/ 8000 merkkiä käytetty
2660 - 27.1.2010 (arvosana: -40)

Mun mielestä tässä maailmassa on jotain niin paljon vialla ja kaikki on erkaantunut siitä mistä me ollaan lähtösin, amerikkalaiset penskat ei ees tunnista mansikkaa eikä suostu syömään niitä kun ne on muka ällön näkösiä (???!?!?!?!?). Sais puolet maapallon väestöstä räjähtää helvettiin niin täällä olis jäljelle jääneille paljon paremmat oltavat. Ja kaikki uskovaiset saatanan hörhöt, käyttäkää aivoja ! miten kukaan voi oikeasti uskoa että Jumala on FAKTA, ihan sama jos rukoilee ja haluaa käydä kirkossa ihan sen takia että se on osa kulttuuria, mutta tarviiko sitä oikeesti ottaa niin tosissaan.
Poikaystävä on alkanut puhua lasten hankkimisesta vaikka ite oon vasta 19, se on vähän vanhempi. En pysty sanomaan että en ikinä halua lapsia, tässä maailmassa on meitä jo ihan tarpeeks ja en kestä sellasia idyllisiä perheitä joissa on kaks lasta ja kultanen noutaja, asutaan omakotitalossa ja perjantaisin pidetään leffailta. YÄK meikä muuttaa afrikkaan pyydystämään lepakoita tai rupeen rokkitähdeks ja kuolen huumeisiin.

Nii ja siat sais lakata vainoomasta pilven polttajia, eiköhän täällä oo pahempiakin ongelmia kun hipit.
- giraffe

Kommentit

lol kirjoitti...
Mä jättäisin sut jos seurustelisin sun kans :DD taidat kuulua näihin pilvenpolttajapaskoihin. voisit toki ruveta yhden illan karaoke-"rokkistaraksi", ja tukehtua oksennuksees :))
späm kirjoitti...
taidat itse kuulua "lol" näihin idiootteihin...
onnellinen kirjoitti...
miä mieluummin kuolisin nuorena ja täyden elämän eläneenä kun dementoituneena jossain yksinäisessä laitoksessa, omaan oksennukseeni :))
ES kirjoitti...
selvä ämmä, joka ei tiedä mistään mitään. Aluksi olin vielä kirjoittajan kannalla, mutta siihenpä sekin jäi!
sdf kirjoitti...
Varo! ne pilvenpolttajat voi olla HOMOJA
Janne H. kirjoitti...
Pilvenpoltto hillitysti on paljon parempi kuin alkoholin käyttö usein. Itse en myöskään tajua miksi pitää hankkia lapsia, yleinsä naiset niitä haluaa ja me miehet joudutaan takomaan järkeä.
onskubpnksu kirjoitti...
Lopettakaa sen vitun kannabiksen puolustus. Se on vittu sentään lailla kielletty. Turpa kiinni kiitos. Niin ja juu, meitä on liikaa, jenkit on tyhmiä ja idyllis perheet on bullshittiä. Mutta olet selvästi joku Che Guevara fani joka polttelee pilveä.

Hyvää päivää ja iltaa moro.
lol sad kirjoitti...
Haha, itse en ole mikään "hippi", mutta tykkään poltella pilveä. Harvemmin sitä nykyään tulee harrasteltua mut säälittävää tuo hullu möykkääminen siitä. Onhan se laitonta. Mutta niin on myös juominen alaikäisenä.

En näe itselleni koituneen hetkellisiä haittoja lukuun ottamatta pilvestä mitään sen kummepia. Koulut kävin kunnialla ja opiskelupaikka on. Intinkin kävin. Tuohon ei pysty moni "huumeeton" ihminen, saati sellainen jolla lähtee alkoholi käsistä. Ei tietenkään kaikilla, mutta on sellaisia jotka ei käytä mitään päihteitä ja elämä on silti siinä kondiksessa, ettei kouluja tullu käytyä kunnolla ja jossain paskaduunissa tai työttömyyskorvauksilla elelee. :)

(menipä puolusteluks
hämmästynytO. kirjoitti...
mut eiks ollu niin et kannabiksen kasvattaminen on laillista mut sen myyminen on kielletty laissa ??????

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa