/ 8000 merkkiä käytetty
2973 - 17.2.2010 (arvosana: 4)

En ymmärrä äitini ja hänen kihlattunsa touhuja. Molemmat tekevät työt kotona (hoitavat lapsia, sijaisvanhempia) ja meidän perhe on suurperhe jossa asustaa joka toinen viikko 8 lasta ja joka toinen viikko 6. Silti ruokaa ei osteta kuin se määrä mitä menee ja ruoka on yksinkertaista opiskelijaruokaa eli halpaa pastaa, jauhelihaa tai perunaa. Perjantaisin jääkaappi alkaa kuitenkin näyttää huolestuttavan tyhjältä koska kaupassa käydään vain jos maito tai voi loppuu ja sieltä tullaan äkkiä kotiin. Joskus kun kävin äitini kanssa kaupassa ja tulimme kotiin niin äitin kihlattu alkoi valittaa siitä että miksi ostimme niin paljon ruokaa?? Mitä teemme noilla viinirypäleillä yms?? Minusta tuntuu että äitini kihlattu ei ole oiken ymmärtänyt että ei ole enää sinkkumies vaan asuu nyt suurperheessä jossa sitä ruokaa menee! Meillä on rahaa, tiedän sen, rahan takiahan äidin kihlattu jäi kotiin hoitamaan (sijais)lapsia koska saa tästä enemmän rahaa kuin autokaupassa työskentelystä. Heillä olisi myös paljon aikaa kokata ruokaa koko perheelle mutta he viettävät sen ajan mielummin ravintoloissa syöden tai tv:tä katsellen.
Mikään ei ole masentavampaa kuin nälkäisenä koulupäivän jälkeen tulla kotiin ja jääkaappi ammottaa tyhjyyttä lukuunottamatta eksoottista makaroonimössöseosta. Sitten jos tekee itselleen jotain niin täytyy joko alkaa kokata koko perheelle tai tulee kamalat valitukset siitä kun ei makaroonimössö kelpaa. Sitten jos käy ravintolassa/pikaruokalassa koulun jälkeen niin siitäkin valitetaan.. Äitini kihlatulla on myös sellainen ikävä tapa että hän ostaa aina niinä viikkoina vähän ylimääräistä kun hänen lapsensa tulevat meille. Silloin jos heidän ruokiin koskee niin tämä herra menee ja valittaa äidilleni ja äiti sitten minulle (hän ei uskalla sanoa minulle mitään päin naamaa, en tiedä miksi).
Näitä ruokaongelmia ei ollut noin neljää vuotta sitten kun vanhempani olivat vielä yhdessä. Taitaa äitini olla sittenkin tossun alla, ikävä kyllä. Tai sitten äitini ja hänen kihlattunsa elävät toisilleen ja unohtavat että heillä on 8 nälkäistä lasta hoidettavana.. :@
- ehkäostanheillekeittokirjan

Kommentit

Maestro kirjoitti...
Eipä muuta oikein voi sanoa, että taitaa äitisi kihlattu olla varsin itsekästä sorttia ja ei oikein vielä ymmärrä täysin mitä perhe-elämä pitää sisällään.

Niin, jos toisilleen olisivat halunneet elää he eivät olisi hankkineet lapsia mikä on kylläkin turhan myöhäistä tässä vaiheessa.

Tosin toivon tsemppiä perhe-elämään ja parempaa valoa jääkaappiin ruon ohella!

nls kirjoitti...
No Perkele!
sss kirjoitti...
Ota sitä "faijaas" niskasta kiinni ja kerro mikä on tämänhetkinen tilanne taloudessanne.. Huomauta että ruokaa on paremmin saatavilla kun hänen lapsensa ovat kylässä.. Koko perheen voimin pöydän ääreen istumaan ja asiat puhtaiksi!
Äijä. kirjoitti...
Oletko kenties lestadiolainen?
ehkäostanheille kirjoitti...
lestodialaisilla ne kaikki lapset on tullu samasta pillusta..
iufc kirjoitti...
miten voi olla, että kirjottaja puhuu sijaisvanhemmista ja joku kysyy onko ko ihminen lestadiolainen... :DDDDD ei voi olla niin vaikeeta ymmärtää luettua:D

mut siis, joo... ota toi ruoka-asia oikeesti puheeks. on aika outoo, että perheessänne sinä -lapsi:)- joudut miettiin syömistäs tolleen.. puhut oikeenruoan puutteesta, kuitenkin.. :O oot viksu.

toivottavasti ostatkin keittokirjan^^
imekääparsaa kirjoitti...
tuun hakkaa sen faija puoles, vittu mikä nilkki

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa