/ 8000 merkkiä käytetty
2525 - 18.1.2010 (arvosana: -80)

tapasin elämäni naisen noin 6kk sitten..silloon en sitä vielä tienny niin varmaksi asiaksi.. kävin taistelua tyttäreni huoltajuudesta ja puhua asioota henkilön kanssa.. siellä vasta rupesin tajuamaan mitä tämä henkilö oikeesti mulle merkittee ja se kuin paljon hän auttoi mua jaksamaan.. no kävi niin että sain tyttäreni huoltajuuden ja päästiin kotiin ja naiseni "muutti" meirän kanssa luokseni. suhteemme oli oi sanoa et täydellinen. ei riitoja eikä mitään muutakaan onkelmaa. melki viikko kerettiin oleen saman katon alla ku tuli se eka riita tai se mikään riita eres ollu vaan molemmat sano asian väsyneenä lapsiensa hoitoon(univajetta) siitä on 1.5kk ja erossa ollaan.. halusi olla pitkääääään miettimisen jälkeen kavereita vaan. minä taas olen niin rakastunut häneen et oksat pois. varmempi en ole mistään asiasta ikinä ollu. syitä eroon en ole saanu ku TUNTUU kaveri hommalta. kylläpä hänenki rakkaus katosi äkkiä. joten nyt ryvetään itsesäälissä ja voitte arvata oloni. VITUTTAAAAAAAAAA YLIPALJON
- MARKO78

Kommentit

Montgomery B. kirjoitti...
No jos se ero noin köykäisin perustein tapahtui, eiköhän se olisi tapahtunut jossakin vaiheessa joka tapauksessa.
marko78 kirjoitti...
ei voi tietää.. kun ei tiiä niitä oikeita syitä. eräs ihminen sano mulle että mä olin liian hyvä hänelle.
gemmini91 kirjoitti...
ajattele myös lastas. mun omat vanhemmat eros ja isä löysi uuden (vaikka siitä nyt on jo kymmene vuotta aikaa) nii tää nainen, ei anna mun mennä isän luo koska haluan, vaan isä täytyy kysyä tältä naiselta. en tunne ikinä olevani tervetullut sinne ja kaikkee muuta mukavaa. uskon että lapses on pieni vielä, mutta voit myös tuudittautua ajatuksella etteivät he olisikaan loppujen lopuksi tulleet toimeen. en tosin tiedä todellista tilannetta. mutta ajattelin antaa oman näkökulmani, ja suoraan sanoen, nainen ei ollut valmis kasvatushommiin jos noin helpolla lopetti.
marko78 kirjoitti...
meillä molemmilla on lapsi.. silloon ku tappelin lapsestani meni hyvin ja sit kun tytär tuli kotiin niin ero tapahtu. notta luulen vaikka niin tytär kuin hän ja hänen lapsi tuli hyvin toimeen niin luulen että siinä on syy.. mikä se sit on niin paha sanoa.. sehän tässä vituttaaki kun ei ole mitään järkisyytä mihinkään.. hän ei voi sanoa asioita niinku ne on kun luulee et ei pysty tai satuttaa mua.. tämä tilanne satuttaa eniten.. tiedottomuus.. mä arvostan rehellisyyttä ylipaljon..
Jouman kirjoitti...
gammini91 kirjoittaa asiaa. Omien vanhempieni erottua tuli kuvioihin heti isä- ja äitipuoli ehdokas. Molemmat yrittivät lähestyä erilaisin keinoin mutta torjuin heidät kuten teen edelleen. Vanhempani seurustelevat ehdokkaiden kanssa, minä ja 3 sisarustani kärsimme.

Ajattele ensisijaisesti lastasi, ole niin ystävällinen. Kun KAIKKI asiat hänen kanssaan ovat selviä, hänen oikea mielipiteensä ja suhtautumisensa tähän naiseen, ota yhteyttä naiseen ja keskustele hänen kanssaan. Päätä sitten mitä oikeasti elämältäsi tahdot, ei se ohi ole. Rakkaus pitää miehen liikkeellä, nimimerkillä kokemusta on.
dogi kirjoitti...
Friendzone on kyllä paha, jos on itse ihan rakastunut. Been there. Paras lääke tuntuu olevan itsensä kehittäminen, muiden tapailu (paljon!) ja pienen välimatkan pitäminen, ettei aina mieti sitä yhtä.
nim. 3 vuotta haikaillut eron jälkeen ja kavereita ollaan.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa