/ 8000 merkkiä käytetty
2585 - 22.1.2010 (arvosana: -37)

olen niin rakastunut kuin vaan ikinä voi olla, vittumaista tässä on se että naiseni on jo naimisissa.. tosin niiden suhde ei ole ihan paras mahdollinen, uskoisin että saan tämän tyttösen useammin hymyileen kuin miehensä, naikkonen on kertonut useampaan otteeseen että suhteessa mättää useampikin asia. tuossa hetki sitten juovuksissa kerroin naiselle mikä on nyt homman nimi ja yllätyin aikalailla kun naiseni kertoi tienneensä tämän jo pitkän aikaa, asian joka mulle itelleni selvis vasta marraskuussa.(oon siis tuntenu tämän pariskunnan jo pitemmän aikaa) olin tietenkin helvetin iloinen, ainakin hetken aikaa, sitten alkoi tuleen uusia polttavia kysymyksiä joihin halusin saada vastauksia..

sain hetki sitten kuulla että tunteet on molemminpuoliset, suukotkin on vaihdettu.. nyt en tiedä mitä tehdä, mitä sanoa, kuinka toimia. tää helvetin tilanne ajaa mut hulluks! naiseni on niin lähellä mutta silti niin kaukana, haluan sen itselleni ja kokonaan omaksi, nainen vaan on edelleen suhteessa, en tiedä pelkääkö miestyään vai pelkääkö että mulle sattuisi jotain (siitä kyllä ei ole pelkoa, olen sen jo kertonutkin) vai pysyykö sitten lapsen takia siellä, tiedän vain että tekisin sen onnellisemmaksi kuin tuo vitun hyypiö, menee perkele hermot tähän.. sen helvetin kerran kun löydän naisen jota kohtaan on tunteita niin pitääkö vittu senkin olla jo naimisissa!?

tämä ei jää tähän, mä teen mitä ikinä tarttee että saan naiseni kainalooni, viimeisin suukko tuli viime yönä ja odotan kovasti uusintaa..

vituttaa vain tämä koko tilanne, miehen ei ikinä pitäisi joutua tähän tilanteeseen
- teiniangstonkoomistamuttakuitenkin

Kommentit

teiniangstonkoo kirjoitti...
juu tiedän kyllä että tämäkin selviäisi ehkä vain puhumalla mutta sitähän minä en osaa.. jotkut puhuuh, miettii jne, toiset toimii. meillähän ei tunteista puhuta, sanoo mies23v
"Vitun ämmät" kirjoitti...
juu tuttua touhua. omassa tapaukseni vain itseni teloin. pari on edelleen yhdessä ja itse olen taas murheen muratama sekä yksinäinen. tosin toivoa ei ole vielä täysin menetetty mutta pahalta näyttää. parempaa onnea sinulle.
teiniangstonkoo kirjoitti...
tattista, ihan helpolla en luovuta.. ennen vihasin yli kaiken tyyppejä jotka vokottelee varattuja naisia, exäni lähti aikoinaa semmoisen mukaan. nyt näen asian toisen puolen, on tämä vaan hankalaa..
joo kirjoitti...
kusihomo
harald kirjoitti...
samassa veneessä ollaan, kerroin kyllä että olisin enemmän kuin valmis huolimaan naisen itelleni ja tein selväksi naiselle että pallo on nyt sillä, lupasin ottaa sen heti itelleni kunhan jättää ukkonsa mutta varattuun naiseen en voi koskee... no mitä nyt pari suukkoa olen antanut mutta eihän niitä lasketa. sä et ole mikään kusihomo, näille asioille ei vain voi mitään
Jep kirjoitti...
Itse olen ollut pari kertaa lähes samanlaisessa tilanteessa, mutta naiset eivät olleet naimisissa eikä heillä ollut lapsia.

Aiemmin pidin toisten kumppaneita vikitteleviä täysinä kusipäinä, ehkä olenkin, mutta mieli muuttuu kun asia sattuu omalle kohdalle varsinkin jos et ole "ainoa syypää" uuden suhteen kehittymiselle.

Mutten voi suositella asiaa kellekään, koska lopulta kumpikaan naisista ei jättänyt kumppaniaan vuokseni. Toinen kyllä erosi myöhemmin ja olisi halunnut olla kanssani, mutta siinä vaiheessa "en enää halunnut" kyseistä naista, koska hän oli torjunut minut useamman kerran aiemmin.
Jep jatkuu kirjoitti...
Jälkimmäisessä tapauksessa en edes halunnut kiintyä paljoa, koska "arvasin" miten siinä tulee käymään - "onneksi" kävi näin.

Varo, sillä saatat muuttua hyvin kyyniseksi jos asiat eivät menekään hyvin ja sekin on melko perseestä.
teiniangstonko kirjoitti...
ooon tuotakin miettinyt, tiedän kuitenkin että nainen tuntee olonsa paremmaksi kun mun luona käymässä ja joskus kertoi että saan hänet aina hyvälle päälle, vaikka olisin itse huonolla päällä.. eniten häiritsee että on miehensä kanssa vieläkin, voisiko johtua turvallisuuden tunteesta tai jotain, on ne kuitenkin jo yli kolme vuotta ollut yhdessä joista naimisissa reilu vuosi. naiseni kertoi jo useita kuukausia sitten että katuu naimisiinmenoa yli kaiken., miksi ei siis lähtisi pois sieltä jsa tulis tänne perkele.. noh, saihan ne muksun tuossa hetki sitten mutta se ei voi olla koko syy, tarkoitan että naiseni on sen verran fiksu ettei voisi olla huonossa suhteessa vain lapsen takia
teiniangstonkoo kirjoitti...
olen miettinyt pitäiskö jättää koko homma sikseen ennenkuin käy todella huonosti mutta en vain saatan soikoon pysty, pakko mennä loppuun asti ja toivoa parasta.
kk kirjoitti...
no jos naises on onnellisempi sun kans niin miks se ei sitte oo sun kans? toivotan onnea yritykseen kuitenkin, koita saada se miettimään mitä itse haluaa! onnea täältäkin:)
Mourrrr kirjoitti...
nää asiat ei tosiaan oo koskaan ollenkaan selkeitä... enkä oikein voi tuomita itseäni tunteista, joille ei voi mitään. enkä tilanteeni toista osapuoltakaan. en usko, että sen voi valita, kehen rakastuu. teot ovat sitten eri asia.

itekin rämmin tuossa samassa suossa, johon kerta toisensa jälkeen, jokainen päivä uppoon. saatana. on vaan ihan mahdotonta olla rakastamatta ihmistä, joka ymmärtää mua vaikka en sano mitään. ja jota ymmärrän, vaikka se ei sano mitään.
lollo kirjoitti...
ihan vinkkinä, kannattaa tiedustella ekana toi parisuhde tilanne..
lollo kirjoitti...
ihan vinkkinä, kannattaa tiedustella ekana toi parisuhde tilanne..

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




1 avautuminen odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa