/ 8000 merkkiä käytetty
2611 - 24.1.2010 (arvosana: -88)

Itse asiassa harmittaa sekä vituttaa.
En jaksa enää, kun koulussa mua kytätään, ku ei ois ennen nähny ihmistä. Olin koulun väripilkku. Erotuin hyvin joukosta. Kaverini ovat ihan taviksia, mutta seurassamme liikkuu yksi koulun kuuluisista pojista välillä, joten meitä kytätään senki takia. Muhun erityisesti kiinnitetään huomiota. Varmasti ajattelevat; ''Miten toi voi liikkuu ruman emon seuras?''

En ole emo, vaan pidän muuten erilaisuudesta. Pidän erilaisesta musiikista kuin muut. Nyt on luovutettava. Rupean massateiniksi. Niin ehkä mua ei kauheesti töllätä. Usein kuuleeki huutoi. ''EMOO!'', kun en ole kavereiden seuras.

Tästä lähtien en enää halua erottua joukosta. Rupeen niin massaks. Ihailen näitä, jotka kestävät olla kiusattuina ja erilaisina. Yksi asia on mitä en ikinä muuta vain sen takia, että oisin hyväksyttä, musiikkimakua. Esitän massaa tästä lähtien.

Ja kiitokset kuuluu näille haukkujille. En ymmärrä miks mua sanotaan emoks, vaik ei ees tunne.
- rändömshit

Kommentit

Pellet kirjoitti...
Onnea matkaan valitan että tällä planeetalle syntyy sellaisia kusipäitä, jotka ei tiedä mistään mitään kuhan huutelee vaan.
homonaama kirjoitti...
vitun emo
Jeejee kirjoitti...
Niin no, vitutti se muaki kävellä aina reisitasku housuissa ja maihinnousu kengissä, lyhyellä letillä ja keho pumpattu täytee lihaksia. Jatkuvasti tuli skiniks ja uusnatsin haukkumista joka suunnasta, ei se nyt sinänsä pahaa tehny, nyppi vaa miten ihmiset katto yms. Nykyää kuljen sitte vaaleissa farkuissa, mut maihareista en oo luopunu, ne saa kulkee viel mukana lahkeet varsein päällä yms.
massan vihaaja kirjoitti...
Toi on surullisen yleistä meidänki koulussa... ei saa olla yhtään erilainen vaan pitäs näemmä kaikkien olla samaa massaa. No koetetaan me ernut olla välittämättä eikä alennuta samalle tasolle.
Nau kirjoitti...
Turha sellasten ihmisten hyväksyntää on hankkia.
Sulla on sentään sun kaveris ja se koulun suosituin poika. Mieti jos olisit erillainen ihan yksin ja joutuisit kuuntelemaan huuteluja aina. Moni ihminen joka töllää saattaa ajatella aivan jotain muuta kuin paskaa sinusta. Näin olen huomannut, kun luulin, että minua vihaavat kaikki mutta sitten he ovatkin tulleet sanomaan netissä tms. että ihailevat minua ja tyyliäni. Monet jopa alkaneet matkia (joka ei ole kivaa mutta eivätpähän hauku)!
Haistata paskat massalle ja pukeudu niin erillaisiin vaatteisiin kuin mahdollista ihan vain muiden kiusaksi! :)
FuckThisShit kirjoitti...
Niin just!

Nau sen sanoi!

HAISTATA PITKÄT MASSALLE!
Vittuun kaikki jotka ihailevat joitain meikkipommeja ja kuuntelevat Lady Gagaa!
Massaftwjäbä97 kirjoitti...
Ei saa olla pelle

Soot

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa