/ 8000 merkkiä käytetty
3019 - 20.2.2010 (arvosana: -72)

Vituttaa nämä helvetin lukiopellet. Kaikki samanlaisia fruittaajia, hiuksissa 5 kiloa geeliä, Lacosteen popottimet ja muutenkin sellaisia hokipellejä. Ja vituttaa kun mediassa vaan näytetään/puhutaan aina vain jostain penkkariajoista ja vanhojen tansseista. Ja noin 70% lukiolaisista on pappa betalar- pellejä.
Ja lukiolaiset ovat myös yleensä snoukkapellejä. Säälittävää sakkia, jotka luulevat lukion olevan jotenkin parempi vaihtoehto ja luulevat myös että kaikki jotka käyvät ammattikoulua, ovat rasvaisia perusuunoja bemareilla 13v teinipillu takapenkillä. Varmaan noin 10% jos sitäkään ovat tälläisiä. Jostain raksa/hitsaus puolelta näitä varmaan löytyy muttei pahemmin muualta.
- kissa123

Kommentit

sonoppari kirjoitti...
oon "hitsaus puolella" enkä toivottavasti ikinä tule omistamaan bimmeriä.
werf< kirjoitti...
Miks just raksa- tai hitsauspuolelta? :/
stfu kirjoitti...
Painuppa vittuun rölli, tää keskustelu käytii jo eile.
602 merkkiä kirjoitti...
Käytännössä kaikki lukiolaiset asuvat kotona vanhempien luona. Samoin kuin ala-asteen koululaiset.
. kirjoitti...
Jos nyt kovin paljon lähdetään yleistämään niin ei ne 45 asteen lipat ja pilotit paljoa paremmaksi mene
hehehe kirjoitti...
Tuo viesti kyllä todistaa perus ammattikoululaisen älykkyystason.
JL kirjoitti...
Ei amiksia tartte onneks solvata, ne tekevät sen itse. :D
lukiolainen kirjoitti...
"ja luulevat myös että kaikki jotka käyvät ammattikoulua..."
Joo tosiaan, KAIKKI jotka käy lukiota on ihan pellejä, kyllä näin on.
Herätkää nyt oikeesti ihmiset, pellejä ja pappa betalar urpoja löytyy molemmista, ihan turha yleistää kumpaakaan, molemmista valmistuu sitten ihmisiä jotka tulevaisuudessa tekevät kaikenlaisia tarpeellisia töitä.

Ite käyn lukiota enkä kyllä tietääkseni ole minkäänlainen fruittari, snoukkari tai pappabetalarpelle mitä sitten olikaan tossa.
Nahka McDog kirjoitti...
Vituttaa nämä helvetin amispellet. Kaikki samanlaisia rasvanaamoja, päässä aina se sama paskainen karjalalippis, maiharit ja maastohousut. Ja vituttaa kun mediassa aina puhutaan jostain vitun taitajakisoista sun muusta turhasta. Noin 70% amiksista on jotai isän maan puollustajapellejä. Ja amikset myös yleensä "tuunaavat" paskoja deksejään. Säälittävää sakkia, jotka luulevat amiksen olevan jotenkin parempi vaihtoehto ja luulevat myös että kaikki jotka käyvät lukiota ovat homon näköisiä fruittareita geeliä hiuksissaan. Varmaan noin 10% jos sitäkään ovat tällaisia. Jostain musiikkilukiosta näitä varmaan löytyy muttei pahemmin muualta.
lukioammari kirjoitti...
Itseasiassahan amiksesta hyötyy pitkällä tähtäimellä paljon enemmän kuin lukiosta. Saa mm. ammatin, jotenka ei jää tyhjänpäälle jos ei sitä duunia löydykään lukion jälkeen. Tietty lukiolaiset lähtevät sitten jatko-opiskelemaan ja hinuttavat yliopistossa tms. kunnes on takataskussa maisterin paperit, eikä vieläkään työtä. Ei sillä että työ olisi edellytys elämän omistamiselle, mutta lukion voi käydä myös amiksen ohessa, jolloinka käteen jää tyhjän kaljapullon lisäksi myös ammattipätevyys ja oikeus herjata ääliöitä, jotka eivät keksineet parempaa ratkaisua kuin mennä kavereiden perässä lähimpään lukioon ratkaisemaan yhtälöitä :)
af kirjoitti...
Pellejä löytyy lukioista ja amiksista. Lapsellista touhua tuo yleistys.
Saatanan idiootit.
nakki kirjoitti...
tunnustan että käytin joskus teininä amisaikoina olutmainoslippistä mutten ikinä ole omistanut maihareita, pilottia, maastohousuja tai rasvaisia pensseleitä enkä varsinkaan bemaria, corollaa tai muutakaan vastaavaa teiniautoa "tuunauksineen".
kk kirjoitti...
emmä pelaa lätkää homo
Lentäjän poika kirjoitti...
Jos lähdetään ajattelemaan niin mikä siinä pilotissa on niin kauheaa? Lentäjille suunniteltu topattu takki. Ja jos uskaltautuu pitämään sen kanssa maastohousuja niin on varmasti isäm maan puolustaja (!111oneone)
amis kirjoitti...
Mitä vittua? Siis kuvitteletteko et lukion jälkee haetaan töihin? Voi vitun dorkat se on yleissivistävä ja avaa mahdollisuuksia jatkokouluttautua. Esim jonkunhan on johdettava amiksen käyneitä? Vituttaa oikeesti tommone "amiksesta on enemmä hyötyy" paska nimittäin sä voit aina lukee lisää ja kouluttautuu sitä mukaa?
Ja tosiaa en ole fruide eikä pappa kaikkee maksa...
kakkashit kirjoitti...
relaa dude. kuvailit juuri random helsinkiläisen eliittilukion, et kaikkia lukiolaisia.
njöö kirjoitti...
armoton tappelu tullu ny näijen kahen eli kolomen välille.. ei heran jestas :D - no joo, ihan hyvää viihdettä, ei siinä mitään. mutta täytyy nyt vielä itse sanoa että lukioammarille pisteet tästä keskustelusta. olen TÄYSIN samaa mieltä.
34 kirjoitti...
Menkää trollit youtubeen kommentoimaan siellä ootte omienne joukossa
suklaapusu kirjoitti...
huoh -_-
nih kirjoitti...
mä oisin voinu mennä myös amikseen. valitsin lukion siksi, ettei aikanaan ammattikoulut tarjonneet mitään, miksi olisin isona halunnut tulla.

Silloisena haaveena oli ryhtyä tulkiksi/kääntäjäksi. sittemmin opiskelin "ammattikoulussa" lukiopohjaisella linjalla graafikoksi.

eipä mun elämä tästä oo hukkaan menny. ihan sama missä sitä ammatin opiskelee.
abi kirjoitti...
mitä helvetin lukiota sä oot käynyt? ei meillä ollut tollasia kun murto-osa porukasta. Pientä kärjistämistä havaittavissa molemmin puolin kommenteissa/kirjoituksessa
asdd kirjoitti...
kyllä kuule niit frudeja ja pappa betalar hinttareita on myös siä amiksen puolella..jos valitat että miks kaikki lukiohinttarit luulee amiksia bemarilla ajeleviks nii entäs sitten se että miks kaikki amikset luuleet lukioo käyviä hinttareiks ja rikkaiks paskoiks?:o
17v hevari kirjoitti...
Tai sitten lukiolaiset voivat myös olla hevareita jotka haluavat elämässään eteenpäin. Vaikkapa musiikinopettajiksi.
asdda kirjoitti...
Miten niin luulevat olevan parempia? KAI SEN NYT VITTU TYHMEMPIKIN LUKIOLAINEN TIETÄÄ, ETTÄ SE NYT VAAN ON VITUSTI PAREMPI KUIN AMIS. A, LUKIO SIVISTII IHAN VITUSTI EIKÄ SITTEN TARVI OLLA TYHMÄ AMIS B, LUKIOSTA AUKENEE VITUSTI ENEMMÄN VAIHTOEHTOJA VRT. amis.
Tyhmien amisten on helppo haukkua lukiolaisia, mutta lukiolainen on snobi, jos dissaa tulevaa duunaria (vaikka voi itse myös olla tuleva amis).
jep kirjoitti...
Olin lukiossa vuoden ku ei vaan kiinnostanu, liikaa lukemista. Ja nyt olen siis amiksessa. En silti mahdu kumpaakaan kategoriaasi koska mm. Omistan Fordin (en bemaria, eikä teinipilluja takapenkillä), asun yksin, maksan omat menoni (myös auto on itse maksettu), en myöskään käytä geeliä, pidä fruittikuteista, lacosteista taikka snoukasta vittuukaan. Sillon kun kävin lukiossa kävin samaan aikaan myös töissä elättääkseni itseni. Joten tää kirjotukses on vaan pelkkää yleistävää paskaa.
teekkari kirjoitti...
Se on ihan hyvä valittaa siitä katkerana kuinka lukiolaiset tekee ammatikoululaisista liikaa yleistyksiä, kun samaan hengenvetoon heität päästä ihan uskomattomia yleistyksiä lukiolaisista :D

Mitä oon ite kuullut ammattikoulun tasosta tutuilta/sukulaisilta/kavereilta/internetistä, niin aika pohjamudissahan siellä mennään, sori vaan. Lukiossa sentään hieman eri meininki...
jou kirjoitti...
Okei, ammattikoululaiset saa yleistää lukiolaisia, mutta lukiolaiset ei saa yleistää ammattikoululaisia? Come on! Naurettavaa.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa