/ 8000 merkkiä käytetty
2563 - 21.1.2010 (arvosana: -72)

Vituttaa niin paljon tämä yksinäisyys, siitä johtuva vakava masennus ja ahdistus sekä kaiken maailman pakko-ajatukset/oireet. Pelottaa, kaikkein eniten pelkään itseäni. Veri maistuu suussa, vatsaan sattuu stressin ja ongelmien takia, huimaa. En tee muuta kuin nukun, ettei vain tarvitsisi olla valveilla.

Yritän kaikkeni, että saisin ystäviä töistä tai muualta, mutta ei onnistu. Minua ei vain hyväksytä porukkaan mukaan. Ennen olin sosiaalinen ja iloinen, nykyään menen aivan lukkoon jo siitä, että pitää lähteä aamulla töihin. Itsetuntoni on ollut nollassa vuosia ja vähättelen itseäni aivan kaikessa, se on minulle aivan normaalia. Olen aina vihannut tämän kaltaisia tyyppejä, mutta olen huomaamattani muuttunut aivan samanlaiseksi. Ennen pidin myös perheeni kanssa oleilusta todella paljon, nykyään en enää jaksa heitäkään nähdä. En vain saa itseäni ylös sängystä tai jaksa vastata puhelimeen. Kerran yritin myös selittää tilannettani heille, mutta he eivät voineet käsittää asiaa. Sanoivat vain vittumaisimmat sanat mitä kuulla voi; kyllä se siitä.

Haluaisin vain ryypätä ja olla aivan sekaisin, ettei tarvitsisi ajatella näitä asioita. Jos en pelkäisi kuolemaa niin tajuttoman paljon, olisin jo päättänyt päiväni. Tosin pakkoajatukseni käskevät koko ajan puukottamaan itseäni mahaan, hyppäämään auton alle.. Tiedä sitten milloin se oikeasti tapahtuu.

Vaikka haluaisin vain itkeä joka päivä, jatkuvasti, en vain saa itkua ulos. Olen kai niin tottunut tähän pahaan oloon, etten osaa enää itkeä? Voi huoh..

Blaablaa lässynlässyn, vitutan myös itseäni, sillä mitä minä täällä tästä jaarittelen. Ei ketään kiinnosta.
- Muro

Kommentit

o/ kirjoitti...
Pää pystyyn ja tsemppiä kovasti sulle! Asioilla on aina tapana järjestyä, vaikka se kliseiseltä kuullostaakin.
Polli kirjoitti...
Meitä kiinnostaa. Älä luovuta.
hengesä mukana kirjoitti...
mua ei kyllä kiinnosta, oot ihan oikiasa... no ehkä vähä kuitenki koska mulla on samanlaiset ongelmat.
aivan ku oisin lukenu omaa tulevaisuutta. en oo vielä nui pitkällä.
muaki jännittää jo pelkästään ku pitää lähtä kaupasta hakemaan jotai ruokaa.
itekki oon porukoille ja veljelle koittanu jotai selittää mutta en oikee saa sanottua asioita nii ku ne oikiasti on. ja niiltä tulee justii tyylii "kyllä asioilla on tapana järjestyä" ja "elä ota stressiä..." vituttaa...
mulla on sitte vielä aika paljo vihaa ihtiäni kohtaan ja varsinki yhteiskuntaa ja kaikkia mikä liittyy nyky-yhteiskuntaan...
Blaablaa lässynlässyn, mitä mää tätäki kirjotan ei ketää kiinnosta...
storyofmylife kirjoitti...
"Story of my life"
Mulla on samallainen olo ollut jo varmaan puoltoistavuotta, ja vitutus vaan kasvaa joka päivä.
Jopa samanlaiset ajatukset ovat tullet päähäni, "puukotus itseään mahaan".

paska juttu... :(
wtf kirjoitti...
Huolettaa se, että tuntisin kirjoittajan, jotenkin samantyylisiä juttuja oon kuullu läheiseltäni. Auts.
Hoopo kirjoitti...
Puhukaa jolleki joka TAJUAA! Ammattilaisille tai jolleki jolla on esim. ollut samoja kokemuksia! Jos perkele ite tunnistaa omat ongelmat nii niskasta ittiä kiinni. Itsetuho on raukkamaista ja väärin muita kohtaan. Stand up and fight! kuten eräässä hyvässä kipaleessa lauletaan.
dude kirjoitti...
samaa ongelmaa kärsin :(

ja vitutus kasvaa joka päivä
asd kirjoitti...
Hakeudu ammattiapuun. Se auttaa. Olen nähnyt tapauksia joissa se on tehnyt kuin uusia ihmisiä, vaikka ajatus saattaakin kuulostaa yhtä tyhmältä kuin AA-rinki. Kyseessä on kuitenkin sairaus.
Pöllö kirjoitti...
Joo, tää on tosi ongelma. Jos perheenjäsenet ei viitti oikeen apuva tarjota nii kannattaa tosiaan mennä jollekki ammattilaiselle, tai koulupsykologille edes puhumaan asiasta. Yhdyn asd:ehen.
T: Pöllö
Lääkitys-on kirjoitti...
Hakeudu hoitoon.
Mulla kans vakava masennus.
Ei se hoito tosin tunnu auttavan, jotenki vaa ihan saatanan paska olo koko ajan. Ehkä kun käyn ilmaisella psykologilla joka ei osaa tehdä työtään. Mut toisaalt ku ei voi tehä töitä, ei oo rahaakaan jolla maksaa kunnon terapia.

Talk about luck.

Noh, tsemppiä kuitenki.
ioghaåädv kirjoitti...
joo.. "kyllä se siitä".. voi prkl, miten tyhmät sanat. vaikka totta jotenki onkin, kyllähän se siitä, jos jaksais haluta. mutta jos vituttaa/ahdistaa/masentaa tarpeeks ei ees jaksa haluta.
Perspective kirjoitti...
Ihmiset luonnostaan välttelee negatiivisia ihmisiä. Jos haluat elämästäsi kivempaa, sun on pakko ottaa positiivisempi asenne! Et sä varmaan luovuttaa halua? Mielummin varmaan katselet 5 vuoden päästä, miten nousit pohjalta ja nyt elämä on ihanaa. Negatiivinen ajattelu ja pahoihin asioihin keskittyminen tuo niitä vain lisää mieleen. Positiivinen taas päin vastoin. Jos on paljon murheita, niitä on pakko päästä jonnekin purkamaankin. Itse käytän enimmäkseen päiväkirjaa, mutta tää on kans ihan kätevä kai, kun saa palautettakin? :) Ohjaa pakollinen purkaminen tällasiin, jossa ne ei haittaa.
Luettavaa:
The Secret (Salaisuus)
Paulo Coelho - Alkemisti
Don't give up! Be positive! ;)
.-. kirjoitti...
Aivan, pää pystyyn. Jos älämä panee sut koville niin pane sit vuorostas se elämä koville... tai jotain.. :> Periksi ei anneta koskaan!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa