/ 8000 merkkiä käytetty
2584 - 22.1.2010 (arvosana: -9)

On se kumma, kun ei saa edes kadulla kävellä puhtaassa päivänvalossa rauhassa. Jotkut autot tööttäilevät, jotkut ihmiset tuijottavat turhankin pitkään, ja illalla ei ole asiaa ulos yksikseen. Ei edes meikittömänä, liian suuressa hupparissa ja liian suuriksi venyneet farkut jalassa. Viimeksi kun kävelin yksin ulkona sunnuntai-iltana kahdeksan aikaan pukeutuneena edellä mainittuun asuun eräs miekkonen päätti ottaa asiakseen käydä aivan liian läheiseksi, suorastaan käsiksi minuun.
Minulla ei ole erityisemmän hyvää kroppaa, pukeudun säädyllisesti, enkä flirttaile vastaantulevien kanssa. Paremminkin ignooraan kaiken, mitä tulee vastaan. Naamani on keskiarvomittakaavassa, joka siinä mielessä miellyttää varmaan suhteellisen montaa miespuolista ihmistä, mutta minussa ei ole mitään niin ihmeellistä, että "ansaitsisin" moisen ahdistelun tasoisen huomion.
Ketuttaa, kun minulla on paljon miespuolisia kavereita, joiden tyttökavereille saa aina olla todistelemassa kaikin mahdollisin tavoin, ettei tässä nyt ole muuta kuin kaverijuttuja menossa, ja silti ne saattaa olla mustasukkaisia. Ärsyttää, kun saa aina olla varuillaan miesten kanssa, että mitä ne minusta haluaa, ja kaikkein pahinta on, jos kaverin ihastus tykästyykin minuun enemmän kuin kaveriini.
Siltikään en yrityksistä huolimatta ole vielä koskaan saanut toimivaa parisuhdetta aikaiseksi, sillä minusta kiinnostuneet miehet ovat aina tavalla tai toisella sekaisin. Yleensä nämä sekaisin olevat miehet vielä haluavat styylata minun kanssani vain, jotta voisivat tehdä eksänsä mustasukkaisiksi.
Tahdon kävellä rauhassa kadulla, tahdon ettei baarissa kukaan käpälöi minua kävellessäni ohi, tahdon tilata rauhassa oman drinkkini, haluan takaisin vapauden kävellä yksin ulkona pimeän jälkeen ja pääsisinpä eroon näistä vääristä miehistä, jotka pyörivät ympärilläni. Lisäksi olen väsynyt todistelemaan kaikille uusille tuttavuuksille, että minäkin voin olla ihan fiksu tyyppi, ja minäkin voin olla jopa lahjakas jossakin. Enkä minä edes ole blondi.

Minäkin olen ihminen, enkä mikään koriste tai yleistä omaisuutta oleva esine, johon jokainen saa iskeä näppinsä kiinni ohikulkutilanteessa. Saisinko ihmisarvoni takaisin, kiitos.
- näpit irti

Kommentit

koira kirjoitti...
tulevan isäntämaan tapoihin on hyvä samaistua ajoissa
näpit irti kirjoitti...
Samat tavat maasta aina huolimatta.
sanokaa suoraan kirjoitti...
osta sähkö lamaannutin tai pippuri sumute tjms. jos joku meinaa käydä ahdistavaks niin sillä loppuu. mutta ennen kaikkea älä millään tavalla provosoi tilannetta vaan ilmaise aina suoraan ja kaikin tavoin että ei kiinnosta voitko poistua piste. se helpottaisi muutenkin monen miehen elämää jos kaikki tekisivät tuolleen.
näpit irti kirjoitti...
Tälle miekkoselle, joka kävi käsiksi viimeksi huusin kyllä suoraan, että mene pois, ennenkö hän kerkesi tehdä mitään. Tähän hän vastasi sanomalla tykkäävänsä, kun naiset on röyhkeitä ja tarraamalla takamukseeni kiinni. Tönäisin hänet pois ja karkasin. Onnekseni ei lähtenyt enää perään.
Tapanani ei todellakaan ole provosoida ja pyrin aina ignooraamaan kaiken, mitä ympärilläni tapahtuu, kun en vaan jaksa. Siitä huolimatta jotkut miehet eivät vaan ymmärrä. Eivät välttämättä edes siinä vaiheessa, kun sanoo suoraan, että voisitko jättää minut rauhaan.
Ikäväkseni luulen myös, että sähkölamaannutin ja pippurisumute taitavat olla laittomia tavallisilla ihmisillä... :/
jouhai kirjoitti...
Kusi noussu nokkaan?
poika 19v kirjoitti...
Potkaise haaraväliin niin lujaa ku lähtee
jaamikä? kirjoitti...
joo... mun elämä ei ihan noin haastavaa oo, mutta tiedän ihan tasan, mistä puhut.

"joissakin vaan kuulemma on se joku juttu -et sä silleen tee mitään, se vaan on sussa", sanovat miespuoliset kaverini, joita mullakin on useimmat ystävistäni
Anttivaan kirjoitti...
Loistava avautuminen. Paras mitä olen täältä tähän asti lukenut. Ihmiset on vähemmästäkin masentuneet ja vittuuntuneet. Maailmassa vaan näyttää olevan niin, etä pitää toivoa sitä mitä ei oikeasti halua. Elikkäs kohtalolla on tapana olla ivallinen. Ala tyrkyksi niin sinusta ei kiinnostu kukaan. Välttele ihmisiä ja sinusta kiinnostutaan - that's life.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




1 avautuminen odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa