/ 8000 merkkiä käytetty
2450 - 11.1.2010 (arvosana: -28)

Aloittaakseni tällein hieman eritavalla kuin normaalisti nämä viestit, sanonkin "voi pimpula sentään".

Taas on tullut se aika että pitäs uus kännykkä ostaa ja koska olen tälläinen nykyteknologiaan ihastunut nykyteini 16v. jippiduu ni päätinpä sitten asettaa hieman suuremman budjetin tälle investoinnille.

Kaikki suju ihan okei ja päätin sitten ostaa Nokia 5800 Xpressmusic- kännykän. No näytin sitten meiksillekkin tämän kännykän nettisivulta jolta päätin sen ostaa ja siinä oli sitten kuvan vieressä kivasti se hintakin siinä suht isolla fontilla eli varmaan kokoa 28-36 ja sitten että tämä huomais sen varmasti, osotin vielä sitä hintaa ja tämä oli sitten ihan ok asian kanssa.

No nytten sitten tänään kun oltiin juuri käymässä katsomaan 24 telkkarista ni tuli vanhempieni kanssa puheenaiheeksi tämä kännykkäostosjuttu ja no sitten kun ne kysyi hintaa ja minähän sitten kerroin sen vaikkakin hieman ihmettelin ku olin jo kertonu ja mitä tapahtuukaan.

IHAN VITUNMOINEN HUUTO ALKAA!!! Ihmettelivät hintaa joka kyllä ei nyt ihan pieni ole (kännykkä+suojakotelo+toimituskulut=240€) mutta ihan ok minusta (investoijasta). No siitähän synty sitten kauhea sota ja piti väsätä kauhea palopuhe ihan improvisaatiolla siihen sitten. Yrittivätpä jopa vedot parhaaseen kaveriini lauseella "eihän ****:kaan törsää noin paljon rahaa tollasiin turhuuksiin" ni pamautin päin että kyseinen kaverini osti vajaa vuosi taakseppäin yli 2000€ tietokoneen. Vitun ärsyttävää kun pitää tulla verratuksi omiin kavereihinsa.

No tilanne kääntyi kuitenkin minun edukseni kun sota saatiin laantumaan koska onnistuin puhumaan vanhempani tarpeeksi taitavasti pussiin mutta he eivät päätöstäni kuitenkaan hyväksyneet.

No vittu jos minä olen päättänyt että hankin uuden kännykän kaikilla saatanan herkuilla niillä rahoilla, jotka tienasin kesällä saatana rämpien jossain vitun vallihaudassa 25-asteen lämpötilassa tietyömaalla Joutsenon ja Lappeenrannan välissä. Vittu pahimmillaan 14h päivässä, ni minähän vittu hankin sen.

Nyt mitä todennäkösimmin saan kommenttia että "mitä vitun järkee tuhlata johonki kännykkään noin paljon rahaa jaadijaa". Älkää suotta vaivautuko sillä saan kuulla tuota vanhemmiltani/sukulaisiltani muutenkin ihan tarpeeksi. Haistakoot paska kaikki.

Ja joo, kuullostaa perusteiniangstilta. Antaa kuullostaa. Kallis teknologia on kivaa.
- Nosextonight

Kommentit

sonoppari kirjoitti...
itse en tarvitse kännykkää muutaku soittamiseen ja viestittelyyn, kaikki muu kännykässä on turhaa.
Zenze kirjoitti...
Eihän tuo Xpressmusic nyt vielä mikään aivan hirveän hintainen ole.
janderi kirjoitti...
Toihan on halpapuhelin ja ei niinkään nykyteknologiaa...
homo kirjoitti...
opettele vittu kirjottaan
Kyl kirjoitti...
Ei se mikään kovin kummonen kännykkä ole, tai kallis.
Sorkkaeläin kirjoitti...
Ihan hyvin sä vedit. Sukupolvien välinen kuilu nyt vaan on mitä on.
Haha kirjoitti...
"""homo kirjoitti...
opettele vittu kirjottaan"""
Kannattaisi varmaan ensin ite opetella kirjoittamaan ennenkuin alat haukkumaan toisten kirjoittamista.
Ensinnäkin lause alkaa isolla alkukirjaimella ja pääättyy pisteeseen.
Gabriel H. L. kirjoitti...
"Kannattaisi varmaan ensin ite opetella kirjoittamaan ennenkuin alat haukkumaan toisten kirjoittamista.
Ensinnäkin lause alkaa isolla alkukirjaimella ja pääättyy pisteeseen." Sinulla ei ole varaa sanoa. Ensinnäkin "pääättyy" ja "ite" eivät ole sanoja. Ja mitä ovat nuo turhat lainausmerkit: " """homo kirjoitti...
opettele vittu kirjottaan""" "?
Sinä olet perseestä. Hanki kirjoitustaito ennen muiden haukkumista.
TyTn II kirjoitti...
Sanotaanko nyt näin että elä nyt saatana mee ostamaan tuota paskaa. Jos teknologia kiinnostaa niin suuntaapa huuto.netin syövereihin ja kaivele sieltä HTCn Windows mobile tai android luureja, säästää huomattavasti hankintahinnasta samalla ja ominaisuutta sekä kustomointimahdollisuuksia riittää.
Crimnor Valora kirjoitti...
Ostin nykyisen puhemimeni kaverilta yli 5 vuotta sitten käytettynä. Mitään hienoja ominaisuuksia en kaipaa. Hyvin toimii.
jojel kirjoitti...
itse sain lahjaksi pari vuotta sitten e90 kommunikaattorin kytkyllä, kun siinä sitä lopullista hintaa ei heti tajua :D buahahahaa
Kulli kirjoitti...
Haha kirjoitti...
"""homo kirjoitti...
opettele vittu kirjottaan"""
Kannattaisi varmaan ensin ite opetella kirjoittamaan ennenkuin alat haukkumaan toisten kirjoittamista.
Ensinnäkin lause alkaa isolla alkukirjaimella ja pääättyy pisteeseen. - Ja "kirjottaan" ei ole sana XD
Janne H. kirjoitti...
Olet hieno mies! Minulle jäi vähän epäselväksi mitä kallista sitten oikeen ostit? Mutta asiaan. Todella hienoa että laitat vanhempiasi vastaan! He eivät saa määrätä jos nuori haluaa olla tietoinen ympäristöstään ja osoittaa kiinnostusta tekniikkaa/brändejä kohtaan. Sinä olet varmasti hieno oikeiston kannattaja, mutta epäilen että vanhempasi eivät pidä siitä. Voi olla että käsitinväärin vanhempiesi tarkoituksen, mutta melkovarmasti he eivät pidä tästä hienosta systeemistä jota kutsutaan markkinataloudeksi! Anteeksi kun teksti on hieman epäselvä ja sarkastisen oloinen. Ja pahoittelen jos oletukseni meni väärin. Mutta sinulla ei ole mitään syytä olla vittuuntunut! Nauti puhelimestasi!
oldschoolphones kirjoitti...
minullapas on 15 e puhelin. toimii hyvin, akku vaihdettukerran, pudonnut satoja kertoja kovalle lattialle ja betonille. heitetty seinään muutama kerta. ja silti toimii aivan LOISTAVASTI. kunnes viikko sitten yht äkkii näyttö halkes mut vittuuks siinä kun vastata vielä pystyy XD
PARKK1TEHT1 kirjoitti...
Uusi puhelin olisi kieltämättä ihan vitun jees esim tällaisessa tilanteessa kun oma Xpressmusic sanoo että contact service. Pitänee viedä huoltoon ja manailla tai sit ustaa uusi puhelin. ihanaa pieksi ne kaikki NST!!!
tarra kirjoitti...
Hyvä valinta, vuoden 5800:a käyttäneenä kannatan ostostasi.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




1 avautuminen odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa