/ 8000 merkkiä käytetty
2943 - 16.2.2010 (arvosana: -44)

Vituttaa kun monien kakaroiden mielestä juominen ja polttaminen on niin kova juttu. Toivottavasti katuisivat sitten vanhempaan sitä! Ja yleensä pidetään outona jos ei polta tai juo alkoholia. Mitä vittua? Itse en näe mitään kivaa siinä, kun viikonloppu ollaan kovassa kännissä ja sitten ei muisteta siitä mitään? Ja vittu sitten vielä valitetaan kun on kauhea krapula! Tai jos on tehnyt jotain tyhmää päissään... Itsehän se on aiheutettu perkele!
- Errrw

Kommentit

Mitä järkee?? kirjoitti...
Niinpä, mitä vittua?? En tajuu kanssa, et mitä hienoo siinä oikeen on, enkä varmaan tuu koskaan tajuunkaan sitä. Tupakointi näyttää typerältä ja on epäterveellistä. Miks pitää pilata terveytensä? Ja niin kännissä oleminen, ettei muista illan tapahtumista mitään on lähinnä säälittävää. Kokeiltu on, eikä vittu ollu mitään hienoo! Tupakkaan en ees koske!
koirsa kirjoitti...
Taas yksi hyvä syy miksen tule hankkimaan mahdollisia lapsia Suomessa.
aaaa kirjoitti...
Joo samaa mieltä kans oon.
Luulevat olevansa jtn kovia!
sss kirjoitti...
Eilen näin.. 2 pikkupoikaa verkkareissa kävelivät kotiinpäin leikeistään.. ja röökit molemmilla suussa.. jos ei äitee ois mukana ollu ni varmana olisin huutanut niille vaikka randomeja olivatkin että nyt saatana loppuu toi pelleily.. on nimittäin niin naurettavan näköistä touhua että..
Herra hanska kirjoitti...
Vittu mä oon kovajätkää, mull on suussa sätkää!!!
Muna-nahka kirjoitti...
Kalja on kivaa, ja röökistä tulee hyvä fiilis. Ei se sen suurempaa tiedettä ole.

Kyllä muutakin mieltä saa olla, mutta jos olette...

...haistakaa vittu. Mä lähden spaddulle.
Mitä järkee?? kirjoitti...
Tottakai saa olla montaa mieltä asioista, ei sitä kukaan kiellä. Saa sitä ihminen tehä elämässään mitä haluaa. Alkoholin nauttiminen on kyllä kivaa ja rentouttavaa, mutta joku raja siinäkin menee..
H kirjoitti...
ei se kaikien mielestä ole kivaa ja rentouttavaa. yleensä niitten mielestä joka kantaa ne känniääliöt kotiin; jotta ne vois olla kännissä, pitää kai olla niitä, jotka ne roudaa sitte kotiinki. ja ne ketkä sitä tekee, ei hirveemmin tykkää sitä olla iteki kontrollittomassa tilassa.

tein tota nuorempana, nyt vasta on semmosta kaveripiiriä, että uskaltaa iteki juoda pelkäämättä, että jotain sattuu.
paskae kirjoitti...
nuoruus. tarviiko sanoa enempää?
ne on kovia jätkiä jotka juo alaikäsenä, tietenki se tuntuu nyt ihan typerältä mutta muisteleppa sillon ku olit niiden ikänen. ihan saatanan kovia jätkiä!
Jee kirjoitti...
Olen 16 enkä ikinä juonut tai polttanut. Olen niin ylpeä ihtestäni. Kusipäitä sellaset alaikäsenä polttaneet tai juoneet. Sitten vanhempana valitetaan, että "voivoi kun tuli juotua niin nytten ei oo maksaa tai keuhkoja" ,
selevä kirjoitti...
Itse olen 16 enkä ole ikinä ollut humalassa. (olen kyllä hieman alkoholia maistanut mutta siiehn se jäi.) enkä myöskään polta. en ole edes maistellut tupakkaa enkä aio. Minulla on muutama tälläinen tyyppi luokallani jotka viikonlopun jälkeen valittavat kun tuli taas tyhmyyksiä tehtyä viikonloppuna kännissä. Hyppäisivät kännipäissään sillalta neki.
lumk kirjoitti...
Yleensä nuoret, jotka pitävät kovinta meteliä ikätovereidensa epäterveellisistä elämäntavoista, tahtoisivat itsekin juopotella, mutta heillä ei ole hakijakavereita. Näin se on aina ollut. :)

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa