/ 8000 merkkiä käytetty
1853 - 27.11.2009 (arvosana: -58)

Vittu ku vituttaa niin vitusti.

Jäin kiinni kannabishuumeen kotikasvatuksesta. Eikä siinä vielä kaikki, koska minulla on ajokortti jouduin todistamaan pissakokeilla useiden kuukausien ajan etten ole vaarallinen huumenarkkari. Mitä vittua, kysyin poliisisedältä. Eikö tämä tarkoita sitä, että tietty kohderyhmä saa isomman tuomion kuin toiset. Vahvat aineet eivät näy virtsassa yleensä yli viikkoja (paitsi bentsot). Poliisin mielestä tämä on hyvä menettely, sillä se pistää miettimään kumpi on tärkeämpää - huumeet (ja vielä monikossa vaikka kyse oli vain kannabis) vai ajokortti.

Ensinnäkin tarvitsen ajokorttia töissä. Toisekseen, miksi ei sitten aleta irtisanomaan ihmisten vuokrasopimuksia vaarallisissa kannabishuumerikoksissa. Monille lämmin katto olis tärkeämpää kuin huume(et).

Eikä siinä vielä kaikki. Poliisi antoi pitää yhden annoksen LÄÄKEsieniä, vaikka kerroin mitä ne ovat. "Jos olet valmis ottamaan sen riksin, mitä minä olen siihen sanomaan".

Eikä siinä vielä kaikki, sakkojen lisäksi saan merkinnän 5v jonnekkin supon paskarekisteriin mikä tulee vaikuttamaan työssäni,koska en voi enää tehdä alihankintaa mm. suomen johtavalle matkapuhelinvalmistajalle heidän sattumanvaraisten huumausainetestiensä vuoksi.

Ja mitä vittua, se vitun kyttä veti vielä kokoajan NUUSKAA ku kuulusteli minua. Kun kysyin että mistä muuten tuo nuuska on peräisin, poliisi punastui ja alkoi änkyttämään että ne on hänen kaverin ja "periaatteessahan" tämäkin on laitonta.

Eli huumepoliisi on mukana laittomassa nuuskahuumeen maahantuomisessa josta lapsikin tajuaa että terveyshaitat ovat "hieman" eri tasoa kuin kannabishuumeessa. Pts tietysti: Nuuska ei lisää riskiä sairastua aikaisemmin skitsofreniaan.

Miksi muuten maissa, missä poltetaan kannabista enempi kuin suomessa vähemmän skitsofreenikkoja suhteessa väestöön? Vertaileppa vaikka suomi - hollanti - u.s.a ja ylläty.

Lieköhän vain niin että VIINAPÄÄT eivät pysty myöntämään että viina lisää mielenterveysriskejä moninkertaisesti. Suurin osa henkirikoksista tehdään alkoholin vaikutuksen alaisena.

Viinapäät idiootit ja kofeiinihomot muka saavat päättää mitä minä teen omana vapaa-aikanani saatana.

Naureskelin vielä poliisisedälle että minun on helpompi olla ilman "huumeita" kun heidän alkoholia, kahvia ja tupakkaa.

Sitten vielä se poliisien aivopesulinja. Hän ei edes käsittänyt että olisi olemassa erilaisia huumeita. On vain päihde -> alkoholi tai huumeet. Kaikki keskustelut päätyivät aina johonkin "sitten sielläkin asunnossa oli vauva ja huumeruiskuja joka puolella". Mitä vittua? Onko poliisin ammatissa joku älykkyyskoe, että jos on tarpeeksi älliä ei pääse poliisikouluun? Vai muokkaako se työ noin vitusti näkemyksiä.

Ja ei, en ole puolustamassa huumeita, päihteitä. Puolestani vaikka valvonnan alle kaikki ja nappi otsaan jokaiselle deekulle ku kaupungilla häiriköi.

Mutta jos olisin ollut ajokortiton ja hallussani olisi ollut 2 tablettia extacyä olisin saanut itselleni vähemmän päiväsakkoja, ilman pissatestejä.

Kai tässä pitää sitten alkaa tilaamaan jotain synteettisiä kannabinoideja ni ei saatana ainaka näy sitten pissakokeissa (JHW-018 etc).

Oikein pistää vituttaan tällainen runkkariyhteiskunta missä ihmiset saavat toisten asioihin puuttumisesta ihan hullut kiksit. Tajuatteko te ihmismadot että joku päivä vielä rätisee ja veli nousee veljeä vastaan. Ne kauhut mitä ihminen on kautta historian kyennyt tekemään toisilleen eivät ole katoamassa mihinkään.

Kannabista on ikävää edes verrata mihinkään liuottimiin, mutta on 100% fakta että yhteiskunnallisesti alkoholista on meidän kulttuurissa ENEMMÄN haittaa kun kaikista (laittomista) huumaavista aineista yhteensä. Viinaa ja pameja vaan saatana.
Alkoholi aiheuttaa masennusta, väkivaltaisuutta, kognitiivisten toimintojen hidastumista, vatsaoireita, syöpää jne jne jne.

Ainiin, mutta suomessahan kova jätkä ryypää ja vain nörtit pössyttelee. Joten eiköhän jatketa samaan malliin, suomalaiset ovat yksinkertaisesti liian tyhmiä ymmärtääkseen asiaa.

PS. Arvatkaa mitä kaikkea saa tehdä ettei joudu supon rekisteriin. Katsoppa huviksesi ja järkyty. Kannabis vs raiskaus, petos, varkaus... etc. Vittu.

EIKÖ TEILLÄ OLE SAATANA OIKEITA TÖITÄ SUPON URPOT?
- RAGE

Kommentit

jussi kirjoitti...
AHAHAHAHAHAHA, kannattiko kasvattaa VAARALLISIA HUUMEITA??? tästähän voi syyttää KANNABIKSEN PIIKITTÄJÄ vain itseään. nauran räkäisesti ja nauraessani paskantaen ja paskoessani oksentaen ja oksentaessani runkaten ja runkatessani laueten ja lauetessani pitkin seiniä mietin, olisikohan sittenkin pitänyt ostaa laillisten huumeiden kaupasta pullo kossua ja sen kaveriksi paketti HK:n sinistä.
huolestunut kirjoitti...
Muista, että jo ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa!
Voi että aasi! kirjoitti...
huolestunut kirjoitti...
Muista, että jo ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa!

^HAHAHAHAHAH MIKÄ VITUN KANNABISPIIKKI.

Teuvo 3v tiedoksi, että kannabista ei vedetä suoneen,.
jeej kirjoitti...
:"D tosiaan kannabista poltetaan röpön tavoin. Mutta toisaalta hyvä ettet kannabiksesta sen enenpää tiedäkkään ^^
da kirjoitti...
just oikein sinulle, pilvipelle.
asdas kirjoitti...
Jaksamisia!
LegalizeIt kirjoitti...
Tähän kaavioon on luokiteltu kannabiksen käytöstä seuraavat todelliset haittavaikutukset, jotka käyvät hyvin ilmi myös po. avautumisesta: http://i49.tinypic.com/ztis8j.jpg
assdd kirjoitti...
huolestunut kirjoitti...
Muista, että jo ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa!

porkkanaanki voi tukehtua
d kirjoitti...
vitu mee ite töihin saatanan hippi paska
Apilas kirjoitti...
Join pullon kannabista ja nut mahassa polttaa.
jokku ei ümmara kirjoitti...
"voi että aasi!"
http://koti.mbnet.fi/tibe9mm/Troll_success.jpg
Vuosimallia63 kirjoitti...
Voi teitä hippejä. Ette te sitä rauhaa voi saada jos woodstockilla pyöritte ja poltatte pilveä... sori :(
vaaraksi kirjoitti...
Fiksuin teksti mitä olen täältä (tai monesta muustakaan paikasta) ikinä lukenut. Propsit sulle.
oot narkki kirjoitti...
IHAN OIKEIN SULLE PASKA!!
huumeeton kirjoitti...
Voi vittu en tiedä edes mitä sanoa tästäkään vitun aivottomasta kannabiksen tuhoaman saatanan tyhmän ihmisen avautumisesta. Onneks sun elämäs on nyt pilalla! HAHAHAHAHAH!!!
njkldnjl kirjoitti...
haluaisin muistuttaa että kannabista voi polttaa muutkin uin hipit. suomalainen on vaan niin vitun ahdasmielinen että voi vittu. pitäskö rupee terroristiks
AP kirjoitti...
Alkuperäinen postaaja tässä terse.

Tietysti kyseessä oli tyttömäinen provoyritys (tyttömäinen siksi, että kukaan Mies ei nauti anonyymistä avautumisesta :D) mutta korjaanpa pari asiaa ihan siltä varalta että jotain sattuisi kiinnostamaan.

1) Olen tehnyt töitä about 15 vuotiaasta asti
2) Olen suorittanut 2 toisenasteen koulutusta ja sen jälkeen töiden ohella ylempää korkeakoulututkintoa.

Eli se siitä työttömästä sossuhipistä tahi tyhymästä :)

Liekö vahingonilo ihmiskunnan aidoimpia iloja?
asf kirjoitti...
pelkästään vahingonilo on aitoa iloa. Muu on teeskentelyä.
Å kirjoitti...
Tottakai alkoholi aiheuttaa enemmän haittoja väestössä kun sitä käyttää muutama ihminen enemmän kuin dullaa
MM kirjoitti...
Vote from the rooftops!
raimoraitis. kirjoitti...
voi vittu ukn vituttaa nää saatana pilvipäät perkele! muuttakaa sinne vitun iraniin polttelemaan sitä rakasta pilveänne! samasta syystö mopotkin menevät 45km/h kuin hamppu on laitona. luuuuuuuuuuuuuuuuuserit!!! pössyttelijät ovat vitun säälittävää porukkaa!!!
alkoholia kirjoitti...
Alkoholi on vitun säälittävää oksennellaan ympäriinsä ja tuhotaan muitten omaisuutta sitten aamulla vapistaan ja pohditaan mitä eilen tapahtui. Eli olen samaa mieltä aloittajan kanssa.
Polttelija kirjoitti...
Täysin samaa mieltä alottajan kanssa. Alkoholi tappaa ja aiheuttaa vakavia mielisairauksia. Tutkikaa vähän tieotja ja katsokaapa kuinka moni kuolee kannabikseen vuoden aika PUHDAS VITUN 0%! Ja te jotka ulisette siitä että kannabista poltetaan. Ette edes tiedä mistä puhutte.
uliuli kirjoitti...
Tämä "Muista, että jo ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa!" fraasi on Ville Itälän varoitus huumeiden vaarallisuudesta. Jos nyt en ihan väärin muista. Siitä voi päätellä minkä verran päättäjät tietävät asioista :)

Mutta tuo fraasi on in faaact täysin totta..
Mr. Bikini kirjoitti...
POJAT! Kyllä tuo teidän normienvastainen vaihe menee vielä ohi! Tämä "JOO EI _KANNABIS_ TEE KELLEKKÄÄN PAHAA SIIT ON TUTKIMUKSIIKI EN VAAN TIEDÄ ETTÄ KUKA NIIT ON TEHNY JA MISSÄ NE ON TEHTY TAI OIKEESTAAN EES MITEN"-asenne on jo niin nähty eikä vastaan ole tullut vielä ainuttakaan tarpeeksi valveutunutta/viisasta ihmistä jonka sanalla tässä asiassa olisi painoarvoa. Olkaa teinit hiljaa. Kiitos. Ja btw tunnen iloa lukiessani sanktiolistaasi =)
Paska kirjoitti...
SMOKE WEED EVERYDAY

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa