/ 8000 merkkiä käytetty
1867 - 28.11.2009 (arvosana: -64)

SIIS voi vitun teiniäidit! Luin tossa äsken yhden avautumisen missä joku sai tietää että HURRRJAA, joku 17-vuotias oli raskaaks tullu! Se ei oo omasta mielestä yhtä paha kuin jotku 14-16-vuotiaat jotka päissää menee ja vähä pelleilee jätkien kaa, ja sit hupsista ollaanki raskaana! Voi vitun jee hienoo ku jää sitte väliin yks vuos koulussa tai ehkä jopa koko koulunkäynti ja sit ku ollaan 25-vee nii takas koulun penkille hienoo onneks olkoon namnam. Ja sitte että kukaa lähipiiristä ei uskalla sille saarnata, ollaan vaan jossai vitun galtsussa maha pystyssä ja kaverit on vaa sillee "AWWWWW!!!!111 <33333" ja voi vittu että on hienoo olla raskaana sillo ku saa nii paljo KOMMAA! Plus synnytyksen jälkeen pistetään vittu 10395 kuvaa vauvasta ku se on vastasyntynyt, kun se syö, kun se haukottelee, kun se nukkuu.. IHME KU EI OO KUVIA MISSÄ VAUVA ON PASKONU VITTU VAIPPOIHIN VÄHÄ SINAPPIA!
Nii ja tunnen ite yhen ämmän joka on joku vitun uskovainen, on 19-vuotias ja eka kakara kohta sylissään, vittu katotaanko jos on ens vuonna taas raskaana?! Ihan niinku maailma ei jo ois ylikansoittunu! Voisivat vittu vaikka adoptoida mielummi jotai pentuja kehitysmaista! Eihän niistä biologisista pennuista tuu muutaku lellittyjä paskakasoja jotka tykkää rääkätä eläimiä! Saatanan saatana.
Olisi vielä vaikka kuinka paljon avautumista jäljellä mutta jätän sen toiseen kertaan. SAATANA.
- LeFu

Kommentit

itQ kirjoitti...
No ei oo mun ongelma
ANARCHY4EVER kirjoitti...
Perkele, kun on asiaa!
LUtka kirjoitti...
ootko Lefu kokeillut jo keinohedelmöitystä kun tuntuu että oot vaan niin turhautunut että et voi saada omia lapsia koska oot niin tyhmä että kaikki siittiöt kuolee ennen kun pääsee perille. Ainiin et sä varmaan ees saa munaa :D
jorma kirjoitti...
teiniäidit ei pysty henkisesti eikä rahallisesti huolehtimaan lapsistaan, se siinä kusee. ylikansoitus taas on maailmanlaajunen ongelma mutta ei päde täällä suomessa koska alkuperänen väestö vähenee kokoajan kun suuret ikäluokat kuolee.
Crank kirjoitti...
opettele käyttämään välimerkkejä, vai oletko sinäkin teiniäiti jolta jäi vuosi koulua väliin?
LeFu kirjoitti...
Hyvä LUtka, taidat itse olla moinen teiniäiti, nimimerkistähän sen jo huomaakin ;)
Ja Crank kultaseni, opettele sinä käyttämään isoa kirjainta lauseen alussa, pus!
Fuck society kirjoitti...
Itseänikin vituttaa teini yksinhuoltajat. Kävis ne koulut loppuun ja miettisivät sitä tulevaisuutta kunnolla ennen kun aloittavat lasten teon. Muutenkaan en ole mitään hyvää vielä nähnyt yksinhuolletuissa lapsissa. Yleensä koulu kiusattuja tai muita traumoja.
W_^^ kirjoitti...
LeFu ja Fuck society vaikuttaa joltai lellityiltä snobeilta ku tommosii aivopierui päästelee...
teiniäidintytär kirjoitti...
Oijjoi, tässä nyt yleistetään aika vahvasti. Olet varmaan kuullut tarinan yhdestä teiniäidistä, joka ei käynyt koulujaan eikä huolehtinut lapsestaan. Eivät ne kaikki 30-vuotiaat äiditkään osaa huolehtia lapsistaan, vaikka ovatkin "henkisesti kypsiä ja rauhallisia". Kokemusta on. Teiniäiditkin voivat olla hyvin vastuullisia; pitävät huolen lapsesta ja käyvät koulunsa. :)
hahahah kirjoitti...
Voi vittu mä repesin sun vuodatukselle :D.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




2 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa