/ 8000 merkkiä käytetty
1804 - 25.11.2009 (arvosana: -54)

vittu kun vituttaa... Ennen ruotsin koetta pidettiin 4 sanakoetta, joista 3 on pakko päästä läpi, uusintaan ei ole mahdollista! JA KUINKA HELVETTI OLLAKKAAN REPUTIN HETI EKANA VITTU NE KAKSI EKAA SANAKOETTA REPUTIN! Noh, tiedä häntä jääkö lukio sitten niihin saatanan paskoihin kurssikokeisiin. VITUN VITUN RUOTSALAISET PAINUKAA VITTUUN SAATANAN RUNKKARIT! TÄMÄ ON SUOMI EIKÄ SAATANAN HOMOLANDIA!!!

Btw, kukaan huomannut kuinka meille sanotaan "Suomi on kansan valta" 64% suomalaisista on pakkoruotsia vastaan. Miten tätä maata voi sanoa kansan vallaksi jos kansa haluaa jotain ja se ei toteudu! ja miksi meillä on vittu RUOTSINPUOLUE! TÄMÄ ON SUOMI SAATANA! EI RUOTSI! HOMOT RUOTSALAISET PAINUKAA SINNE RUOTSIIN!!!
- Ruottalaiset on homoja!!!

Kommentit

lukio_lainen kirjoitti...
älä muuta viserrä
homot kirjoitti...
meijän pitää jotain ruotsia opetella ja ruottalaisten ei tarvii edes suomee opetella että aika vitust tää homma
ugidoghdl kirjoitti...
et osaa kieltä = kielen puhujat ovat homoja? ok mo
hauhauva kirjoitti...
Ei suomessa mitään demokratiaa ole. Ruotsalaisten säätiöiden raha puhuu ja se riittää pakkoruotsin säilyttämiseen
Joku vaan kirjoitti...
Mitäs olet tyhmä.
ANARCHY4EVER kirjoitti...
Voi pekele, kun on asiaa!
-ANARKIAA-
:( kirjoitti...
musta ruotsi on vaan yks oppiaine.

en tykkää matikasta, mut sitäki on pakko lukee. pakko matikkaa:(:(:(

oon aina tykänny kielistä, että se saattaa kanssa vaikuttaa asiaan.

ja vituttaa muuten tommoset ylläolevat spämmit.
lål :D kirjoitti...
Hah, hajosin tän tekstin jälkee :D
Ite käyn ruotsinkielist kouluu, joten mua vähä naurattaa ettei jotai sanakoet pääse läpi :D
Anyway, ootko aatellu et ruotsist on hyötyy, vaik ei ehkä suoraan, nii ainaki englanti tai muut germaaniset kielet helpottuu sillä et lukee ruotsii. Sit toiseks, mist sä repäsit ton 64%? Onks se kysely tehty jossai suomenkielisis yläasteis, jossa vihataan ruotsia koska se on "in"? Muistaakseni näin jossain et yli 78 prosenttia ihmisistä kannustaa ruotsin opettamisen lisäämistä suomenkielisis kouluis.
"Painukaa takas Ruotsiin". Kuullostaa tyypilliseltä ylä-asteikäiseltä ignoraltilta nulikalta.
Ollaan oltu pitkään osa Ruotsii, sen takia se on tärkeä meidän kult
Zii kirjoitti...
Kielitaito on nykyään arvostettua työmarkkinoilla. Ruotsinkielen taidosta ei välttämättä ole työssäsi hyötyä, mutta kyllä siitä työhonhakiessa pisteitä saa.
Ja silkkaa itsensä huijaamista sanoa ettei "osaa" ruotsin sanoja. Sanojan opettelu on pelkkää ulkoaopettelemista, eikä osaaminen liity siihen millään tavalla. Laiskuudesta se on kiinni, jos ei pärjää.
Juupajuu kirjoitti...
Kuvitteellisten prosenttilukujen heittelyn voi jättää pois. Siis lål ja itse angstin kirjoittaja.
Ruotsin kieli ei oo kyllä hirveän tärkeä nykymaailmassa, ja uskoisin, että enemmän on pakkoruotsia vastustavia ku puoltavia. Kyllähän jossaki oli hypetystä että 2010 pakkoruotsi poistettais.
Ainiin.. Matikkaa ja ruotsia ei voi verrata toisiinsa. Ruotsi opetellaan vaan, koska Suomi oli joskus Ruotsin vallan alla. Matikkaa opiskellaan, koska Matikkaa tarvii oikeasti päivittäin aika paljo huomaamattaki.
No tulevaisuudessa, joskus vuonna 3xxx tuskin enään oo muita kieliä ku englanti, mutta eipä lohduta.
tämmöinen vain kirjoitti...
Minnuukaan pahemmin kiinnosta ruotsi ja maikkakin sattu yläasteella olemaan niin mukavan kannustava että meni usko sen oppimiseen. Itse olisin paljon mieluummin ala-asteella aloittanut saksan kuin ruotsin opiskelun, enemmän siitä olisi hyötyä... Kulttuurista en osaa sanoa mitään ko en oo ruotsalaiseen kulttuuriin perehtynyt.
rerwer kirjoitti...
"Suomi on kansan valta -- ja miksi meillä on vittu RUOTSINPUOLUE!"
Eikös puoleet taida olla NIMENOMAAN kansanvallan vuoksi? :P
FLAMETTAKAAJEE kirjoitti...
Helppo arvata että kantasi saa kannatusta täällä, kun suurin osa tämänkin sivun lukijakunnasta on juuri tätä yläasteikäistä "ruotsalaisetonhomoja"-tyyppejä.
Ainiin, kuinka PASKA täytyy oikeasti olla että ei pääse _LUKION_ sanakokeita läpi? En yritä kyseenalaistaa kielipäätäsi, mutta täytyy kyllä ihmetellä! Riittää kun pari kertaa lukee kappaleen ja sanaston läpi ni pitäisi jo vähintään kutonen napsahtaa.

Aamen.
erska kirjoitti...
Hei ihmiset ettekö tajuu että kaikki ei oo niin hyvii oppimaan kuin jotkut ja heille ruotsinkielestä voi olla pelkkää jarrutusta keskiarvoon.
rudistäydy kirjoitti...
Diagnoosi: sinulla on asennevamma.
Huoh kirjoitti...
Mitä voi odottaa, kun suomikin tuntuu olevan niin kovin vaikeaa?
Kirjoittaja kirjoitti...
Lukiolainen olen, enkä mikään ylä-asteelainen. Olen muuten 8:sin keskiarvolla menevä oppilas, mutta ruotsi ei vain mene päähän kun se on vaan niin paska aine. Ihmettelen suuresti näitä "hei siitä voi hyötyäkkin jotain" Oikeasti, kaikki "ruotsi" paikat menee niille ruotsalaisille... Ei meillä suomalaisilla ole siellä paikkaa. 64% on se oikea luku, joka todistaa että meidän kuuluisi saada pakkoruotsi pois. Lisäksi se että 200 vuotta sitten nuoltiin ruotsin persettä ei meinaa että meidän pitäisi jatkaa sen nuolemista... 40 vuotta sitten RPK sanoi "me lähetään jos ei tää maa osaa suomee" ja pyllisti suomelle, ja suomi meni sitten nuolemaan tuota ruotsi persettä...

www.pakkoruotsi.net
huoh kirjoitti...
Idiootti. Et taida ymmärtää, että Suomi tosiaankin on ollut Ruotsin vallan alla, mikä johtaa tähän "pakkoruotsiin." En väitä, että Ruotsin opiskelu olisi mitään herkkua, mutta mitä vittua? Korjaa asenteesi nulikka.
Kirjoittaja kirjoitti...
Me olimme Venäjänkin alla? Miksi ei palveluita ole venäjäksi :3? Ruotsin allahan me olimme 200 vuotta sitten, voisiko suomi jo siirtyä eteenpäin? Ja puhutaanpas niinkuin ihminen ihmiselle. Se että piiloudutaan "huoh" Tekstin taakse ei meinaa että tarvitsee todistaa osaavansa kirjoittaa "nulikka, idiootti"...
juupatijuu kirjoitti...
Niin kauan kun pakkoruotsi on kouluissa, et voi asialle mitään. Lopeta ruikutus Ketuttaa.fi:ssä ja ala lukemaan, se ei auta opiskeluun ollenkaan että vihaa kieltä. Sitten kun se poistetaan voit huokaista helpotuksesta, mutta sitä ennen sun pitää opiskella ruotsii kun mitä tahansa kieltä. Mä vihaan matikkaa, koska tiiän etten koskaan tuu tarviin sitä, mut luen kuitenkin. 6 kurssin jälkeen keskiarvo 8.5 matikasta. Ei sun muuta tarvii tehä ku lukee vaikka se onki turhauttavaa, kaupan kassalla saat lisäliksaa joka kielestä.
Kirjoittaja kirjoitti...
Jaahas, kaupan kassalla vaikka osaisinkin ruotsia niin en puhuisi vaikka osaisin. Mikään laiki ei sano että on pakko puhua tiettyä kieltä. Niin sanoisin ruotsi sedille että menköön muualle jos eivät edes Englanniksi puhu. Tällä minä VITTUILEN miten haluan. Eikös tämä sivu ollut avautumiselle -.-"?
fadas kirjoitti...
En kyllä yhtään ihmettele, että miksi ei ruotsin kieli suju kun on tuo suomen kielikin niin hakusessa.
juupatijuu kirjoitti...
Joo, just sellasille säälittäville ihmisille ku sä... >_>
Jos osaat ruotsia nii saisit enemmän palkkaa, mutta asennevammaisena et sitä saa, nii kyl mä sen voin sun puolesta ottaa. Ei sun oo pakko mitään puhuu, parasta varmaan olis jos pitäisit turpas kiinni ja hyppäisit sillalta.
antti kirjoitti...
EI HÄTÄÄ HERRA ALOITTAJA. JOS SE LUKIO EI KAADU SIIHEN RUOTSIIN, NIIN HISTORIA TAI YHTEISKUNTAOPPI KYLLÄ VIELÄ ONNISTUU SIINÄ VARMASTI.

Opettele ensin, mitä tarkoittaa kansanvalta, demokratia, laki ja sen säätäminen. Teidän oppimistahdillanne varaisin tähän aikaa kuusitoista vuotta.
Kirjoittaja kirjoitti...
Aluksikkin, onpas jännä juttu, ihmisillä (varsinkin teillä) ei taida olla parempaa tekemistä kuin vittuilla toisille? Ei teitä taida itse aihe tai mikään kiinnostaa kunhan vain pääsette vittuilemaan? Aika säälittävää... Miten historia minuun liittyy? Demokratia on kansanvalta... Siitä on toki eri versioita joita en jaksa listata... Laki on säädös jota on noudatettava rangaistuksen uhalla ja sen säätämiseen tämä vittuilu täällä ei todellakaan liity? Ja kappas, tuohon ei todellakaan mennyt kuuttaatoista vuottaa (menikö sinulla ;3)
antti kirjoitti...
Hyvin googlattu, tosin te on käynyt jo ilmi, että yhteiskunnallisista asioista et tietä yhtään mitään.
Vaikka suomessa on ns. kansanvalta, se ei todellakaan tarkoita sitä, että kansan määräenemmistöllä on sinänsä mitään merkitystä. Varmaan 95% kansasta haluaa, et verot poistetaan, 95% haluaa et raiskaajat ja lasten hyväkskäyttäjät telotetaan, 95% haluaa valtion kustantavan jokaiselle kerran vuodessa thaimaan matkan, mutta homma ei toimi näin.

Suomen kakskielisyys on perustuslaissakin määritelty, ja sen muuttamisprosessi on hankala. Ja mitä tulee vittuiluun; sä itte vittuilet kirjotuksessa kokonaiselle kansalle ja sen kielelle. Eikö pikkupoika kestäkään, kun joku vittuilee takasin?
antti kirjoitti...
"Jaahas, kaupan kassalla vaikka osaisinkin ruotsia niin en puhuisi vaikka osaisin. Mikään laiki ei sano että on pakko puhua tiettyä kieltä."

Toki jos sun tavotteet on kaupan kassalla, niin ehkä voidaan unohtaa tää hyödyllisyyskeskustelu alkuunsa. Ei sulle sielä siitä hyötyä ole. Eikä myöskään metallipajalla. Tai raksalla.
Ite kumminkin pitäisin ovet auki, ja koluaisin väkisin sen ruotsin läpi, vaikkei maittaiskaan. Ei sen munkaan mielestä herkkua ollut, mutta jatko-opintoja ja tulevaa ammattia (HTM, julkisoikeus) ajatellen käytännössä pakollista.

Anteeksi karkeat kärjistelyt kirjoitusasussa, anonyymi vittuilu on vaan niin pirun mukavaa.
Mechanix kirjoitti...
Mitäs menit lukioon. Ennen kuin joku alkaa möykkäämään, niin kyllä tiedän, että ruotsi on pakollista myös amiksessa. Oppisopimuksella siitäkin paskasta pääsisi. Ja tuo 95% sitä-ja-tätä on täyttä paskaa mielestäni. En tule ruotsia tarvitsemaan, hyvä jos läpi mennään.
kyrpäjooseppi kirjoitti...
HAISTAKAA PASKA KOKO VALTIOVALTA...
Jesjeee kirjoitti...
Miksi 5% kielivähemmistö pompottaa meitä suomea puhuvia. Otetaanko samantien pakkosaame, ja pakkovenäjä, vai poistetaanko pakkoruotsi ja tehdään siitä vapaaehtoinen.
Jesjeee kirjoitti...
"Vaikka suomessa on ns. kansanvalta, se ei todellakaan tarkoita sitä, että kansan määräenemmistöllä on sinänsä mitään merkitystä. Varmaan 95% kansasta haluaa, et verot poistetaan, 95% haluaa et raiskaajat ja lasten hyväkskäyttäjät telotetaan, 95% haluaa valtion kustantavan jokaiselle kerran vuodessa thaimaan matkan, mutta homma ei toimi näin." Ero tässä on se että ruotsin vapaaehtoistamiseen riittäisivät resurssit toisin kuin verojen poistoon tai thaimaan matkaan kaikille. Ja mitä tohon teloittamiseen tulee EU kieltää sen joten se siitä.
PERKELEPISERONN kirjoitti...
MITÄ helvetin asennevammaa se on että ei halua opiskella ruotsia??? Se on itsensä esille tuomista ja sitä että te ette kestä sitä. MINÄ vihasin ruotsin opiskelua ja sain sen mukaiset arvosanatkin siitä mutta vittuakaan sillä ole minulle väliä. En ruotsia tarvitse missään enkä aio tarvitakkaan. Se on paska kieli varsinkin kun sitä oli pakko opiskella? VITUT! en opiskellut eikä kaduta. Ette tekään varmana ihan mitä tahansa opsikelisi mielellään jos olisi vain pakko kun joku käskee? esim esinahan kehittymistä ja pillukarvojen ikääntymistä jos se vain olisi pakko? mitä vittua? ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ruotsille ja huumeille! haistakaa paska ruotsin kannattajat!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa