/ 8000 merkkiä käytetty
2968 - 17.2.2010 (arvosana: -11)

Ette varmaan arvaakkaan mikä minua vaivaa?
Aivan niin, Vitutus.

Vitutukseni aiheutuu suurimmaksi osaksi perheestäni. Äiti on vitun outo kontrollifriikki/elitisti ja sisko ihan vaan perus juoppo pissis teini ja he vituttavat ääremmäisen paljon jo henkilöinä. lisäksi he ovat alkaneet riidellä kaikista asioista. Esim. Siskoni kysyi mitä oli kannussa, joka oli pöydällä. No äitinihän vastasi että: "Älä sitten vittu juo jos ei kerta vesi kelpaa" ja siitä se sitten lähti. Vituttaa kuunnella tälläistä jonninjoutavaa paskaa.

Äitilläni on sellainen hassu tapa, että hän menee naimisiin kaikkien miesten kanssa, jotka hän tapaa. Ja joka avioliiton jälkeen ihan hajoamispisteessä, ja voivottelee valintojaan, joita siskoni ja itseni olemme kieltäneet häntä tekemästä. JA JOKA VITUN KERTA HÄN LUPAA OLLA MENEMÄTTÄ UUSIIN NAIMISIIIN. Ja 3 kk sitten meni taas kihloihin.

Minua myös vituttaa se, että kun siskon kanssa joskus joudun puhumaan, hän ei piilo-blondina ymmärrä osaa sanoista. Ymmärrän siis hyvin miksi hän on amiksessa. Ainiin, siskollani on myös 4 vuotta vanhempi poikaystävä, joka on itseasiassa ihan hyvä heppu, paitsi että siskoni on 16. Vituttaa tommoset Pedo-Paavot.

Oma elämänikin vituttaa aika rankasti, sillä olen monen monituisen muuton takia, muuttunut hieman introvertiksi (WIKIPEDIA) ja ystävien puute vituttaa. Olen kyllä sosiaalinen kaupungilla ja koulussa, mutta minua ei vaan kutsuta silti mihinkää bileisiin tai muihin. Lapsuudenystäviä ei ole tai edes ystäviä monen vuoden takaa. Vituttaa myös, se että ei ole rahaa omaan kämppään, jotta voisin laittaa vitutuksen minimiin.

Isäni, jota näen aina välillä on arvaamattomasti väkivaltainen alkoholisti. Hän ei lyönyt minua tai siskoani suoraan, mutta äitiäni on. Hänellä on uusi perhe ja menen siellä kaymään aina välillä mielelläni, mutta kadun yleensä sitä päätöstä kun isä alkaa taas juomaan ja jokin pieni asia saa hänet räjähtämään.


En ehtinyt purkaa koko vitutustani tähän, erinäisitä syistä (Äiti) mutta jatkan ehkä joskus tänne osan kaksi.
- Lukiolais vitutuksen kuningas

Kommentit

adfe kirjoitti...
Vitun lukiopelle, amikset tienaa paremmin. Tosta hyvästä saat haistaa paskan.
Muun tekstin puolesta voin sanoa, että rohkeutta, kyllä se siitä helpottuu kun pääset muuttaan pois.
asdf kirjoitti...
Opettele kirjoittamaan ja laske, montako kirjoitusvirhettä on esim. kohdassa "perus juoppo pissis teini".
vittu kirjoitti...
Vitun apina! Tunnut olevan helvetin ylpeä lukiolainen ja haukut "amiksia", mutta kuitenkaan et osaa edes kirjoittaa oikein. HÄPEE VARJOOS!!!
njoooh kirjoitti...
en ees tajua tätä koko lukio-amis -vastakkainasettelua. kyllä ne autotkin on saatava korjattua, eikä sitä lukiossa opi. samoin on varmaan oltava juristeja ja lääkäreitä ym, ja näitähän ei tunnetusti amiksessa kouluteta.

kaikkia ei vaan vittu kiinnosta kaikki, mutta onneks voi valita mitä rupee tekeen.

muilta osin, kuten sanottu, tsemppiä! äitis on varmaan vaan aika yksinäinen, eikä uskalla olla omillaan... :S
345-tahti kirjoitti...
And that's the end of this chapter!
HA kirjoitti...
Lukioon mennään kun amikset tarttee johtajia.
LVK kirjoitti...
Kiitos kun tartuitte tekstini "olennaisiin" osiin, eiköhän se kerro jo amiksista kaiken. (Pidän amiksista, enkä halua väitellä aioista jotka ovat aivan turhia, mutta vittuilua en kuuntele)
JL kirjoitti...
Kommentoineet amikset voisivat opetella aluksi vaikka lukemaan. Amikseenhan mennään periaatteessa kahdesta syystä. Toiset määrätietoisena yläasteen jälkeen päättää, mihin haluaa ryhtyä ja kokee amiksen sopivaksi ratkaisuksi. Toiset taas ovat niin vitun palikoita ettei lukioonkaan pääse joten pakko mennä amikseen. Amikset hei, kyllä te itsekin tiedätte, että riveissänne on myös noita vitun idiootteja.
SmallRayOfHope kirjoitti...
Itse olen valmistunut jo yhdestä ammatista (matkailun ohjelmapalveluidentuottaja) ja päätin mennä vielä opiskelemaan toistakin (matkailu virkailija) vuodeksi parempien työmahdollissuksien toivossa. Lukioon en viitsinyt mennä kun en ole niitä jotka jaksavat päntätä. Opin paremmin tekemällä. Mutta joo kyllä niit idioottei löytyy amiksista ja nii kyl lukiolaisistaki.
En tiedä miksi siskosi seurustelee vanhemman pojan/miehen kanssa, mutta ei siinä minusta mitään kauheaa ole koska hän ei enää ole sakkolihaa :D Itse olen seurustellut kohta 5 vuotta itseäni 3 vuotta vanhemman kanssa ja hyvin on tähän asti pärjätty :)

Tsemppiä sulle porukoittes kanssa!
Blaargh kirjoitti...
Sinänsä ironista haukkua amiksia tyhmiksi nykyään, olettaen että jotkut alat vaativat kovemmat keskiarvot kuin lukiot...
Kuitenkin, mitä siskosi poikikseen tulee.. Minun hyvillä ystävillä (jotka seurustelevat & tutustuivat toisiinsa minun kautta) on ikäweroa toisiinsa noin 4v. Ikää nyt heillä on 18 ja 22. Ovat olleet yhdessä kohta kaksi vuotta. Ei se ikä aina merkitse. :)

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.

2 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa