/ 8000 merkkiä käytetty
2874 - 11.2.2010 (arvosana: -78)

Poikaystäväni vituttaa ja ahdistaa! Hän ei ymmärrä että satun olemaan vain tunteellinen ja hellyydenkipeä yksilö! Miksei voi sitten antaa sitä hellyyttä ja huomiota, vaan on kun mikäkin kylmä kala? Mikä siinä tunteiden osoittamisessa on miehille niin vaikeaa?
- sickoflove

Kommentit

C- kirjoitti...
Niin kauheelta kuin se kuulostaakin, on olemassa ihmisiä jotka inhoavat läheisyyttä, halailua tai suutelua jostain henkilökohtaisista syistä. Ei siinä ole mistään tunteiden näyttämisestä kyse, jos edellämainitut aktit aiheuttavat vatsahuuhtelun kaltaista inhotusta tai pahoinvointia. Ite en ole esimerkiksi koskaan edes pannut selvinpäin (aina pitää olla edes pieni nousu päällä) koska en kykene sietämään ihmistä mukavuusalueeni sisäpuolella, seurustelen sitten hänen kanssaan tai en. Kun on pieni nousu päällä, niin ei haittaa enää.
make798 kirjoitti...
anna sille pesää
afdafd kirjoitti...
Itse ainakin pystyn kertomaan tunteistani helposti naisille, joka on vissiin sitten hyvä asia
kylmäkala kirjoitti...
älä yleistä.
jos sais ni... kirjoitti...
Vittu, ku mua sitte taas vituttaa ku eukko on kokoajan vinkumassa kainaloon. Ja sitte kun tarttis (edes joskus) päästä itte (isoon) kainaloon, ni ei. Ei millään. Anna hyvänen aika sille jätkälle pesää useemmin, niin ehkä sitä kiinnostaa joskus vähän halia.

Kyllä mä ainakin viittisin halia ja paijata eukkoo jos siltä joskus sais ilman kauheeta vonkaamista. Joskus vaikka ihan spontaanisti tulis sanomaan, että nyt munaa tänne, saatana, niinku olis jo.
sickoflove kirjoitti...
ongelmahan ei tossa pesän antamisessa sinänsä ole.. vituttaa vaan niin perkeleesti ku ollaan ku mitkäki kaverukset, ei oikeestaan mistään fyysisestä (siis seksin lisäksi) tietäis että seurustellaan..
27 kirjoitti...
hellyys ja seksi on naiselle kai eri asia, kun miehelle. Jotta naista kiinnostaisi se "pesänanto", naisen tarttee tuntee olevansa rakastettu, haluttu (=siihen auttaa toi halailu yms). tai ainakaan itse en voisi vaan levittää jalkoja ja aatella, että ehkä se sit halaa mua myöhemmin. tulee vähän halpa olo.

ei seurustelun pidä olla "kaverisuhde", tuossa mielessä jossa kirjoittaja kuvailee. ainakaan se ei toiminut mullakaan. jos ei toimi, on väärän ihmisen kanssa. :)

oikean ihmisen kanssa tuo hellyys tulee molemmilta luonnostaan, ikäänkuin huomaamatta.
dw5 kirjoitti...
Tule tänne ni annan SULLE rakkautta sängyn puolella!
idiootteja on kirjoitti...
Naiset...
Kohtalontoveri kirjoitti...
Sama juttu on se, että pedofiili Thomas Aho Tammisaarelta käyttäytyy kylmästi ihmisiä kohtaan!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa