/ 8000 merkkiä käytetty
2042 - 9.12.2009 (arvosana: -50)

Vituttaa noi pyöräilevät muijat Saatana. Ne perkeleet kun luulee ajavansa yksin tieliikenteessä aamu ja iltapimeällä.

Ei ole heijastinta, ei valoja. Muijalla on yleensä pipo tai myssy saatanan syvällä päässä, ettei vain tajua tästä maailmasta helvettivie mitään. Siinä vielä takin huppu ympärillä monella extrana. Nyyh, Nyyh!!!

Ja voi vittu kun ne kaahaa pyörätiellä eteenpäin ja hups ilman perkeleen ennakkovaroitusta ne saatanat kääntyy suojatielle eteen. Ainoa asia mikä niitten tollojen päässä liikkuu, on pole, pole pole pole, ja laput on silmillä kun lahtiin menossa olevalla elukalla.

Voi vittu miten monta kertaa on tullut vedettyä liinat kiinni ettei noi ämmäparkojen lapset joudu konepellin kautta orvoiksi. Poliisit asialle ja kyttäämään noita akkoja ja saatana isot sakot jokaiselle perkeleelle. Paras aika on aamu puolikuudesta yhdeksään ja iltapäivällä kolmesta kuuteen.

Ja tiedoksi! Jos helvettivie joku muija siihen konepellille kiipeää, niin haukun perkeleen ensin ja vasta sitten alan katella hengittääkö eläin!"!!
- Muijat kumoon

Kommentit

KiroilevaSiili kirjoitti...
Saanko arvata? Kirjoittaja on autoilija, jolla on niin vitun kiire jonnekin... xD
huumekoera kirjoitti...
No... en ole AP mutta postaanpa autoilijana kumminkin

vitutus ei johdu siitä et on kiire vaan siitä että EI noita ilman heijastimia meneviä mustiin pukeutuneita edes näe!!
-
ite kiroan kaikki heijastamattomat kusipäät liikenteessä.
Tämän takiahan pitäisi olla heijastinpakko koska monessa tapauksessa se helvetin talutettava koira, jolla on valkoinen turkki, näkyy paremmin kuin itse taluttaja joka ei kykene ainuttakaan näkyvää vaatetta pukemaan päällensä, heijastimista puhumattakaan.......
kopskops kirjoitti...
sen on pakko olla jotenkin in leikkiä hengellään. ?

en ees oo laskenu, montako arjen sankaria oon lähes keilannu, kun ei vaan näe ennenkö kohdalla. sit vaan toivot, ettet esim peilillä kipannu kumoon kaveria, joka ei osaa a) edes ajaa (pyörällä)reunassa ja b) uskomattomien batmanväistömanööverien jälkeenkään ei tajua sitä heijastinta seuraavana aamuna/iltana laittaa - Rekulle kyllä, jos tuuri käy. voi jumalauta.

huolestuttavinta on, että aikuset ei huolehdi, että lapsilla on heijastimet, ym vermeet. nimim. oho, siinä meni vissiin petteri 8v kouluun -mustissa.
kopskops kirjoitti...
tulipa sekava teksti, sori. :P mut siis. heijastimet, saatana!!!!!
Pyörä muija kirjoitti...
Olen pyöräilevä muija,jonka päälle auto ajoi,ylittäessäni pyörällä suojatietä vihreillä valoilla.Pyörä meni lunastukseen ja itse matkustin konepellin päällä pitkän matkaa suojatien yli ennenkuin autoilija ymmärsi jarruttaa.Pamahdin auton etulasia päin sellaisella voimalla,että lasiin tuli muotoiseni kuoppa ja meni murusiksi.Selvisin itse ihme kyllä ruhjeilla vaan.Olisipa perkele ollut vähän kovempi vauhti vielä, että olisin lentänyt vauhdilla ikkunan läpi sitä autoilijaa päin näköä, että olisi kunnolla tuntunut hänelläkin myös.Joten vituttaa autoilijat,jotka ei pidä pyöräilijöitä ihmisinä,vaan joinakin elukoina vaan,niinkuin sinäkin näköjään my

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




2 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa