/ 8000 merkkiä käytetty
2156 - 20.12.2009 (arvosana: -64)

vittu kun voi ärsyttää asiakkaat !
miten vitun vaikea on sanoa "hei" tai "kiitos" ?! ja mikä vitun ongelma siinä voi olla, että kun tulee ostamaan kolme kaljaa niin KAPPAS VAAN kortilla ei ookkaan rahaa tarpeeks ja sitte halutaan maksaa osa käteisellä ja osa kortilla eikä siltikään oo varaa. vittu. ja vittuako tarvii humalaisten asiakkaiden alkaa avautumaan mitä minkälainen persoona minäki oon, ku he näkeekin mut niin usein ja eri tilanteissa. eikä ole vittu mun tehtävä kysellä sitä vitun bonuskorttia koska ne vitun pisteet siitä ittelles menee ni sietäis muistaa antaa se. ja vittu voin vihata kaivaa kolikoita hikisten asiakkaiden käsistä kun ei itse jakseta laskea.
ahh rakastan mun työtä =)
- mii

Kommentit

vituttaa kirjoitti...
Asiaa! Vituttaa sellaset kusipäätuppisuut, jotka vaan kattelee pitkin nokkaansa eikä voi sitä turpaansa avata sen vertaa, että sais edes sen "hein" sanottua. Ei mitään käytöstapoja!!! Tollasille vakioidiooteille mä en aina ees jaksa sanoo mitään, tietää ettei ne mitään vastaa kumminkaan niin vittuako edes vaivautua.
gfhghfghhgghhg kirjoitti...
ostan aina samasta kaupasta pienen pullon lähdevettä ja maksan sen aina visalla :D mahtaa niitä myyjiä vituttaa. mutta toisaalta; asiakas on aina oikeassa. muistakaa se saatanan kiittämättömät moukat siellä tiskin takana!
The vittupää kirjoitti...
haista sinä gfhghfh pitkä vittu. Asiakas ei todellakaan ole aina oikeassa ja useimmiten täysin tietämätön mulkku joka vain luulee jotain tietävän jostain. Toivottavasti joku kerta myyjä käskee sun suksia vittuun sen lähdevetes kanssa saatanan apina.
mii kirjoitti...
kyllä pitää olla elämässä oikeesti jotain vialla jos saa jotain tyydytystä siitä, et ostaa vesipullon ja maksaa kortilla, ja vielä sen takii et se muka ärsyttäis kassahenkilöitä =) voi luoja. lepposaa joulua vaan kaikille !
asd kirjoitti...
oiskos ne koulut kannattanu käydä, että oisit kunnon työt saanu.
kauppias itse kirjoitti...
paska oot työssäs, ei oo asiakaspalvelijaks... tee asiakkaille palvelus ja eroa
vituttaako? kirjoitti...
muistakaa se saatanan kiittämättömät moukat siellä tiskin takana ei se palkka tipu ellei vähän niitä kyyneleitä vuodata!!!! luuletteko että esimerkiksi opettajan työ on helppoa???? sulla se loppuu siihen ku työpäivä on ohi, mutta joillakin ne työt seuraa kotiin asti!!!!! on se varmaan niin helvetin raskasta vinguttaa sitä visaa ja istua siinä penkillä...
mutta ehkä se ongelman ydin onkin just siinä? eti joku haasteellisempi homma, mites olis roska-auton kuljettaja?, jätteiltä ei pahemmin tartte bonuskortteja kysellä...
ja anna niitten juoppojen ostaa rauhassa kaljansa, ne on nähny enemmän elämää kun sinä i bet
hefi kirjoitti...
Juuri tämän takia minustakaan ei tule KOSKAAN asiakaspalvelijaa.
Anonyymi kirjoitti...
Vituttaa, kun patologinen valehtelija ja pedofiili Thomas Aho Tammisaarelta ei jätä leikkipuiston lapsia rauhaan ollenkaan ja pelaa pelimiehen roolia.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




2 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa