/ 8000 merkkiä käytetty
2601 - 23.1.2010 (arvosana: -91)

Minua vituttaa nykynuoriso! Kele! Kunnon ruoka ei kelpaa. Miksi ei maistu rössypottu tai läskisoossi? Häh? Ranskiksia ja mäkkäritä pitää olla ja kolajuomaa.
Kun minä olin nuori, piti hiihtää kansakouluun 10 km järven yli kesät ja talvet. Opettajalle piti sanoa "Päivää!" aamuin illoin.
Leluja oli vähän. Venäläisiä puuleluja, lyijymaalilla maalattuja, ja nekin aina jumissa patterin välissä. Hiekkalaatikossakin oli pelkkää sepeliä. Äiti kantoi mukanaan kauppaan jenkkikassissa, mutta unohti nostaa jokaisen kannon kohdalla. Presidentti oli aina Kekkonen. Vaikea oli lapsuus.
- ukkeli

Kommentit

msds kirjoitti...
rankka lapsuus ku kesälläki hiihdit järven yli 10km:(
:D oli iha pakko
hihohu kirjoitti...
en enää ole nuorison edustaja mutta rössypottu ei kyllä ole oikein koskaan maistunut mullekaan
perseilijä kirjoitti...
vai että hiihdettiin kesät järven yli
n i k i kirjoitti...
:( rankkaa
Apina kirjoitti...
:D, täyttä asiaa kele sentään.
apua kirjoitti...
kusin melkeen housuun kun luin tätä :D :D
Repomies kirjoitti...
Pasila
mikko kirjoitti...
" Presidentti oli aina Kekkonen." -REPS

Niinno on kyllä nykyajan nuoret aivan paskahousuja.(Nim. maalla asuva 16v), eivät osaa thedä töitä eikä mikään vastenmielinen kelpaa. Itse en luokittelisi itseäni tuohon luokkaan. (Monet syksyt metässä passissa istunut kaikki paikat kastuneena ja kylmänä, töitä teeen kotona niin juman perkeleesti!)
Sukselainen kirjoitti...
Toisessa kädessä oli sauva ja toisessa reppu. Sillä huidottiin susia kauemmaksi. Minäkin muistan tuon ajan.
eadafs kirjoitti...
Tekniikka muuttuu --> ajat muuttuvat --> nuoriso ei ole enää sitä, mitä se oli 50 vuotta sitten. Eipä tämäkään mitään tähtitiedettä ole, etkä sinäkään mikään nykynuorisoa haukkumaan ole, ei sillä ettenkö väittäisi, että kaikki on hyvin kaikkien kohdalla. Yleistää ei kuitenkaan pidä, jep kiitos.
eadafs kirjoitti...
Lisäyksenä vielä, vanhemmilla on suuri rooli kasvatuksessa. Tästä ei pitäisi ainoastaan syyttää ''korruptoitunutta'' 90-luvun nuorisoa.
Järki käteen kirjoitti...
eadafs puhuu asiaa.. Ajat muuttuu.. Sanokaa nyt mistä saa jotain läskisoosia ruoaksi tänäpäivänä? Se ei ole nykyajan nuorison vika.. :) Ja se sana 'nykyajan nuoriso' on liian yleistävä yleensäkin kun puhutaan pahanteosta.
Jos joidenkin lapsuus on ollut kamalaa, niin onko se pakko sitten toivoa toisille samanlaista kurjuutta? Ja joku läskisoosin vetäminen ei vedä mitään vertoja kehitysmaissa asuville, niin jos joillain on oikeutta valittaa, niin niillä jotka asuvat kehitysmaassa :)
Joo terve kirjoitti...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kiitos kun pelastit päivän heti aamutuimaan ei voinu olla repeemättä tommoselle pellelle :DDDDDDDDDDDDDDDD <3 Oli se kyl rankkaa ku oli kalju presidentti koko lapsuuden ajan :'( ehkäpä sinäkin toivut siitä traumasta joku päivä :DDDDDDDDDDDD
jölskä kirjoitti...
10 kilsaa kesällä järven yli on aika hardcore, ymmärrän jos vituttaa.
McMake kirjoitti...
Voi vittu mitä spedejä suurin osa kommentoijista. :DDD Eikö tätä voi osittain ottaa läppänä? Ja ehdottomasti oon samaa mieltä, että suurin osa (huom. ei kaikki) on semmosii pullamössöpellejä.

Erittäin hyvä teksti! propsit siitä :D
sdf kirjoitti...
kunnon ruoka maistuu, vaikka teini olenkin :D parempaa se on kun mäkkärin paska, enkä oikeastaan edes tunne ketään sellasta jolle ei maistuisi. mua taas vituttaa tollaset 70-vuotiaat papparaiset jotka valittaa "voi kun ne nykyajan nuoret sitä ja tätä". kivaa yleistystä, mäki voisin sanoa että "vitun vanhukset, ku kestää neljä tunii kävellä tosta vitun ovesta ja vittu ku toi on tollne hapero helvetti." haista poska vanha näätä.
13v kirjoitti...
vittu :D, kiitos tästä avautumisesta.repesin.
Nazi kirjoitti...
Vitut kehitysmaalaisilla oo mitää oikeutta valittaa, mistä ne valittaa ku ei oo ruokaa haha! Meillä on oikeus valittaa ruuasta koska meillä sitä on, ei kehitysmaalaisten. Lisää vaan kärpäsiä niille naamalla LOL!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




1 avautuminen odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa