/ 8000 merkkiä käytetty
2346 - 4.1.2010 (arvosana: -61)

Vituttaa se että on tällänen tasanen vitutus ollu vuoden alusta päällä. Vitutus lakkaa puoleksi minuutiksi kun oon kavereiden kanssa (joita minulla on paljon, onneksi). Tasainen vitutus päällä koko ajan. En itsekkään tiedä varsinaista syytä vitutukselle. Tälle ärsytykselle on monia pikkutekijöitä. Voi kun voisi vain olla, saisi pään täytene jotakin hyvän sauran, rennon olon ja one love koko maailmaan! On ihan liikaa säätöä ja paskaa maailma täynnä. Voi kun voisi vain olla ja nukkua ympäri maailmaa. Voisi vain unohtaa kaiken ja leijailla taivaalla rennossa fiiliksessä. Mutta kun ei. Koulu sujuu hyvin, on paljon kavereita, olen suosittu jne. kaiken pitäisi olla täydellisesti mutta ei! Kaikki tuntuu kusevan vaikka siat ovat hyvin mutta silti vituttaa. Tämä ei ole teiniangstia koska sitä minulla ei juurikaan ole ollut eikä tule. Vitutukselle on syynsä tai oikeasaan monia pikkutekijöitä. Nyt kun vituttaa en edes halua olla kavereideni kanssa, haluaisin vain olla yksin ja nukkua/leijailla jossain tyhjiössä.

Kaikki oli niin hyvin vuoden 2009 loppuun. Kunnes kiakki tapahtui kauhea masennus iski päälle. Voi kun olisi joku jolle puhua, en kehtaa mitään terapiaakaan ottaa koska se vaan kertoisi että olen heikko luovuttaja. Onko tämä lopun alkua?

Kavereille asiasta en voi kertoa koska ei ole mitään kerrottavaa. Sanat eivät tule suustani, ne vain pyörivät aivoissa kaiken muun aivopaskan seassa.

Pian alkaataas koulu ja paskaa tulee ovista ja ikkunoista tuutin täydeltä. Voi kun voisi vain olla ja elää juuri tässä hetkessä. Itsemurha olisi ratkaisu mutta en aio luovuttaa tätä taistelua niin helpolla. Itsemurhalla saisin myös sanomaa esille että miten ei tule toimia. Vanhempani ja minä olemme niin eri ääripituudella että en halua edes nähdä heitä ettei puskee taas armoton vitutus.

Voi kun voisi vain päästää irti ja lähteä ja anta aopetuksen vanhemmilleni jota he eivät ikinä unohda. Haluaisin että he kieriskelisivät itsesäälissä koko loppuikänsä. Kuolisivat maseentuneina paskoina. Kuitenkin jos tappaisin itseni se kuolemanjälkeinen paikka olisi epämukavempi kuin nykyinen ja sitten katuisin sitä "miksi tein niin"

Propsit kiakille jotka jaksoivat lukea loppuun. Ihan sama mitä kommentteja laitatte, mua ei enää kiinnosta tässävaiheessa kommentit.
- one love maailmaan

Kommentit

sama tilanne kirjoitti...
ymmärrän sua täysin! Hyvä avautuminen.
vittuuntunut kirjoitti...
kuunnelkaa tämän linkin biisin kanssa http://www.youtube.com/watch?v=YZpYMMifIjA
edellinen kirjoitti...
siis lukekaa ja kuunnelkaa biisi samaan aikaan
wait what kirjoitti...
en haluu vittuilla mutta siis sulla on vitutus ollu öö neljä päivää ja mietit itsemurhaa? ok mitä
Apinasimpanssi kirjoitti...
Kaksi sanaa: Teini ja tekemisen puute :/
:o kirjoitti...
wait what kirjoitti...
en haluu vittuilla mutta siis sulla on vitutus ollu öö neljä päivää ja mietit itsemurhaa? ok mitä

^that
believe kirjoitti...
itsellänikin oli vielä noin puoli vuotta sitten armoton masennus ja vitutus, kunnes löysin uusia kavereita, sekä itsekseni ja ammattikoulun myötä, ja elämä hymyilee jälleen!
penti kirjoitti...
Älä nyy ainakkaa ittees mee teloo tai kettää muuta.
Alota vaikka uus harrastus jossa saa purkaa paineita tai sit nostaa adrenaliinin huippuunsa ni kyllä vitutus lähtee, sitä ei edes kerkee ajatella on muuta mukavaa tekemistä.
FuckThisShit kirjoitti...
Tuttu juttu. Joskus kärsin saatanan pitkästä vitutuksesta.
En tosin masennuksesta, siihen mulla ei ole ikinä ollut aihetta.
Mut hei, hyvä avautuminen, täytyy sanoa.
fh kirjoitti...
ääripituudella... tarkoitit kai aaltopituudella tai ääripäitä verrattuna toisiinsa?
Live and learn kirjoitti...
Kannattis käydä vaikka lekurille avautumassa, kyllä se nakkaa semmoset lääkkeet että loppuu se masentelu. :)
Live and learn kirjoitti...
Ja toisekseen, kunnon vitutukseen auttaa vaan kunnollinen hajottaminen. Oikeen ku naksahtaa päässä, niin oi sitä onnea kun saa luvan kanssa hajottaa jotain atomeiks! Varaa vanha näppis ja mäiski se hyvällä omatunnolla palasiks ens kerralla.
nans kirjoitti...
Tuo sun avautuminen kolahti kyllä täysin meikän elämään. Iha samaa paskaa, ei tiedä et mikä vituttaa mut vituttaa kuitenki, masentaa, suunnittelen et ajais vaikka autolla seinää tai johonki.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa