/ 8000 merkkiä käytetty
2437 - 11.1.2010 (arvosana: -86)

Vituttaa tämä 2000-luku. Voiko olla mitään turhempaa? Miksei aina vaan voi olla 90-luku? 2000-2010 aivan vitun suolesta monen asian kannalta. Kesät sateisia, tylsiä jne. Muistan kun olin lapsonen vielä 90-luvun puolivälissä, voi sitä onnen aikaa! Nykylapsetkin ovat niin vitun typeryksiä ettei mitään rajaa. Siis oikeasti, kuinka moni aloitti juomaan/tupakoimaan jo 12v 90-luvulla? Ei varmaan kukaan. Vuonna 2020 aikuisikä alkaa varmaan jo 13v. Vittu kun olisi joku aikakone, millä pääsisi tästä vitusta pois. Kaupungillakaan ei voi käydä ilman että näkee näitä alkulimoja siellä tuhlaamassa aikaansa istuskelemalla yleisillä paikoilla ja herättäen muissa ihmisissä mielipahaa huutelemalla kovaan äänen, roskaten paikkoja jne jne.



Voiko edes Koskikeskuksen mäkissä käydä enään nykyään? EI! Sinne ne alkulimat tulevat koulun jälkeen istumaan joukolla ja valtaavat pöydät ja istumapaikat ja katsovat, kuinka yksi heistä juo hitaasti macflurryn. Ja vituttaa myös suomalaisten positiivinen suhtautuminen alkoholiin. Miksi lähes kaikki nuoret juovat? Mitä hienoa siinä on? Saa isomman kullin kavereitten silmissä? Ja sitten nämä nuoret jotka sanovat syyksi miksi juovat; "no emmä muute jaksa tätä", "Ku kaveritkin juovat!". Vittu mitä surkimuksia... Ja vituttaa vanhemmat jotka ostavat lapsilleen vkonloppujuomat. Ja syyksi he kertovat että parempi vanhempien ostaa ne juomat kuin että ostavat joltain pulilta. Ja aina sama vitun selitys; "Nuorethan ovat juoneet aina ja tulevat myös juomaan tulevaisuudessa!" Miksi edes juoda ylipäätänsä?? Vittu täällä Suomessa asuu vajaita vanhempia.
- (/\)

Kommentit

kalja <3333 kirjoitti...
olet väärässä, niitä on muuallakin
säälikää mua kirjoitti...
Kerrankin joku, joka näkee asiat oikeassa näkökulmassa! Olen täysin samaa mieltä. Koska olen itse kaupunkimainen nuori, niin joudun juuri näiden kusipäiden kanssa viettämään jokapäiväistä elämää.

Toivoisin myös itseasiassa itsekin 80-90 luvulle lähinnä sen kulta-ajan pelikoneiden ja pelien takia niinkuin NES, atari, street fighter jne.
Minäminä kirjoitti...
Mun pikkuveli alotti polttamaan 9 vuotiaana ja se oli 90 luvulla että kyllä sitä sillokki sattu. Se kyllä on melko vitun ääliö tyyppi että ei kelpaa yleistää mutta kuiteski.

Kyllä muakin kuitenki vituttaa semmoset 12 kesäset jotka juo joka helvetin viikonloppu. Ite join ekaa kertaa vähänkään enemmän 15 vuotiaana ja sitte kunnolla vasta lukiossa ja nykyään juon vaan max pari kertaa kuussa.
asd kirjoitti...
aika kultaa muistot vai mitenkäs se menikään..
Pöllö kirjoitti...
Asiaa puhut mies-tai naine hyvä :). Mut kuiteski oot täysin oikeassa, nyky nuoriso on perseestä. Olen itse 16.
Arvon Nuoriso(ei tekstin kirjoittaja)
Terveisiä perseestä!
yesprz kirjoitti...
Mun pikkuveljen kaverit polttaa kans ja alkoholiakin on jo tullu maistettua. 9v. ikää mittarissa.
Perkele!!! kirjoitti...
Puhut ihan 100% asiaa!
nuorisovittuun! kirjoitti...
tää teksti pitäisi lähettää joka kaupungin päättäjille/ nykynuorten vanhemmille!
Tana kirjoitti...
Sama.

Aikuisetko/vanhemmatko näille on tän paskan saanut päähän?
jäätelö kirjoitti...
Miten McFlurryä juodaan?
tgry6 kirjoitti...
ne odottaa että se mcflurry sulaa vitun lima.
Montgomery B. kirjoitti...
"Sinne ne alkulimat tulevat koulun jälkeen istumaan joukolla ja valtaavat pöydät ja istumapaikat ja katsovat, kuinka yksi heistä juo hitaasti macflurryn"

Repsistä.
kaikkonen kirjoitti...
Nyt on 2010-luku, ei 2000-luku.
PubBritannia kirjoitti...
YSÄRI TAKAS! Teidän pitää tulla kokemaan ysäri! Pohjois-Helsinki! KANTSU 420! TÄÄLLÄ ON YSÄRI VIELÄKIN. Itiksen prismaan tuli jouluna pleikka 1 myyntiin ja hinnat on vielä markoissa! YSÄRI ON TÄÄLLÄ!
hgf kirjoitti...
Täyttä asiaa!!!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




1 avautuminen odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa