/ 8000 merkkiä käytetty
2447 - 11.1.2010 (arvosana: -53)

Voi vittu mua ottaa päähän pitkästä aikaa oikeen olan takaa saatana. Ihimiset valittaa perkele jostaki että nykyään kaikki on niin läskejä että oksettaa ja voi jumalauta, mitä paskaa, ketä kiinnostaa, että onko ihminen jotaki 5kg ylipainonen herra jumala. No vittu varmaa jotaki kiinnostaa mutta en sitte ite pidä mitään luurankoja hurmaavina kauneusihanteina vittu miksei ihminen voi olla vaan normaalipainonen iliman että aletaan iniseen joltaki suunnalta. Ei sillä että ittiä kiinnostas jos mulle lievästä ylipainosta valitetaankin vaan ku useimmilla tullee masennus ja anoreksia ja mitä kaikkia sontaa sitte ku ollaa nii läskejä vaikka valmiiksi ollaa jo alipainosia.
Vittu äitiki luulee että mää oon joku saatanan kopio siitä pitäs perkele tehä kaikki senki työt että se sais jotaki villasukkia kutua menemään vittu kultapoju veljeni saa saatana tehä mitä huvittaa, kusta vaikka lattialle ja mun pitäs siivota. Ei helevetti. Minä en ala tämmöseen paskanjauhantaan vitun vittu.
Vittu tässäkää saatanan käpykylässä oo niinku yhtää uusia naamoja ja aina pittää samoja tyyppejä katella, ei niissä sinäänsä vikaa ole vaan uusiaki tuttavuuksia ois kiva saaha.
Ja mitä vittua ku nykyään kaikki juo, polttaa ja paneskellee ympäri kyliä helevetti ja sitte ku ihiminen ei ala semmoseen nii on joku saatanan nössö. Voi vittu ei kiinnosta alakaa saatana juomaan jos joutunu koko elämänsä kattelee alkoholisoitunutta sukuaan ja kavereita saatana vittu perkeleen kukkakaali.
Vittu kuka jaksaa jotaki lukiotaki käy'ä perkele! Ja voi helevetti jotku ihimiset ei tajua ees miten e-pillereitä käytetään ja sitte märistää ku pittää viikonvällei ostaa raskaustesti. VITTU! Kaatakaa lissää paskaa niskaan kommenteilla, nyt on hyvä tuuli semmosille, lähen ens vuona lenkille purkamaan tunteitain.
- Sotanorsu

Kommentit

Vituttaa kirjoitti...
Olen samaa mieltä.
Räiskä kirjoitti...
Nii! Saatana!
mursu kirjoitti...
jea!
ToinenSotanorsu kirjoitti...
Totta!
KokemustaLiikaa kirjoitti...
Ei poikien painolla niin ole väliä. Liian laihat pojat ovat hyvinkin ruma näky.
Sitten on tämä toinen puoli josta on hyvä kertoa yksi varoituksen sana. ÄLKÄÄ koskaan hankkiko lihavaa naista, ehkä yhden illan juttuna, mutta ei suhteeseen. Yleinsä he leviävät suhteen aikana lisää ja toiseksi ovat kamalan näköisiä. Toisaalta tämä voi riippua ihan ihmisen ihanteista.
Sotanorsu kirjoitti...
Varsin upea asennoituminen elämään. Sillähän ei ole mitään väliä mitä pää kopan sisällä liikkuu kunhan on laiha ja nätti? Eikö tämä leveäminen yhtälailla päde miehiinkin että miksei poikien painolla ole väliä?
KokemustaLIiika kirjoitti...
Mietippä vähän! Laiha mies näyttää kohtalaisen hintiltä, varsinkin jos ei ole lihasta. Liian laiha nainen on myös ruma, mutta parempi kuin liian lihava. Ja asiaan: Naiset ovat enemmän tunteellisempia kuin miehet, eli ns. ruma/lihava mies voi saada nätin tytön jos on ulkoisesti siisti ja ok-heppu, mutta rumaa tyttöä ei huoli ketään paitsi tunteikkaat miehet joita kuulemma on olemassa. Pyydän tuhannesti anteeksi tuosta tekstistä ja pahoittelen virheitä. Noin homma vain menee nykyään, maailma on helvetin pinnallinen paikka. Tahdon silti korostaa etteivät kaikki ihmiset ole vielä pilalla! Käyttäkää päätänne ja opiskelkaa!
KokemustaLiikaa kirjoitti...
Niin ja lihavan naisen kanssa ei kannata ryhtyä parisuhteeseen monestakaan eri syystä. Omalle rakkaalle on aina sanottava että olet maailman kaunein ja seksikkäin, mutta jos nainen on hyvin kaukana siitä niin voiko hänelle sanoa noin? Itse en ainakaan voi. Koska haluan olla rehellinen ja itse haluan että nainen arvostaisi liikuntaa kuten minäkin. Mielestäni pinnallisuudesta voidaan syyttää urheilua, siinähän ihannoidaan hoikkuutta ja lihaksikkuutta. kiitos ja anteeksi

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




1 avautuminen odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa