/ 8000 merkkiä käytetty
2902 - 13.2.2010 (arvosana: -31)

Vituttaa aivan perkeleesti. Vanhemmat lähtee kaheks viikoks Thaimaahan ja jättää mut pikkuveljen kanssa kaksin joka meinaa nyt sitten saakeli pitää vielä jotkut helvetin bileet kavereindensa kanssa. Mikäs siinä, pitäköön, meillä on iso talo ja ne mahtuvat hyvin olemaan toisessa osassa taloa. Niille olis jopa oma sisäänkäynti, mutta kun vittu saatana EI kun niiden kakaroiden täytyy päästä valtaamaan koko helvetin kämppä!

Tähänkin olisin ehkä voinut suostua jos joku olisi vaivaantunut etukäteen kysymään minunkin mielipidettäni asiasta, mutta EI! Isäni, jonka kanssa en muutenkaan tule toimeen (asumme samassa talssa, mutta olemme hädinvtuskin puhuneet moneen vuoteen) on alun alkaen koettanut lahjoa minut ulos talosta muka hyvää hyvyyttään. Meneekin kirkkaasti läpi kun siltä kusipäältä en koskaan mitään saa ellei kyseessä ole lahjontayritys. Luulisi sen jo tajunneen, että minua lahjomalla ei saavuta mitään, silloin alan vaan entistä pontevammin vastustaa asiaa. Menyt jo niin pitkälle, että olis kustantamassa mua ulkomaille kädessä 200 euroa shoppailurahaa! Minulla tuollaisesta ei ole mitään iloa jos tiedän saaneeni sen lahjuksena. Minulla ei edes ole opiskelun kannalta ole mahdollisuutta lähteä vaikka jostain syystä ottaisin tarjouksen vastaan.

Vihaan isääni muutenkin (ja tunne taitaa olla molemminpuoleinen), mutta tämä viimeaikainen saa kyllä vereni kuohahtamaan. Isälläni olisi valtaa asettaa veljelleni ehtoja , mutta eihän hän tältä koskaan mitään kiellä. Äitini on niin isän tossun alla, ettei ole valmis sanomaan juuta eikä jaata asiaan vaan puoltaa isääni olemalla hiljaa.

Että voi vittu saatana kiitos paljon näille kusipäille. Hukkukoon isäni Thaimaassa tai saakoon golfpallon päähänsä. Minun elämäni olisi aika paljon helpompaa ilman tämän miehen olemassa oloa. Ja sille joka sanoo, että siinä taas teini vinettää niin tiedoksenne, että vihani isää kohtaan on aivan perusteltua: minua on lyöty, tukistettu ja hakattu melkein yläasteelle saakka silloin kun olemme isäni kanssa ottaneet yhteen. Isäni on aina suosinut veljeäni, minua arvosteltu, uhattu heittää kotoani ja lupailtu asioita joita ei ole pidetty.

Minulla on muutenkin todella stressaava kuukausi takana, mutta nämä kakaroiden ryyppäjäiset ja lahjomiset ovat viimeinen pisara! Nyt on vitutuksen sietoraja ylitetty.
- Ketuttaa

Kommentit

N kirjoitti...
Vaikka keskusteluista oman isäsi kanssa ei tulisi mitään, kannattaa noista perhesuhteistasi käydä juttelemassa jonkun henkilön kanssa, jolla on asioista vaitiolovelvollisuus ja mieluusti jonkinlaista psykologista koulutusta. Asioista puhuminen helpottaa aina tilannetta, vaikka niin ei välttämättä aluksi ajattelisi. Onhan nettipalstallekin avautuminen jo jotain, mutta niiltä tulevien kommenttien tasohan tiedetään... Oikealle ihmiselle puhuminen on huomattavasti parempi vaihtoehto.
H kirjoitti...
komppaan N:ää.
S kirjoitti...
komppaan H:ta.
O kirjoitti...
komppaan S:ää
Norinorinori kirjoitti...
No johan on! ;O Pitäispä bileensä jossain muual et saisit olla rauhas. Ja isäs yrittää lahjoo sua? Oh God... Yrittäkää puhuu asioist, kyl ne viel selvii, jaksamista...
ololol kirjoitti...
Jos veljesi on alaikäinen ja nauttivat bileissänsä alkoholia niin soita poliisit ja kerro totuus siitä kuinka vanhempanne ovat antaneet luvan tähän >:3

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa