/ 8000 merkkiä käytetty
1852 - 27.11.2009 (arvosana: -66)

Koulussa kiusataan jatkuvasti ja nykyään sanotaan tulevaks koulu surmaajaks. Jouduin jo sen takia poliisin kanssa hankaluuksiin koska opettajat kertoivat asiasta poliisille.
Tekisi mieli tehä itsemurha!
- Normaali?

Kommentit

jeesus666 kirjoitti...
anna mennä vaan
jeesus666 kirjoitti...
jooei tosissaan mee vaikka psykiatrin kaa juttelee tai jotai
Normaali? kirjoitti...
vittu luulekksä et se auttaa??? mul on varmaan jo 5 psykiatria! eikä oo auttanut yhtään!
jeesus667 kirjoitti...
ootko sitten pohtinu yhtään omaa käytöstäs/asennettas. mistä luulet että johtuu se että sua sanotaan tulevaks koulusurmaajaks?
Normaali? kirjoitti...
koska kuuntelen rammsteinia kasvatan pitkiä hiuksia en pelkää puhu asioista olen tehnyt arpi tatuoinnin jossa on haka ristija en omista kavereita koulustani ja olen menettäny elämäni aikana monta kaveria
jeesus668 kirjoitti...
noissa tekemississäs ny ei oo mitään kummallista (paitsi ehkä toi hakaristihomma). kaverien menetys on toki ikävä juttu, mutta jos ne hylkää sut noiden juttujen takia niin ne ei oo oikeita kavereita koskaan ollutkaan.

jos sä oot ite ittees tyytyväinen etkä haudo mielessäs mitään kouluammuskeluhaaveita niin mä en näe mitään ongelmaa. pää pystyyn vaan. ehkä vähemmän hakaristejä ja vastaavia, ne ei oikein suureen yleisöön vetoa.
Normaali? kirjoitti...
ei kai niin, mut mä tykkään hakaristeistä. että tälleen
hitler -herrasi kirjoitti...
JUST DO IT
jeej kirjoitti...
umm hakaristi ei itseasiassa aina meinaa natseja. mm täällä, Eurassa, se on jonkun lainen historiallinen merkki (tjsp :D) mikä ei liity mitenkään natsi aatteihin. Mutta vissiin normaali? viittaat tällä rasismiin vai mikä siinä merkissä kiehtoo
Normaali? kirjoitti...
en mä tiä se on vaan niin jännä
Heko hee kirjoitti...
Ikäläinenkö se sielä langanpäässä valittelee?
håhåhå kirjoitti...
ei voi muutaku nauraa :D taitaa kirjoittaja olla aika nuori.
Normaali? kirjoitti...
ikää on kuule 15
Gtj 40 kirjoitti...
:D ootteleppa poeka että pääset armeijaan nii lähtee se tukka ja siviilielämästä tulee viimeisin murhe, tosin ei sulle varmaa rynkkyä kannata uskoa
Normaali? kirjoitti...
se olis saman tien ohimola
apina kirjoitti...
Hahahaha! Voi vittu normaali? oot säälittävä paska! Just do it. "Ikää on kuule 15" niin eli joku saatanan teiniurpo taas täällä soittaa suutaan. Ehkä kannattais mennä itseensä ja lopettaa tollaset saatanan pelleilyt niin loppuu kiusaaminen.. VITTU!
Teini(kö)? kirjoitti...
...... Että ku tääl on järkeviä ihmisiä, huvittavaa kuinka "aikuiset" trollaavat teinejä PALJON enemmän kuin teinit "aikuisia"

Sulla ei näytä menevän hyvin juu, mutta itsemurhaa en suosittele, koeta puhuu niille opettajille yms. että näin ei ole.. ja kenenkään ei kannattais muuttaa itseään, vain koska toiset ajattelee sun muuta.. Huolehdi vaan omista asioistas ja käy koulu loppuun, se auttaa. oikeesti.
Mies metallinen kirjoitti...
5 psykiatria liikaa. Omassa elämässäni psykiatreista (ja kouluterveydenhoitajasta joka luuli olevansa sellainen) ei ollut kuin aivan saatanasti harmia. Pysy kaukana sellaisista ja alkaa jo mennä paremmin!

Osta musta kokopitkä nahkatakki, meikkaa kunnon death metal maski naamaan aamuisin sianverellä ennen kouluun menoa, hommaa niittiranneke ja nyrkkirauta. Kuuntele musaa välitunneilla niin vitun kovalla että muutkin kuulee. Ala käymään salilla ja ala harrastaa kamppailulajeja kuten esimerkiksi jujitsu tai kung fu. Sen jälkeen kun joku vittuilee niin loppuu vittuilu äkkiä muutamaan murtuneeseen sormeen ja saat vaarallisen jätkän leiman ja rauhan. Siinä lääkkeet sun ongelmiin. Rock on |,,|
Normaali? kirjoitti...
käyn salilla en harrasta nykyään enää meikkien pistoa ja olen laitos nuori ja laitos ei anna alottaa mitään tastelu lajia
lool kirjoitti...
tyyppi koitti auttaa sua ja silti keksit jotaki urputtamista ei jumalauta
huumekoera kirjoitti...
Veäs muutama muu turha elämä omas lisäks, pääsisit ees vähä uutisii
lol kirjoitti...
...... Että ku tääl on järkeviä ihmisiä, huvittavaa kuinka "aikuiset" trollaavat teinejä PALJON enemmän kuin teinit "aikuisia" olen huomannut saman asian
ownerzpkerz96 kirjoitti...
n00b, 0wn3d???
iamdissappoint kirjoitti...
no voi kauhia paikka! OLE MIES!
kova nuoruus kirjoitti...
Ongelmasi on itse aiheuttama, hyväksy se. Taidat tahtoa roikkua siinä kiinni? Osaat kertoa ongelmasi tänne, osaat sen hoitaa myös itse. Jos sinua kiusataan niin älä anna periksi jos löytyy sanavalmiutta tai fyysistä puolta. Itse olin yksin vs koko ylä-aste sinne mentäessä. Kovaa aikaa se oli mutta periksi en antanut ja kiusatuksi minua ei voinut kutsua, yrittivät mutta nokilleen saivat. Ja Ramstein on ihan perus poppia nykyään. Yrität olla rankka ja kova, älä ole sitä mitä et ole. Sillä siinä luokassa mihin ei kuulu, EI VOI taistellakaan.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa