/ 8000 merkkiä käytetty
2732 - 1.2.2010 (arvosana: -75)

Ärsyttää mitä noi naistenlehdet on tehny nykynaisille.
Kaikki nuo langanlaihat barbin kuvatukset ovat saaneet nykynaisten itsetunnon murtumaan, ja siten he ovat unohtaneet miten helvetin kauniita he ovat oikeasti. Lihavuuden pelko ja kuntoiluintoilun ylimitoitus ovat täysin järjettömiä, ainakin näissä mittakaavoissa mitä nykypäivänä on. Nyrkkisääntö on että nainen on 10 kg kevyempi kuin mies, siinä pari. Jos painat 110 kg, niin eti 120 kg äijä, sitten voitte vaappua yhdessä.

Normijätkät eivät ole nirsoja, jos sinussa ei ole suurempia valuvaurioita tai ihovikoja ,niin sinä varmaankin kelpaat.

Voi miten pinnallinen tämä maailma onkaan.
- hetoro 21v jätkä

Kommentit

sonoppari kirjoitti...
no entäs jos tuon nyrkkisäännön sanoo baaris, nii rupeaako tulemaan pillua ovista ja ikkunoista?

Otin sen talteen jokatapauksessa.
poika 19v kirjoitti...
Vituttaa ne kaikki nykyajan prinsessat.
yh?? kirjoitti...
niinpä! :)

ei se ulkonäkö kuitenkaan sitä suhdetta kovin kauas kanna... -.-

ei oo mitään väärää, jos kuntoilee/elää terveellisesti, mutta kyllä se on vähän kieroutunutta, jos 170 cm pitkä neito haluaa painaa 45 kg?? okei, vähän kärjistettyä, mut siis whattafak?

mä oon muodokas tyttö, en mikään tankkeri, en mikään luuviulu.. keskimääräinen mies, jolla on pää, tykkää keskimääräsestä naisesta, jolla on pää. ei se oo siitä kiinni, mitä ihmisellä on vaan miten sitä hyödyntää, mitä on. :)
kele kirjoitti...
njoo (pienet) "virheet" tekee ihmisen. melkein pääsee huuto-oksennus kun näkee jossain jonkun oranssin feikkirusketuksen omaavan pissaliisan jollon 3kg kittiä naamassa stna
haha kirjoitti...
oot vissiin kuullu vähän valitusta?

niih, loppujen lopuksihan se luonne ratkasee eniten. mutta nykyajan lehet tuo kyllä vähän liian paljon sitä 'huonoa' kuvaa.

itekin oon muodollinen likka, mutta pituus-paino suhteessa ihan normi, ei täydellinen mut normi :) tsk.
  kirjoitti...
ite kans pidän enempi muodokkaista naisista, mitä intoo semmoses luuviulussa muka on ?
Just kirjoitti...
"mitä intoo semmoses luuviulussa muka on ? " BLAABLAA PASKAA! haistakaa jo vittu! Se että tykätään lihavista tarkoittaa että ollaan itse lihavia tai rumia. naisen pitää olla laihaPISTE Kaikki sisäinenblaablaa rakkauspaska ja henkinenshaiba on niin paskaa. ulkonäkö merkitsee, toki myös pitää olla fiksu. naisen on oltava haluttava, ja sille on voitava sanoa että olet maailman kaunein, ilman että se tietää sen itse että paskaahan se on. ja ketään ei halua olla lähemmässä kontaktissa ruman/lihavan naisen kanssa. Fiksu ja kaunis on päivän trendi. Tosin nään on mun mielipiteitä, hieman väsyneenä kirjoitettu ja nopeasti ja ärhäkässä mielentilassa, joten virheitä on niin maan vitusti mutta olkoot.
Just kirjoitti...
...Jatkuu...Itse en voisi edes kuvitella seurustelevani lihavan tai ruman naisen kanssa. toki rumuus voi riippua ihmisestä, mutta naisen pitää olla omaan silmään kaunis. Lihava taas ei käy koskaan, koska lihavat eivät tunnetusti ole kovinkaan urheilullisia ja urheilu on minulle hyvin tärkeä asia. Ja luulen, että joku lihava nainen voi ajatella minua typeränä, kun jaksan käydä lenkillä,salilla ja vielä lajitreenissä, eli harjoituksia tulee yhteensä noin 11-14per viikko. Lihavat voivat pitää leffan katsomista tai syömistä arvokkaampana kuin minä liikkumista. Nämä on ARVOtuksia.(nokkela tuo viimeinen sana :D)
yh?? kirjoitti...
millainen on maailman kaunein nainen? mitä siihen tarkalleen kuuluu? sanot, että "naisen pitää olla haluttava, sille pitää voida sanoo, että se on maailman kaunein, ilman että se tietää sen olevan paskaa". sit sanot kuitenkin, että naisen pitää olla omaan silmään kaunis. ??? sä oot nyt kahta mieltä,poika. :D

enkö mä voi tykätä urheilusta, jos tykkään katella leffaakin sohvalla? montako kiloa ylipainoa on rumuuden raja?

voisit tekstissäs yhtä hyvin väittää, että kaikki tykkää eniten keltasesta väristä. tai blondeista. toiset tykkää tisseistä, toiset pyllyistä. jotkut jostain muusta.

nokkelinta tekstissäs oli ajatus "omaan silmään kauniista".
ääliöt kirjoitti...
10kg kevyempi??? Ehkä kuitenkin se about 20kg...
Just kirjoitti...
Yh?? "Montako kiloa on rumuuden raja?" En tiedä, silmällä sen huomaa. Ja miten minä olen kahta mieltä? Niin tavallaan olenkin, mutta mitäs jos käyttäisit maalaisjärkeä:
Ottaisin esimerkiksi vaikka 1 tuntemani tytön, minun entisen ja kahden kaverini tyttöystävät. Jokaisesta niistä naisesta voin sanoa, että ovat hyvän näköisiä, toisin sanoen pantavia, eli heille voi sanoa että ovat "maailman kauneimpia" (joka on hyvin tavallista sanoa omalle tyttöystävälle), MUTTA silti minun entinen tyttöystävä on miellyttänyt minua eniten, siis hänen ulkonäkö (tosin tähän on myös voinut vaikuttaa jotku tunneasiat, joista en miehenä ymmärrä :D)
Just kirjoitti...
...Sitten taas jos valitaan joitakin lihavia tai rumia (eli omasta ulkonäöstään paineettomia:) tyttöjä) niin voisin väittää, että he eivät helposti usko jos sanoisin heitä maailman kauneimmiksi. Ja toiseksi he eivät olisi edes minun mielestä haluttavia, eivät herätä intohimoa. Eli seksi ei olisi heidän kanssaan niin ihanaa. Seksi kuitenkin on melko tärkeä osa TOIMIVAA parisuhdetta.
just kirjoitti...
Oikeastaan, kun luet minun tekstit niin en minä edes ihannoi mitään langanlaihaa, mutta en tykkää jos naisella on liikakiloja huomattavasti. Väitän, että joku tykkää laihemmista naisista kuin minä, joku tykkää lihavemmista. Kuten sinä sen jo tavallaan totesit. Minua vaan epäilyttää, että joku voi sanoa yli 70kg painavalle naiselle, että hän on kaunis, hienoa jos voi, nimittäin minä en voisi. Eli olen kai paha ihminen, enkä ansaitse ikinä toimivaa parisuhdetta? En edes tajua miksi jaksan kirjoittaa tänne, ehkä tykkään herättää ajatuksia tai keskustella muuten vaan. Mutta, jos kirjoitat vähän kriittisesti lihavuutta kohtaan, niin heti saat valituksia, että olet pinnallinen jne..
yh?? kirjoitti...
Sanot kuitenkin tekstissäs, "naisen pitää olla laihaPISTE"? :) Kyllä 70kg, terveellä itsetunnolla varustettu nainen on kaunis. ja uskoo, kun sille siitä sanoo. Eikä sen, että tykkää muodoista tartte missään nimessä tarkottaa, että ite ois joku tankkeri tai ruma. :)

Oot oikeessa, seksi on osa toimivaa parisuhdetta -tärkeä osa-, mutta seksi tunteetta, "täydellisennäkösen" partnerin kanssa on kyllä paskaa.

mielestäni ei voi väittää, että ihmisen PITÄÄ olla jonkun tietynlainen, koska makuja on yhtä monta, kun on ihmistä. säkin saat tykätä ihan mimmosista vaan, niinkun kaikki muutkin. ei sun mielipitees silti oo sen "oikeempi" kun kenenkään muunkaan. :)
just kirjoitti...
Juu, siis naisen pitää olla laiha, minun mielestäni. En siis väitä, että naapurin penan pitäisi tykätä myös laihasta/hoikasta, korostaisin vielä etten minä silti tykkää mistään anorektikoista.
Ja tiedän, tunteet ovat myös osa sukupuolista kanssakäymistä. Mutta itse en voisi ikinä ihastua/tykätä pulskasta naisesta. Ja voin sanoa, että yli 70kg painava nainen ei voi näyttää hyvältä, ainakaan minun mielestäni. Ehkä se naapurin pena tykkää.

Mutta voisinpa melkein väittää, että jonkun mielestä (miehen) näyttävät mallinaiset, urheilijat tai vastaavat ovat rumia. Oli lihava tai laiha mies, niin aivan varmasti pitää hoikkaa, hyvän näköistä naista seksikkäänä.
just kirjoitti...
Pointtini on, että lihava nainen ei ole enää niin suuren joukon mielestä hyvän näköinen. eli melko varmasti yli 70kg painavalla naisella on vaikeampi saada ihailevia katseita, kuin sitten hoikan naisen. Tosin tiedän muutamia pyöreitä naisia, jotka ovat todella mukavia ja ihan nättejä kasvoista, mutta en pidä heitä kovinkaan 'haluttavina'. Yleistys: Mikään iso ei ole seksikästä.
Taas vähän nopeasti kirjoitettua tekstiä, ja ehkä muutama sanaa olisi voinut korvata toisella, mutta varmaan ymmärtää minun idean.
Omg kirjoitti...
Anteeks mikä vitun maaginen 70 kiloa? Jos painan 69 kiloa, olen siis viehättävä kunhan en SAATANA mene sitä kiloa lihomaan! Täytyy pitää mielessä.
yh?? kirjoitti...
se on varmaan se Haamuraja ^^

hmm... mikään iso ei ole seksikästä.. eivätkö isot rinnatkaan, joiden silikoonaamista (mm.) hetero 21v jätkä älykkäästi kritisoi? tajuan kyllä mm rintasyövän korjausleikkaukset ym.

siitähän me puhutaan, kauneuskäsityksen vääristymisestä. ja siitä, pitääkö kaikkien todella mahtua siihen kokoon 34-36, jotta saisi parisuhteen.

musta ei missään nimessä todellakaan ikinä millonkaan tartte. se on mun pointti.
just kirjoitti...
No otin 70kg vain esimerkiksi. En tarkoittanut että se on joku oikea raja, btw. naiset ottaa hienosti kaikki aina ihan kirjaimellisesti.

Yh??: Kyllä, minun mielestä isot tissitkään eivät ole mitenkään erityisen seksikkäät. Ylensä lihavilla naisilla on isot tissit. Varmaan tiesittekin.

Ja tuo paino riippuu naisen pituudesta ja jos vaikka on lihaksia vähän, niin se nostaa painoa, mutta ei huononna niin paljoa ulkonäköä. Sinällään olisi teidän luullut jo ymmärtävän, että tuo 70kg oli heitto, koska jo yli 60kg on naiselle liikaa paino. Jos nyt oikein muistelen, en ole ikinä seurustellut yli 60kg painavan naisen kanssa. Ja eikö se n. 50kg ole ihannepaino?
just kirjoitti...
Tosin tuohon painoon vaikuttaa se, kun itse olen vain 175cm pitkä, niin tykkään tietysti vähän lyhyemmistä naisista, jolloin paino voi olla vähän alhaisempi, eikä tarvitse näyttää anorektikolta.
yh?? kirjoitti...
Painan 61 kg, voi ei, olen ruma!! Mulla on myös D-kupin tissit. oon ihan karmeennäkönen:(( taidan avata ranteet kirjastokortilla. :D jännittävästi tuntuu kuitenkin seuraa riittävän, jos tahdon.

Aika moni missikin/mallintöitä tekeväkin on muuten yli 60kg, jos edelleen tuijotetaan vaan puntaria. :)

ei sun 70 kg:tä voi, kun ottaa kirjaimellisesti; "Minua ..... 70kg painavalle naiselle, että hän on kaunis, minä nimittäin minä en voisi." ja "Ja voin sanoa, että yli 70kg painava nainen ei voi näyttää jne..." annat ymmärtää, että tuossa se raja on, sinulla.

toivon, ettei kukaan tyttö ota tekstiäsi kovin vakavasti -saadaan vaan avattua lisää syömishäiriöklinikoita.

tää maailma on sa
yh?? kirjoitti...
jassoo... pätkäs kivasti:D

...siis.. tää maailma on sairas.
aikuinen kirjoitti...
Ilmeisesti heikosta ulosannistasi johtuen myös minä ymmärsin asian niin, että juuri tuo 70 kg on se ehdoton (henkilökohtainen) rajasi ennen kuin (jälleen kerran keskustelun alusta asti lukeneena) muutit mieltäsi. On varmaan raskasta selittää asiaa jota ei nähtävästi oikein itsekään ymmärrä tai ole varma, mitä mieltä nyt sitten lopulta onkaan. Lääkärien suosimien painoindeksien mukaan muuten 170 cm/70 kiloa on normaalipaino indeksillä 24.2.Saat toki suosia ihan niin laihaa naisihannetta kuin haluat mutta älä suotta dissaa niitä jotka tykkää ihan normaalipainoisista.
yh?? kirjoitti...
tekis mieli highfivettää edellä kirjoittanutta!!!!!!! :)

heh, lisäisin, että on myös raskasta yrittää saada tolkkua jonnekin, minne sitä ei ilmeisesti oo mahdollista saada.. parhaani tein. kiitos ja anteeks.
Boobie kirjoitti...
Mikäs on miehen painoraja? Toivottavasti painat itse alle 60, jos se kerran on naiselle liikaa painoa, oletettavasti se on miehen painoraja? Luulempa vahvasti että Just:lla on itsellään pelkkiä jpg-tyttöystäviä, ei kukaan voi olla niin vajaa että ehdoin tahdoin haluaisi olla tekemisissä muutoin kuin kuristusmielessä kaltaisesi neron kanssa. Toivotan onnea valitsemallesi ideologialle.
Just kirjoitti...
Aikuinen+muut jotka olette joutuneet kärsimään paskasta ulosannistani. Voin myöntää, en ole kovinkaan hyvä kirjoittamaan, mutta onneksi pärjään hyvin valitsemissani opinnoissa.

Voin myös myöntää, että kirjoitin alussa aivan liian kärkkäästi oman mielipiteeni, ja omasta mielestäni olen jossakin välissä maininnut, että kerron vain omia mielipiteitäni ja uskon että joku tykkää myös tosi laihoista/lihavista naisista.

Saa olla melko tyhmä jos pitää jotain tiettyä painoa hyvännäköisyyden rajana. Edelleenkin lihakset painavat jonkun verran, eivätkä ne huononna ulkonäkö niin paljoin kuin rasva. En erityisen hyvin tiedä naisten painoja, mutta ex. tyttökavereistani ei yksikään ole ollut yli 60k
just kirjoitti...
En ymmärrä miksi jaksan kirjoittaa tähän yhtään mitään. Minulla ei ole mitään mahdollisuutta olla oikeassa, koska keskustelen internetissä. Eli melko varmasti te (muut vastaväittelijät) ette ole kovinkaan liikunnallista porukkaa, eli haluatte vain ajaa omaa etua kertomalla kuinka kivaa on painaa X määrä ja silti saada hyvin seuraa. Ja hyvällä omalla tunnolla ravaatte yökerhoissa kittaamassa kaljaa ja syömällä roskaruokaa. Itseäni ei kiinnosta mitä te teette. Jokainen toimii varmasti oikein omasta mielestään, ja pidätte minua jotenkin sairaana..
just kirjoitti...
Boobie, en ole mielestäni sanonut, että olen homo ja haluaisin painaa alle 60kg. Vaikka olen vain 175cm pitkä, painan reilu 80kg, eli painoindeksini on yli 26, eli minä olen läski. Tosin haluaisin myös lisää massaa. Pian aloitankin kevyen dietin kesää varten, olisi melko sääli jos en saa ihan alimpia vatsalihaksia selvästi erottumaan.

Voisitte antaa jo olla. Jos minua kiinnostaa miltä näytän, niin ei se ole teiltä pois! Minulle liikunta ja oma ulkonäkö ovat erittäin tärkeitä asioita, ja voin myöntää olevani pinnallinen mutta se ei ole vieläkään teiltä pois.
just kirjoitti...
Ja voisinpa väittää, että harva reilusti yli 60kg painava tyttö kääntää kuumana kesäpäivänä päitä kaupungilla. Valtaosa miehistä edelleenkin tykkää niistä hoikista naisista, eikä sitä pidetä mitenkään sairaana.
Boobie: Miten siis minä olen tyhmä vain siksi, että olen pinnallinen? Voin silti olla ihan hyvä ihminen. Minusta tuntuu, kuin te pitäisitte minua pahempana kuin jotakin rikollista. Vaikka kiinnitän aluksi huomiota pinnallisiin ominaisuuksiin ihmisissä, niin silti arvostan ihmisissä myös henkisiä ominaisuuksia. Enkä väitä, etten voisi ikinä ihastua ns. rumaan ihmiseen, nämähän on maku asioita, eikä kukaan ole täydellinen. Esim. En ansaitse 175cm pituudellani hirveästi arvostusta.
aikuinen kirjoitti...
Makuasioita, indeed. Ehkäpä juuri tuo kärkäs tarttumisesi asiaan on saanut monet varpailleen. Minusta on vain tarpeetonta noin kovin sanoin arvostella normaalipainoisia vaikka oma kauneusihanteesi onkin toisenlainen. Ja mitä liikunnallisuuteen ja painorajaan tulee niin minä ikävä kyllä taidan jopa täyttää kriittiset standardisi :D En vain ymmärtänyt lapsellisen kuuloista tapaasi ilmaista omaa makuasi. Usein metsä vastaa juuri niin kuin sinne huudetaan. myös yleistys siitä, että valtaosa pitäisi hoikista on edelleen hieman raaka rajaus, et voi vastata muiden puolesta. Onnittelen lämpimästi siitä, että kuitenkin myönsit ettet itsekään ole täydellinen, sitä kun on mahdoton kenenkään saavuttaa
yh?? kirjoitti...
eihän boobiekaan väittänyt, että olisit homo? eikä netissä keskustelu vie mahdollisuutta olla oikeassa. olisit varmasti myös kasvotusten kaikkia samoja mieliä, kuin nyt?

on lopulta ihan sama kuinka monta päätä käännän kesällä -riittää yksi mies kerrallaan. :) huomio on kivaa, muttei musta oo pakko tykätä.

pidän myös liikunnasta, en kittaa juomaaX/mätä roskaruokaa mitenkään pääsääntöisesti - ei pitäis yleistää.

oon pieni nainen, enkä oo koskaan kokenu, ettei mua arvostettaisi, koska en täytä senttejä Z. :) ei kai se siitä riipu?

toivon, ettei kukaan tyttö ota tekstiäs kovin vakavasti, koska kauneuskäsitys hipoo epäterveitä rajoja/on vääristynyt muutenkin.. siksi tartuin tekstiis.
just kirjoitti...
Viittasin tuolla "homo"-kommentilla siihen, kun hän kirjoitti "toivottavasti itse painat alle 60kg". Alle 60kg on ihan liian pieni paino miehelle. PS. en ole rasisti.

YH: "olisit varmasti myös kasvotusten kaikkia samoja mieliä, kuin nyt?" Riippuu tilanteesta. Nämä mun mielipiteet ovat melko raskaita, jos nyt noin voi sanoa. En esimerkiksi haluaisi kasvotusten sanoa mielipiteitäni kavereideni tyttöystäville.
Luulet's kirjoitti...
just: No sen huomaa. Oot vaan jätkä joka menee kavereiden kanssa niin ku "go with the flow" joka ei uskalla edes omien kavereiden/niiden tyttöystävien seurassa tuoda omia mielipiteitään esille. Esittelet niitä muuten vaan kirjoittaen koneella anonyymisti nettiin. Hhah, onnea. Varmaan kivoja kavereitaki ku et voi tuoda esiin omia mielipiteitäs.

Munas on niin pystyssä että et nää etees. Sä luulet olevas niin cool, mikset mene himaas ja masturboi itseäsi hengiltä?
Läskit pois! kirjoitti...
Ylipaino on sairasta
X kirjoitti...
alipaino on sairaampaa
sairaat kirjoitti...
Kaikki on sairaita.
asdfasdf kirjoitti...
70kg nainen... hyi helvetti miten läski!
asd kirjoitti...
Niinpä! Joka kuvassa pitäisi olla 150 kiloinen läski lehmä, niin normaalikokoiset naiset huomaavat olevansa hyvännäköisiä, eivät vain osta vaatteita, joita yleensä kauneiden naisten säestyksellä mainostetaan.
14tyttö kirjoitti...
ihana keskustelu herätti valtavasti ajatuksia :3
mulla ei ole mitään paino rajaa kauneuteen, mut pidän hoikkia kurvikkaita naisia kainiina.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa