/ 8000 merkkiä käytetty
2658 - 27.1.2010 (arvosana: -42)

Vituttaa ihmiset jotka valittaa et ne on läskejä mut vittu ei tee asialle mitään. Kuuntelen sit niitten valituksii ku ne on vittu dieetillä!
- vituttaa

Kommentit

giraffe kirjoitti...
"yhyy mä en haluu kattoo ees peiliin kun oon niin oksettava" sanoo kaverini jolla on perässään aina vähintään kolme poikaa, on seurustellut 5 eri jätkän kanssa parin vuoden aikana ja on töissä kuntosalilla. Haistakoon paskan.
kaboomsaatana. kirjoitti...
No älä, perkele ottaa muakin päähän ku ihmiset vinee siit.. karkeesti oon vaan niille no vittu tehkää asialle saatana jotain jos niin paljo ällöttää älkääkä iniskö siin.
huhhuh kirjoitti...
Joo, mullakin kaveri joka inisee koko ajan olevansa läski ja sit se vittu tunkee suuhunsa lisää suklaata. jos asia häiritsee nii mee kuntosalille saakeli.
FuckThisShit kirjoitti...
Oon kaikkien kanssa täysin samaa mieltä.

Ämmät ei tee mitään asian eteen, jos kerran ovat läskejä, tai sitten vaan kuvittelee olevansa, ja ovatkin kuitenkin helvetin timmejä.
Haistakaa vaan paska, tehkää jotain asialle, maailmassa on pahempia ongelmia kuin vainoharhaisten ämmien ns. läskit.
Vittu.
Janne22 kirjoitti...
Jos joku on dietillä, niin häntä kannattaa kannustaa, diettaaminen on kohtalaisen rankkaa. Pitää laskea tarkkaan mitä syö ja hermoja kiristää jne.. Naiset on kyl niin pahimpia tässä, ne alkaa diettaa eikä sit tajuu vittuukaa mistää kaloreista tai ravintoaineista, jättää rasvat kokonaan pois tai vastaavaa.. ei jumalauta.. Sit viel nää ämmät jotka ei tajuu laihduttaa, ja poraa muille sitku joku jätkä ei jaksa kattoo ni mättää vaa suklaata lisää. Pitäsivät sen edes salassa että syövät sitä, eikä mainitsisi siitä sellaisten ihmisten kuullen, jotka sen jälkeen tajuavat että tyyppi ei aio edes muuttua..
hhhhhh kirjoitti...
Oikein. Suomalaiset ovat niin ruokavaliotietoisia, etteivät mitkään selitykset auta ylipainoon. Vihaan sitä miten laihduttamisesta on tehty viihdettä TV-ohjelmien kautta, ja miten se on "kovien hommaa". Mikseivät suurimman pudottajan kilpailijat laihduttaneet ennen kuvauksia? Onko täysin mahdotonta laihduttaa ilman personal traineria tai tv-kameroita? Vitut. Jotain itsekuria ihmiset.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa