/ 8000 merkkiä käytetty
2187 - 22.12.2009 (arvosana: -76)

Vituttaa kun amikset saa paremmin kesä- ja muita töitä. Jos lukiota ja amista verrataan niin amis voittaa. Nykyään lukio on se viimenen paikka jonne haetaan, ja arvostus sen mukanen.

Suuri osa opiskelijoista lukiolla on pelkästään sen takia kun eivät päässy muihin oppilaitoksiin.( ainakin tällä seudulla)

Olis varmaan pitäny mennä amikseen ja päästä töihin.

(kyllä mä oon silti mielummin lukiossa tällä sentään oppii jotain ja pääsee mieluiseen työhön sitte joskus.)
- Lukiohinttari

Kommentit

sonoppari kirjoitti...
Ja ette sitte kirjota yhtäkään asiatonta kommenttia, ihan sama vaikka väittelettekin tästä, ette pääse siitä yli ettekä ympäri joten turhaa koko väittely (Siis että "amis on paree ku lukio") jne
Amis kirjoitti...
LOL Heti tuli eka! Amis won the mach! sry
aaaaaaaaaaaasss kirjoitti...
"Suuri osa opiskelijoista lukiolla on pelkästään sen takia kun eivät päässy muihin oppilaitoksiin.( ainakin tällä seudulla)"
onneksi pk-seudulla on eri tilanne kuin mummon peräpitäjillä...
P kirjoitti...
No itse en ottais lukiopohjalta ketään kesätöihin, kyllä ammattikoulutusta tarvii olla jos pitää palkkaakin maksaa?
kirjoitti...
Amitsusta valmistuneet eivät voi päästä mieluiseen työhön siis? Sangen ikävää..
sama mies kirjoitti...
En ainakaan minä DUH
abysmalgrave kirjoitti...
Sähköltä valmistuneena pahvilaatikoita puran ja paitoja laitan muovipussiin. Lukion käyneet ei saa sitäkää :D
jep kirjoitti...
Lukiolaiset sentään ymmärtää jotain sanajärjestyksen päälle.. Vaikka Suomessa onkin suhteellisen vapaa sanajärjestys, edellisen kommentoijan (AMIS) lause oli päin persettä :)
LUKIO LAINEN kirjoitti...
Toista vuotta lukiolaisena ja työtä on kyllä riittänyt, joten en ymmärrä tuota väitettä, että lukiolaiset eivät saisi työtä. Ja lukio oli ekana hakuvalintana yhteishakua tehdessä, ei missään vaiheessa käynyt edes mielessä amikseen meno, kun tulevaisuus oli vielä apposen auki. Olen lukiolainen ja ylpeä siitä, kavereita riittää ja elämä on mukavaa, työtä saa tarvittaessa jne. Joten AMISOWNAA-pojut voisivat pitää leipäläpensä ummessa.
lukiolainen kirjoitti...
nii itekki lukiolaine ja joka kesälle oli kyllä töitä
am15 kirjoitti...
amis se vaan tienaa enemmän!
Amisnainen kirjoitti...
Lukiolla ei tee yhtään mitään ellei rupea joksikin saatanan matikantohtoriks että tarvis osata jotain ihme myitä ja muita paskayhtälöitä. Mitä helvettiä mä tulen koskaan tekeen jollain yhtälöilläkään mitään?
Blaargh kirjoitti...
Itse menin amikseen, koska lukio ei kiinnostanut. Lähinnä ehkä etsin "helpon" reitin päästä nykymenoon mukaan, kun on ammatti johon olen kouluttautunut.
Mitä kesätöihin tulee, itsellä ei ole vielä kertaakaan niitä tullut. Okei, viime kesänä koitin hakea ensimmäisen kerran. Ensi kesäksi pitää yrittää kovemmin. Että ei se väite "amis saa paremmin kesätöitä" pidä oikein paikkaansa. Se riippuu niin tuurista, työnantajasta ja millon mistäkin.
Kirjotukset wtf kirjoitti...
Nii lukiohan o pelkästää yleissivistävä oppikoulu. Mihinkää autokorjaamolle ym. on kyllä turha lukiolaisena hakea ellei muuten satu tietämään autoista jotain. Lukiossa opiskellaan, jotta pääsee opiskelemaan lisää, toki kassalle ym pääsee kesätöihin jos tahtoo. Sitte myöhemmin kyllä riittää töitä. =)
lol kirjoitti...
kävin itse lukion, nyt opiskelen yliopistossa. olen ollut 7 vuotta kesätöissä yläasteen 7:ltä luokalta asti. se on asenteesta kiinni. äitini on luokanopettaja ja isäni on kuollut kun olin pieni, suhteita ei ole ja olen itse joutunut kaikki työpaikat hakemaan. mene töihin hippi ja lopeta intternetin selaaminen yöhön asti niin sitä pimppalooraakin alkaa herumaan... jeesus kristus sentäs... nyt kun armeijatkin on käyty ei kukaan amiksen käyneistä kavereistani ole päässyt alansa töihin ja 27 vuotias isoveljenikin katuu suuresti käneensä amiksen ja sai töitäkin vasta 2 koulutuksen jälkeen ja häntä vituttaa päivittäin tehdä paskaduunia. lukiolainen voi rakentaa taloa mutta hitsari ei johda nokiaa
Pentikäinen kirjoitti...
Ammattilukioon vaan. Itse olen turvallisuusalalla ja kävin kaikki lukion pakolliset kurssit vuodessa. Samalla opiskelen Japania ja kohta lähdössä vaihto-oppilaaksi:P Sori, ei pitäny "avautuu" tällee täs mut vähä venähti=)
sdfDEFA kirjoitti...
Hahhaa :D Lukiohinttarit, luulette olevanne niin vitun paljon parempia. Ite oon nykyään kauppiksessa, mutta kun amista vähän aikaa kävin, niin heti ekana ne näytti sellasen dokumentin, missä oli FAKTATIETOA siitä miten amikset tienaa paljon paremmin jos kunnianhiemoa löytyy. Että haistakaa paska vaan.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa