/ 8000 merkkiä käytetty
2686 - 29.1.2010 (arvosana: -30)

Vituttaa kun en yläaste aikoinani, jollloin olin koulukiusattu/syrjitty, puolustanut itseäni, vaan otin kaiken paskan vastaan. Silloin ajattelin että nyt, 20vuotiaana olisi "normi" elämä, tyttöystävä, kavereita, itseluottamusta jne. Mutta olenpahan vieläkin samanlainen kuin 5v sitten. Hiljainen, ujo, epäsosiaalinen. Ei ole ollut yhtään ketään tosiystävää sitten amiksen joka jäi kesken. Vieläkin, jos vaikka samaan bussiin osuu vuosien takainen kiusaaja, alkaa vituttamaan niin maan perkeleesti. Tekisi mieli saatana niin viiltää sen kurkku auki jollain muovilusikalla. Nyt kaduttaa kun en puolustautunut silloin. Ainahan kaikki sanovat ettei väkivalta mitään ratkaise jne. Ne kiusaajat olivat jotain vitun porvarihuoria, joilla oli kaikki pappabetalar. Itse kun olin köyhästä perheestä. Ja olin vielä fyysisesti kiusaajiani heikompi. Monta kertaa ajattelin ottaa veitsen tai jonkun sorkkaraudan kouluun ja hakata sillä ne siat maanrakoon saatana.

Opettajatkaan eivät päätänsäkään lotkauttaneet jos näkivät kiusaajat kimpussani. Katselivat vain sivummalta. Vituttaa kans kun 3-4 tyyppiä kiusasivat yhtä Teroa, joka oli kuitenkin 210cm ja 120kg+. Se kaveri olisi halutessaan murskannut ne kiusaajat helposti vaikka 4v1, mutta hänkin vain otti paskat niskaansa. Ja niinhän myös sanotaan että kiusaajista tulee iän myötä luusereita. Omat kiusaajani ovat päinvastoin, heillä kaikilla on nykyään muija, ammatti ja työpaikka. Itselläni ei ole mitään edellä mainituista. Olen 20v, päivä kuluu koneella. En juo/polta. Ja niille jotka neuvovat menemään ulos ja tee ystäviä, se on helpommin sanottu kuin tehty. Olen meinaan niin ujo/epäsosiaalinen ettei kukaan halua tutustua muhun. Kukaan ei edes saa puheestani selvää koska ääneni on niin syvä ja mongerran puhuessani. Enkä luota kehenkään paitsi perheenjäseniini. Kaikki tämä alkoi koska en suostunut 6.lk ostamaan kaverilleni karkkipussia, jotenka hän laittoi kaikenlaisia huhuja liikkeelle (Esim. Olen homo, ruma, köyhä, vammainen). Se paska jatkui koko yläasteen. Nykyään jos satun näkemään jos jotain kiusataan, menen väliin ja vedän sitä kiusaajaa niin turpiin että! Ja jos saan joskus omia lapsia ja heitä ruvetaan kiusaamaan koulussa, niin menen vetämään niitä kiusaajia niin turpiin että tukka lähtee päästä, iästä/sukupuolesta piittaamatta.

Kehotan kaikkia kiusattuja vetämään niitä mulkvisteja turpiin isän kädestä!! Antakaa turpiin nyrkkiraudoin, pesäpallomailoin tai luuvitosilla!
- RuuvimeisseliT9

Kommentit

daa kirjoitti...
hih
Ex. Kiusaaja. kirjoitti...
Sulla pari epäkohtaa. Ne jotka kiusaa, niin heistä yleinsä tulee niitä menestyviä ihmisiä, koska he eivät alistu paskalle. Ne joita kiusataan ovat yleinsä heikkoja ja alttiita kiusaamiselle, se on ihmisestä kiinni. Sinuna potkisin itseäni persuksiin ennemmin, eli opiskele, mene iltalukioon tai vaikka amikseen takaisin, hanki työ jne.. kouluissa tapaa uusia kavereita, joiden kautta voit lopulta löytää tyttöystävän.
Kokemusta on kirjoitti...
Näimpä. Kiusaajat hoituu kunnolla antamalla turpaan, nimimerkkinä kokemusta on. Pari kertaa vetäny kahta kiusaajaani turpaan (nykyään olen vasta seiskalla), ja tämän seurauksena raahaudun psykologille vähintään kerran viikossa, kun pitävät liian väkivaltaisena.
Jos vanhat kiusaajat vituttaa, keskari niille. Paskiaisia ovat kuitenkin, ehkä itsekkin tietävät sen joskus B)
^^ kirjoitti...
Sama fiilis minullakin oli sillon, ja nytkin vielä vituttaa nähä samat naamat. Mutta ne jotka minua kiusas, ne on kyl niin alhaalla kuin voi olla. työttömiä, luusereita ja niin tyhmiä kuin olla osaa. Yksi kiusaajista teki muutama vuosi sit itsemurhan kun oli niin paha olla. Mut voih. ei vois vähempää kiinnostaa. ja yksi niistä on rekkalesbo/jakari et :D Onneksi sentäs ajattelin omalla päällä koko koulun ajan ja sen jälkeen ja selvisin. Nykyään onnellinen ja kihloissa :)
jee! kirjoitti...
Muuta jonnekkin muualle ja mene kouluun tai töihin! =)
jooterve kirjoitti...
ois ne kiusaajat voinu jättää sut rauhaa. ei kyl niillä ollu elämää ku jaksoivat kiusata. repesin kyl tossa kohassa missä kerrot että kaikki johtu siitä ku et suostunu ostaa karkkipussia kaverille. aina ku mun kaveri kinuu minut ostamaa karkkia nii en silti tee sitä. tai no ihan riippuu. mut aika tyhmä ku kilahtaa semmosesta pienestä jutusta. siis se sun kaveri :D mut ei pelkästään sulla ollu ongelmia. ihan varmasti niillä kiusaajillaki oli ongelmia. kotona riitaa äitin kaa tai jtn, ja purkasi kaiken sitten sinun kiusaamiseen. tai sitten sillä ei vaan ollu elämää.
mäki joskus pienenä kiusasin yhtä tyttöö, mutta yks ilta mietin että miltä siltä oikeen tuntuu. nykyää ollaa parhaita kavereita:
emt kirjoitti...
ite oon miettiny että hakkaan kaikki kiusaajat mut mietin seuraksia eli vaikuttaisko työn hakuun ja muutenki sellasiin jota tulevaisuudessa tarviin?
hotter kirjoitti...
vissiin sä ketään hakkaat nykyään, katot sivusta paskat housussa kun muita kiusataan :D sä et pystyny siihen ennen etkä pysty siihen nyt!
avgn kirjoitti...
Kuulostaa ihan mun elämältä toi! Paitsi ettei mua koskaan kiusattu, oon vaan sisältä helvetin kuollut ettei yksinäisyyskään tunnu enää niin paskalta kun pari vuotta sitten. Pää pystyyn teillä on vielä toivoa prkl
urpolle turpoa kirjoitti...
siisti asenne! im in!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa