/ 8000 merkkiä käytetty
1964 - 4.12.2009 (arvosana: -37)

Nyt kyllä vituttaa pahemman kerran,

Ylä-Koulussa on niin saatanasti turhii aineit, Esim. Joku helvetin Ruotsi?, Biologia, Maantiede, Historia, Liikunta, Uskonto ja nää Helvetin Turhat Valinnaiset, (2x Kuvamataide, Köksä)

Se tässä vituttaa saatanasti et, miks vitus täytyis "opiskella" jotain saatanan Uskontoa. Ja helvetti ku mä oon saatanan ortodoksi, joka on helvetin harvinainen, meijän seudul...


Ja viel ku se fägäri (uskonnon opettaja) ei jaksa tulla meijän kouluu ku, "Hänen mukaan hänellä on liian vähän oppilaita, opetettavana."
Sit tää Fägäri ja joku saatanan random pohti siten, että "minä menisin, Viereiseen kouluun (joka on 5km pääst mun himast) opiskelemaan uskontoa" Aamutunnin...

Ja ku mä en saa illalla unta yhteen asti nii on vitun rasittavaa nousta torstaina 07.25...

Ja ku mä oon käyny siel vain n. kaksi kertaa siel. Nii vittu mul on niin lähel et mulle tulee "ehdot"
Saatana noitten ehtojen kanssa joku saatanan nörä on suunitellu ne, Että Lomalla tulisin kouluun opiskelemaan... Se on lähes sama asia et, mä niinku elättäisin niitä lomalla. Eihän nää "horot" ilmaseks tee töitä. Vittu ne on varmaa iha munapystys. Ja mitä vittua mä tekisin uskonolla? Ja monissa muissa mais ei ees vittu opeteta sitä. Tälläst vittumaist tekstii tällä kertaa, saattaa olla vähä satanistisesti sekoilevaa tekstii.

- Ibrahim ^^

Kommentit

Ussanope kirjoitti...
Ei uskonnossa opetella pelkkää omaa uskontoa vaan tutustutaan muihin uskontoihin.
Ota ET jos ei uskonto kiinnosta.
Ehkä olet vaan laiska ja tyhmä paska.
.,.,., kirjoitti...
Itsekin olen yläkoulussa, ja olen aika pitkälti erimieltä. Historia, Maantieto, Uskonto jne. ovat yläkoulussa lähinnä yleissivistäviä...
dasd kirjoitti...
Olet harvinaisen typerä ihminen. Ja heräät JOPA 7.25? Kuule junnu. Opettele herään siinä 5.30 niin tiedät mitä se työelämä on.
Viikonpäivä kirjoitti...
Herän määki 7.25 ja sitte mullo jopa 5 min saada vaatteet pääle käydä kusel ja mennä dösikselle. Ja himassa oon sitte viiden aikaan. Jos käy hyvä tuuri. Mut faija herää puol viis(04.30), Lähtee töihin. On töissä kuudesta(6.00) kahdeksaan(20.00) parhaina päivinä, sit se tulee himaa ja menee nukkuu. Et ei sun elämä kauheen pahaa oo. Lue vaan vittu uskontoo ja maantietoo ni saat rahaaki joskus.
HEE kirjoitti...
Käy vaan se yläkoulu (ei Ylä-Koulu) rauhassa loppuun ja opettele, että kouluaineiden nimiä ei kirjoiteta Isolla Alkukirjaimella, ellei sitten ne aloita lausetta. Pilkun jälkeen sana ei ala isolla kirjaimella.
Ja historian, biologian ja uskonnon opiskelu on jatko-opintojen kannalta tärkeää, joten tässä vaiheessa vois todeta et asentees on perseestä, et sä tolla tavalla tuu pärjäämään työelämässä, että klo 7.25 herääminen tuntuu mahdottomuudelta.
asd kirjoitti...
Yhdessä asiassa olen ihan samaa mieltä. Ruotsi on turha aine ja sen pakko opettamisesta käydään keskustelua. Todennäköisesti se poistuu vasta sitte kun olen jo lukion saanu loppuu mutta vähän parempi mieli tulee kun ajattelee että kaikkien ei tarvii kärsiä siitä. (Fede the troll)
Mutta muut listaamasi aineet ovat kyl ihan hyvä suorittaa kunnialla läpi-->esim historia on ihan helvetin hyvää yleissivistystä
metalgirl kirjoitti...
hohhoijaa, joskus mun pitää mennä kahdeksaan linkalla. No nousenpa ylös sit 5.30
ja ne aineet on sivistäviä ja sinä todellakin tarvitset niitä. Kyllähän se tuntuu nyt kauhealta ja ahdistavalta, mutta helppoa siellä yläasteella on
asd kirjoitti...
yläasteella... se on sama kuin ala-aste mutta kuullostaa hienommalta.. olet sivistyksen tarpeessa ja vielä todellinen kakara.. ja että ihan 7.25 joudut heräämään... en muista milloin olisin saanut niin pitkään nukkua..
Munakoiso kirjoitti...
LoL mikset saman tien luetellu kaikkia loppujakin aineita jos kerran noin vituttaa. :DD
Ja 7.25 ei tod oo aikasin hei.
sdfgvb kirjoitti...
Mä herään varttia vaille kuus että ehin puol seittemäks dösärille.
Omasta mielestä kaikki noi aineet mitä tossa luettelit oli ihan mielenkiintosia. Paitsi tietenki ruotsi, kaikki periaatteet sitä vastaan.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa