskus kaikki asiat ottaa päähän/masentaa ja joskus ei. Kannattaa vältellä niitä ihmisiä, jotka masentaa,silloin kun masentaa. Sit kun on parempi olo, voi taas miettiä niiden ihmisten takasin ottoa. Itse olen muutaman potkinut kokonaan pois elämästäni ja joitain tapailen vaan silloin kun henkisesti sen jaksan. Joskus en tapaa ketään ihmisiä, koska ei vaan jaksa ottaa paskaa niskaan.
ny rillataa kirjoitti...
Helvetin itsesääli-idiootti

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa