/ 8000 merkkiä käytetty
2685 - 28.1.2010 (arvosana: -75)

ekaks, mua vituttaa koulu. siel on kaikki asiat niin päin persettä ku olla ja voi. aattelinki lopettaa koko paskan, mut ei viittis tuottaa itelleen sitä pettymystä mikä siitä seurais.

tokaks, mä vihaan yhtä ihmistä yli kaiken. miks helvetissä sen pitää olla semmonen kaikkien perseitä nuoleva liioitteleva idiootti?! ja viel kehtaa ihan oikeesti luulla että oon niin tyhmä etten tajua miten paljon se puhuu paskaa. ihan vaan luokkahengen takia oon pitäny suuni kiinni!

ulkona on kylmä, oon kipeä, selkä on niin paskana että menee hermo, keskellä yötä joutuu lähtee käveleen ku selkää koskee niin saamaristi. ärsyttää, kun yhestä ihmisestä ei ota mitään selkoa, ensin tykkää ja sitten ei tykkää ja taas tykkää ja ei ja joo ja ei ja joo. ARGH.
muutenki ihan noin yleisesti, jotkut ihmiset vituttaa mua niin paljon. oon vissiin ainut ihminen täällä kaupungissa kenellä on auto, kun keltään muulta (paitsi mun avokilta) ei voi kysyä kyytiä. ja sit kun vielä oletetaan ettei mitään tarvi maksaa, kun se bensa on ihan ilmasta! varsinkin opiskelijalle, kellä ei oo ikinä rahaa mihinkään, niin ainahan tietysti on varaa heittää "kaveri" 20 km päähän ilmaseks. ei siinä muuten, mutkun soittaa vaan sillon kun tarvii kyytiä johonki.
eipä tässä kai muuta :o kiitos.
- titityy

Kommentit

fdsa kirjoitti...
kaverille voi vaan sanoo, että auto ei liiku ennenkun on raha kädes
titityy kirjoitti...
jep :)
C- kirjoitti...
Vittu toi muuten oikeesti vituttaa, että osa possesta (välil jopa jotkut hyvät frenditki) funtsaa että se auto käy oikeesti pyhällä hengellä. Pari kertaa tullu itelleki soitto, että "Voitko hakee mut täältä 50km päästä sinne, ja tuod sitten ylihuomen takas?" ja rahasta ei oo puhuttu edes vittu sivulauseessa.
titityy kirjoitti...
Joo on huomattu.. Voiko mitään raivostuttavampaa ollakkaan.. Ja tää kaupunki ku on aika pieni, ja sana kulkee hyvin nopeesti, että jos oot illan kuskina, ni kyl tulee soittoja sadalta tyypiltä illassa, että voiko heittää sinne ja tänne ja kun ei kehtais hyville kavereille varsinkaan sanoo että nyt ei pysty.. Ja kerran kun heität ilmaseks, niin joudut heittää toisenkin kerran! prkl.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa