/ 8000 merkkiä käytetty
2535 - 19.1.2010 (arvosana: -15)

Puolitoista vuotta sain oikean kuningasidean, haenpa lukioon! No nyt sitä sitten lukiossa tuskaillaan, miksi helvetissä olen tullut tänne. Eipä kyllä ammatillisestkaan alat kiinnosta sen puoleen.

Pärjään ihan hyvin, keskiarvo 8 luokkaa, mutta kyse on siitä, että usein on ihan loppuun kulunut olo. Tiedän kyllä, että se on oma vika, valvon pitkään, datailen paljon ja niin edelleen.

Että mikä ihme siinä on ettei saa itseään tekemään töitä kuin vasta viime tipassa, jolloin tulee jo stressireaktio? Miksei sitä saa itseään ottamaan kynää kauniiseen käteen ja aloittamaan? Laiskuus? Asennevamma? En tiedä.
- Stressi__

Kommentit

Noh kirjoitti...
Diagnoosi on "ryhtymisrajoitteinen".
Perkele kirjoitti...
Noh, sama ongelma se on itsellänikin ja monella muulla. Kliseisesti sanon, että "päivä kerrallaan". Kyllä se lukio menee kuitenkin nopeasti ohi, eikä ole kovinkaan iso urakka. Muutenkin, loppujen lopuksi töiden jättäminen "viime tippaan" voi olla ihan hyväksikin, pieni stressi auttaa suoriutumaan tehtävästä.
jouboi kirjoitti...
Minulla on just sama homma, vaikka lukio on mielestäni ihan mukavaa. Läksyt ja muut tehtävät(esitelmät yms.) pukkaavat jäämään vain viime tippaan :(
koira kirjoitti...
vituikshan tuo tulee menemään. luovuta vielä kun ehdit!
K-k kirjoitti...
Taitaa olla pojalla liikaa jäkeä päässä mennäkseen lukioon. Kyllä jokainen oma-aloitteinen ja järkevä ihminen tajuaa, että lukio on täysin turha paikka. Satunnaisilla yleisopinnoilla ei kovinkaan pitkälle pötkitä uraputkessa, toisin kuin peruskoulussa väitetään. Ainoa työhön suoraan tähtäävä opetus voidaan saada ammattiopistossa, koska kauppaoppilaitoskin on vähän niin ja näin. Tosin kaikissa paikoissa on aivan liiaallista, ja turhaa materiaalia, joka on pakko opettaa, että saataisiin oppilaat pysymään opistossa pitemmän aikaa kun olisi mitenkään tarpeellista.

Joka ikinen lukiolainenkin aloittaa paskahommista. Ei se lukio sinulle maagisesti työpaikkaa löydä, tai anna parempia rahkeita.
Ö-ö kirjoitti...
Itse menin lukioon vain yhdestä syystä: Saadakseni kolme vuotta lisä-aikaa miettiä - mihin ammattiin lähtisin seuraavaksi. Joten tässä asiassa yleissivistävä koulutus oli paikallaan. Nytpä on ovet avoinna ammattikorkeakouluun ja vaikkapa yli-opistoon.
marsu kirjoitti...
no hei näin on! ensi haetaan lukioon ja sit mietitään kolme vuotta et kuinka iso virhe sitä tulikaan tehtyä.

et usko kuinka hyvältä tuntuu kolmannella päästä LUKULOMALLE!
tsemppiä, se on vaan pakko rämpii läpi!
w kirjoitti...
Joudut sä lukion jälkeen kuitenkin vielä hommaamaan koulutksen, jolla jopa saa sitä duunia.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa