/ 8000 merkkiä käytetty
2064 - 11.12.2009 (arvosana: -77)

Voi vitun vitun vitun vittu.

Miksi
naiset
NALKUTTAA?
Siis miksi helvetissä niiden on pakko avata se naama joka ikinen kerta kun on joku maailman mitättömin pikkuasia pielessä. Sen vielä kestäis jos ne tekis sitä vaan menkkojensa aikana, mutta on se nyt saatana kun valituksen määrä vaan kasvaa ajan mittaa. Tässä alkaa ymmärtämään niitä jotka ei suostu sitoutumaan vaan hankkii baarista satunnaisia hoitoja kun ei yksinkertaisesti vaan vittu JAKSA kuunnella sitä vitun ininää joka vitun pikkuasiasta, joka alkaa vaivihkaa kun ollaan tunnettu jonkin aikaa ja pidetty hauskaa yhdessä, tultu tutuiksi.

Siis siinä vitun vaiheessa kun tuntuu että tämän akan kanssa voisi viettää vaikka loppuelämän, juokse! Vittu juokse niin lujaa ja kauas pois ettei se nainen enää sinua löydä.

Minä en ole sovinistisika, joka makaa jollain vitun sohvalla, juo kaljaa ja pieree katsoessaan jalkapalloa joka helvetin illan. Saatana soikoon, en pidä naisia itsestäänselvyyksinä. Väitän että osaan ottaa huomioon toisen tunteet, osaan kuunnella sekä keskustella, mutta sitä VITUN NALKUTUSTA en osaa kuunnella, en halua kuunnella enkä enää koskaan aio kuunnella. Se on loppu.
- Crimnor Valora

Kommentit

huohnaiset kirjoitti...
naisena sanon tähän, että
...
olet aivan oikeassa.
H kirjoitti...
yhdyn myös naisena edelliseen... tunnen nalkuttavia naisia, enkä tykkää.. mä sanon jos on todella sanottavaa. enkä jäkätä smaasta asiasta viikkotolkulla/ota myöhemmin samaa esiin.

kiitos ja anteeks.
Crimnor Valora kirjoitti...
Ei ne naiset itse koskaan myönnä nalkuttavansa... Vika on siinä miehessä joka osti vääränmerkkistä shampoota tai joka ei muistanut jotain kummin kaiman kissan nimipäivää. Kaikki kohtaamani nalkuttajat ovat olleet hienoja ihmisiä lukuunottamatta tätä hiljalleen kehittyvää, vittumaista piirrettä. JOS SINÄ PARISUHTEESSA OLEVA NAINEN LUET TÄTÄ NYT, MIETI ENNEN KUIN SEURAAVAN KERRAN "HUOMAUTAT" MIEHELLESI JOSTAIN.
H kirjoitti...
jep. ...ei tulis mieleenkään vinkua jostain shampoosta yms, jos en pysty ite repeen kauppaan ja toinen tuo väärää, ni oumai. tuskin sitä tahallaan väärää tuo.

mä oon vetäny herneet jos on 5 min varoajalla muutettu jo sovittua syyllä "en mä jaksakaan" tms, ja myös siitä, että mies ei hakenutkaan mua paarista vaikka oli sovittu. "mä varmaan sammuin".. :D

jälkikäteen naurottiin yhdessä. oli sovittu, että tullaan yhdessä kotiin eikä mulla ollu avaimia. (en ottanut kun laukku oli pieni, joten aattelin etten tartte avainta samaan osotteeseen. oma moka, myönnän/myönsin. :P)
pena pedaali kirjoitti...
ihan hyvin sanottu...

jos omaa eukkoa en ois ottanu niin ei varmaan ikinä ois mikään vituttanu:)

Crimnor Valora kirjoitti...
H, totta kai tuommosista ohareista saakin suuttua... Itekkin varmasti ottasin jonkin verran pulttia jos joku tuolleen tekisi. Mutta tosiaan kaikki "pikkuininä" on jotain turhinta maailmassa sotien ja nälänhädän jälkeen.
jou kirjoitti...
Vituttaa kun nalkutan itekki. : ( Vihaan nalkutusta ja ymmärrän ettei ne ukotkaan siit tykkää.
H kirjoitti...
Crimnor, niin saa. ^^ ..jälkikäteen vaan naurattaa tommoset aina. :P

uskomatonta seurata vierestä esim kaveripiirissä jotain vitun miimiimii:tä ja sitten nää samat akat ihmettelee, ku niitten miehet "ei tajua mitään naisista"/ota huomioon (=tottele). sit mä oon ihan O_o ja yleensä kommaan jotain, että "niin siis.. mäkään en tajunnu, mistä vedit herneet. etkö sä ite osaa imuroida, jos sua häiritsee?" (yhy yhy) aaargghhhh!!!

ja nää samat naiset ei tajua, miks niitten miehet kertoo mulle ihan vitusti kaikki OIKEITA juttujaan "ei se mulle koskaan puhu tommosia".

oikeesti.. wtf?? en mäkään kerro mitään kelleen, joka vaan aukee jostain turhasta. voi vitut.
SEOLOPPU kirjoitti...
Se on loppu nyt perkele !
metalgirl kirjoitti...
mua pelottaa, että musta tulee joku vinisevä ämmä, joka vinee joka asiasta ja korostaa naiseuttaan. KUN me naiset pälälää
Jee... kirjoitti...
Minä en pidä miehiä niin itsestään selvyyksinä että nalkuttaisin heille. Ei kukaan kestä semmosta stnan nalkutusta 24/7.
>.> kirjoitti...
vittu sä jätkä puhut asiaa:D juoskaa jos vielä ehditte:P
HaistaSinäPaska kirjoitti...
Voi luoja mikä urpo. -.- Vittuakos yleistät saatana? Miehet on ihan samanlaisia paskoja et valittaa joka vitun asiasta.
Hissu kirjoitti...
Ylläoleva ei taida käsittää kokonaisuutta? Paljasti vain itsensä siinä mielessä että on myös itse nalkuttava ämmä.
bhy kirjoitti...
Niin siis naisethan ei tietenkään ole omia persooniansa, vaan jokainen nainen on samanlainen ja jokainen nalkuttaa.
Vituttaa tollaset idiootit.
survivori kirjoitti...
AAMEN! Entinen vaimoni oli suoraan yhteydessä saatanaan, he juonivat yhdessä mistä nalkuttaa ja mikä olisi pilalla ja miksi sitä ja miksi tätä, kovaan ääneen hän minulle monesti sanoi että jos minä pettäisin niin hän jättäisi heti ja täyttä kiukkua kertoo sen kun itse oli kerran jo minua pettänyt. Toisen kerran jälkeen ero ja piste. Sitten hän itkee että enkö rakastanutkaan häntä??? Mitä vittua? siinä vaiheessa juoksin ja kovaa minkä kintuista pääsin.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa