/ 8000 merkkiä käytetty
2372 - 5.1.2010 (arvosana: -59)

Vituttaa jengi, jotka kehtaa itkeä paskoista parisuhteista. NIISTÄ SAA EROTA! Mitä vittua kiduttamaan itseään ja toista, kun ei vaan natsaa.

Muutenkin ihmisten pitäis tajuta elävänsä vain itselleen. Ollaan niiden ihmisten kanssa joiden seurasta nautitaan. Miksi pitäisi ripustautua? Hä?

Vittu.
- De Mello

Kommentit

jaah kirjoitti...
Ahem. Juu, teoriassa oikein. Muistuttaisin kuitenkin, ettei elämä tule kenenkään kanssa olemaan pelkkää ruusuilla tanssimista. Mikäli haluat joskus kahta kuukautta pidemmän parisuhteen, joudut myös kestämään kumppanisi ärsyttäviä puolia.
mau kirjoitti...
No aivan!
De Mello kirjoitti...
Miksi haluta pitkää parisuhdetta? Miksi sopimuksin ja lupauksin sitoa itsensä toiseen? Miksei vain ole ihmisen kanssa koska haluaa? Ja kun ei halua, niin ei ole. Eikö tää nyt oo näin simppeliä?
läskitön kirjoitti...
EI! vai onko en tiedä.
Juji kirjoitti...
no oon sun kanssa samaa mieltä, jos ruikuttaa parisuhteen huonoutta niin siitä voi lähteä. kuitenki oon samaa mieltä et parisuhteet ei aina oo ruusuilla tanssimista mut silti se suhde voi olla niin hyvä ettei siitä tartte ruikuttaa eikä tartte lähtä mihinkään.

niin että jos ei toimi niin erotkaa!
H kirjoitti...
ripustautuminen ei oo sama, ku parisuhde. en oo yhdessäkään pitkässä parisuhteessani ripustautunu toiseen. sen sijaan olen kunnioittanut toisen huonojakin päiviä, antanut niille tilaa. itekään aina oo ihana;)

lupaukset tuo vakautta, itse en ainakaan pystys joka päivä miettiin, että kiinnostaakohan toista osapuolta tänään vai ei.

juji on oikeessa, suhteet voi olla paskaaollessaankin niin hyviä, että ei tartte ruikuttaa/lähteä minnekään. eriasia puida ongelmia esim kaverien kanssa.

jollei toimi, niin ihan oikeesti, erotkaa. en haluis koskaan, että mun kanssa oltas muusta, kun oikeasta rakkaudesta. rehellisyys on hyväksi, tässäkin.
sonic kirjoitti...
eiköhän jokin oo pielessä, jos niitä huonoja päivä on suhteessa enemmän kuin hyviä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa