/ 8000 merkkiä käytetty
2782 - 4.2.2010 (arvosana: 20)

Missä helvetissä on tämän kaupungin kaikki kunnolliset kaksiot? Ollaan puoltoista kuukautta vähintään jo etitty yhteistä asumusta tyttökaverin kanssa ja ei, ei sitten missään ole! Miksi vitussa kaikki muut tutut on löytäny täydellisen kämpän, melkeimpä seuraavana päivänä ko alkanu hakemaan asuntoa?

Ja kaikki paska tuntuu taas tulevan kerralla. Miksi vitussa taidealoille on niin vitunmoiset ennakkotehtävät, ennen ko pääsee ees pääsykokeisiin?! Ja miksi, oi miksi, työkkäri on kiinni sillon ko sitä eniten tarvis! Ja miksi työmarkkinatuen takia joutuu ramppaamaan ympäriinsä ja silti se on niin vituttavan pieni?

Lisäksi ko joku alkaa vituttamaan, ni se on semmone iso vitun lumipallo joka kasvaa ja jyrää kaiken alleen. Ja sitte ei varmasti saa MITÄÄN aikaseks ja sitte vituttaa vielä enemmän ko mikään ei oo valmista ja elämä menee sen takia päin vittua.
- Katiska

Kommentit

jep kirjoitti...
Nuista ennakkotehtävistä sen verran, että niihin taidekouluihin ei haluta ketä tahansa, joka vaan sattuu tykkäämään piirtämisestä, maalaamisesta jne. Sinne halutaan oikeasti taitavia tyyppejä, eikä heitä oteta montaa sisään. Tiedän, koska opiskelen taidealan oppilaitoksessa. Sisään pääseminen on vaikeaa. Ja tuskasta, ja rasittavaa, ja paskaa. onneksi ei tarvii hakea enää. mut tsemppii.
KOIRA kirjoitti...
Kuka vitun dille edes hakee taidekouluun? Oot sitten loppuelämäs joku pilimalimaalari tai paskot johonkin purkkeihin, joita sit roudaat kiesmaan. Elät jollain vitun tuella tai vastaavalla paskalla. Eikö olisi iha järkevä mennä suoraan johonkin teknilliselle tai kaupalliselle alalle, alkupalkat ovat sitä 2500-3000€ luokkaa, ja siitä vielä kohoaa nopeasti vielä ylemmäs. Siis jos puhut korkeakoulusta. Joku taikk on niin vitun paskaa :DDDD
kissa kirjoitti...
KOIRA, älä puhu asioista joista et tiedä mitään ;) Taideala ei ole automaattisesti 'taiteilia'. Taideteolliset alat kyllä noin yleensä johtavat hyvään palkkatyöhön, kuten muutkin alat. Harmi, että tietämyksesi on noinkin rajoittunut. Kaikki ei halua tehdä jotain, ihan sama mitä, kunhan saa jostain rahaa. Jotkut haluaa tehdä sitä mitä haluaa ja saada rahaa :)

Etkö päässyt TaiKiin vai mikä itkettää? (Ja ei, en opiskele ko. puljussa)
Katiska kirjoitti...
Joo, mie tiiän että ei sinne ihan jokasta oteta. Eikä Taik edes ole ensimmäisenä listalla. Vasta toisena. Mutta silti se 2,5% sisäänpääsyprosentti lannistaa jotenki kummassa... Mutta no, täytyy yrittää parhaansa.

Ja joo, mielummin sitä tekee jotain mistä oikeasti pitää. Oli se sitte sellanen työ missä rahaa sataa tai ei. Mutta noo, elämähän tässä vielä on edessä. :)

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa